PDA

View Full Version : ...gagici ????...

danielar
08-05-2006, 14:23
"Gagicareala" nu e tocmai ce-mi doream, dar... ce sa fac daca nu gasii o sectiune mai...altfel ? Domnilor, luati aminte asadara:doresc sa cunosc cetatean roman stabilit in strainatate, necasatorit si neinteresat material, pentru casatorie. Am 46 de ani, 165/70, divortata, fara obligatii, , prezentabila, serioasa, cu bun simt, onesta, hotarata, responsabila, statornica. NU SUNT INTERESATA MATERIAL, vreau doar o noua sansa, pentru un nou inceput, pentru o viata noua, cat mai departe de cea veche. e-mail : danielar60@yahoo.com

...si fara polemici colective..., va rog ! Multam fain!

liliplesca
08-05-2006, 21:23
??? ;D ce o fi incapul unora?

homer
08-05-2006, 21:29
"danielar" dute pe yahoo la chatrooms.
Ai mai mult success.

Bafta.

coleep
09-05-2006, 05:20
Prea tarziu.Te ajutam ceva mai devreme dar a plecat socrul meu in tara.O sa cautam ceva bun si ptr tine.Stai linistita nu te agita.
Pe cuand

Mihaela
09-05-2006, 13:24
@danielar
Daca tot spui ca nu esti interesata material, de ce vrei sa te mariti? Daca vrei o viata noua, cum zici, emigreaza pur si simplu, de capul tau, ce-ti trebuie sa te mai incurci si cu problemele altora? Ai putea incerca sa-ti cauti mai degraba o slujba decit un sot. Parerea mea! ;)

danielar
11-05-2006, 13:50
...si eu care am crezut ca aveti atata minte incat sa intelegeti ca sunt alea"polemici colective"...
Dar... la sistemul vostru de valori tot atat de ingust pe cat va e mintea, nu pot incapea decat banii si sexul... Sunteti jalnici si demni de toata compasiunea, fratilor !
P.S. Nu, nu si iar nu ! Nu va obositi creierele de bibilica sa mai "emanati" ceva idei inteligenta ca...de unde nu e nici Dumnezeu nu cere...

liliplesca
11-05-2006, 15:09
DANIELAR,ATAT ITI ZIC:II PLACE LUI D-ZEU CE VEDE CAND PRIVESTE SPRE TINE?(AI AFIRMAT CA AI NISTE CALITATI!!!!!)

ovimat
12-05-2006, 10:32
Ia c-asa ramas Catinca fata batrina.
Lasa danielar ca iti gasesti tu un vibrator UE care rezolva problema.

Boto
13-05-2006, 00:49
Mai baieti, de ce sunteti rautaciosi? Fata a fost destul de concisa. Ce doreati sa zica: " care ma scoate bai dintara asta odata ? " Vrea si ea sa evadeze, nu? Fiecare are dreptul sa incerce. Oricum, eu i-as ura : "fir intins" ... ca asa se spune pescarului.
[br]Postet at: May 13, 2006, 02:34:48 AM________________________________________________ _

@danielar
Daca tot spui ca nu esti interesata material, de ce vrei sa te mariti? Daca vrei o viata noua, cum zici, emigreaza pur si simplu, de capul tau, ce-ti trebuie sa te mai incurci si cu problemele altora? Ai putea incerca sa-ti cauti mai degraba o slujba decit un sot. Parerea mea! ;)

Mihaela, realizezi ce " rampa de lansare" reprezinta un barbat stabilit (legal) in UE ? ::) [br]Postet at: May 13, 2006, 02:39:16 AM________________________________________________ _...si fara polemici colective..., va rog ! Multam fain!

[/quote]

;D ... ar fi culmea ![br]Postet at: May 13, 2006, 02:43:15 AM________________________________________________ _
...si fara polemici colective...,

[/quote]

Ai exact efectul a ceea ce ai postat, nu poti inchide ... gura lumii ! ;D

danielar
13-05-2006, 10:32
Cum mai spuneam...GAINI FRUSTRATE ! dar...ce mi-oi pierde eu timpul cu asa niste creaturi ignorante ??????

Boto
13-05-2006, 20:44
Cum mai spuneam...GAINI FRUSTRATE ! dar...ce mi-oi pierde eu timpul cu asa niste creaturi ignorante ??????

" .......oare ce mi-oi pierde eu timpul cu asa niste creaturi......" .....si nu caut pe matrimoniale...

mihaimilk
05-07-2006, 13:57

http://img206.imageshack.us/img206/121/vaderirony9tz.jpg (http://imageshack.us)

sfinx
06-07-2006, 06:24
sa se faca topic de matrimoniale -contracost
poate se intareste bugetul.

lac sa fie ca broastele se aduna

vibratorul fie el si de UE necesita intretinere, baterii, etc, etc

asa ca tre sa se gaseasca "unu" care stabilit aici de ani de zile, adica cu pasaport sa mai detina si un cont baban si sa fie innebunit dupa dra de 46 de ani.

cine are posibilitatea de a aduce pe cineva sa-si schimbe viitorul mai gegraba prefera pentru cineva de 17-18 ani,
cand intalnesti pe strada cupluri facute prin internet sau prin anunturi matrimoniale o sa vezi el 45-50 ea 18-25 asa ca ...........sanse reduse