View Full Version : Ziar in limba romana
vasiletina
02-05-2006, 22:57
Din motive tehnice (lipsa de interes) ziarul Informatia IRL a dsiparut odata cu anul 2005.
Insa nu si ecourile uneori disputate ale acestuia (mai ales la rubrica "Cuvant de inceput").
Tot mai multi se intreaba ce se intampla (nu ca nu ar mai fi polemici) dar romanii s-au obisnuit cu cititul unui ziar al lor in Irlanda. Am dori la sugestia expresa a acestora sa reinviem sau sa aducem un nou ziar romanesc in Irlanda.
Asteptam opiniile voastre, dar mai ales o echipa editoriala cu forte proaspete in toate domeniile (de la culegatori de informatii, traducatori, editori, administrativ, si chiar un ajutor aparte pentru Paul, la punerea in pagina a ziarului).
O zi buna
Domnule nu a fost lipsa de interes, unii nu au mai putut singuri, au incercat, dar au adormit la ora 4 dimineata cu capul pe tastatura, si au realizat ca ala era ultimul rand. :)
vasiletina
03-05-2006, 21:02
Chris, eu stiu ce s-a intamplat.
Dar oare si ceilalti stiu acest lucru, ca au ramas 4-5 oameni sa munceasca, iar Paul incheia editia vineri dimineata la ora amintita de tine, si apoi mergea la munca.
Lipsa de interes a fost in alte cuvinte - lipsa de feedback din partea cititorilor la sondajele facute de noi prin intermediul acestui ziar si a forumului. Abia prin absenta ziarului a inceput sa isi faca efectul de feedback de care aveam nevoi anul trecut in special.
Tot respectul pentru Paul (redactorul sef), Viorel, Cibo, Anca, Ovidiu, Adriana Gherghely, Attila Racz, si ceilalti care au scris in randurile ziarului. Dar au obosit putin cate putin iar apoi "au tras perdelele la shop".
Pentru a face ceva avem nevoie de o ehipa cu forte proaspete.
Vasile
Liviu.Onofrei
03-05-2006, 23:40
nu sunt sanse,iti doresc multa bafta ! !
ps
topic modificat din dorinta de a nu intra in polemici.scuze.respectele mele...
vasiletina
03-05-2006, 23:50
@ Nexus,
sansele nu sunt la mine, ci la fiecare dintre noi.
Cu un om nu se face un ziar, iar team lider pentru ziar nu sunt eu (cum banuiesti) ci Paul.
Este o parere pe care o respectam si iti multumim pentru incurajari.
aha!!!! pregatiti o revolutie??? sau o lovitura de stat???
asta e complot!
;D
Nu-i nici macar COMPOT. ;D ;D ;D
vasiletina
05-05-2006, 20:08
Paul,
iti dam o mana de ajutor ( si iti luam vreo cateva nopti de somn) ;)
Vasile
si unde spoate de procurat acesat ziar?
vasiletina
20-09-2006, 19:32
inca suntem in vacanta la acest capitol.
poate inainte de Mos Craciun.
numai bine