PDA

View Full Version : Radar Detector in Ireland: + / - ??

Liviu.Onofrei
26-04-2006, 23:14
Salutari,

Azi am vazut culoarea oceanului ! Pus cruiser-ul pe 130kmh,setat gear-ul pe Drive-Sport....si ...asteptam pe nenea politistu cu pistolul ! :)

Stie cineva daca se poate folosi aici,ce sisteme sunt in functiune,de unde se poate cumpara si ... daca functioneste ?!!

Multam...

sfinx
26-04-2006, 23:58
In Irlanda sunt impotriva legii. Daca vrei sa-ti procuri unul ai doua variante, Irlanda de Nord sau Internet

vasiletina
27-04-2006, 08:18
cel mai bine este unul incorporat cu navigator, si atunci nu au ce sa iti faca.

daca este stand-alone, atunci platesti daca te prinde (desi ma indoiesc ca te prinde).

merita banii, pentru ca altfel primesti puncte din orice motiv (inventat de cei ce nu stiu sa conduca pr drumurile publice).

spune-mi si mie cat costa unul complet.

sfinx
27-04-2006, 08:59
Daca vrei unul incorporat, gasesti in Nord. Am intrebat eu la Halfords.
E de pe la € 500 in sus, functie de performante.

Liviu.Onofrei
04-05-2006, 00:03
da,am gasit unul ce este incorporat in "masina",undeva ascuns "ochiul magic" sub masca din fata masinii.de acolo transmite semnale wireless la un receiver in cockpit.poate fi folosit usor,pentru ca nu poate fi reperat pe dashboard,asa cum sunt celelalte si unde politistul se uita prima data.

Problema cu ele sunt ca,o data ce laser-ul a fost pus pe masina ta,detectorul sesizeaza semnalul dar...este prea tarziu pentru o reactie
a soferului,pentru ca deja viteza de deplasare a fost inregistrata...

homer
04-05-2006, 20:29
se poate gasi si cumpara de la Amazon (http://www.eire-shop.com/index.php?c=3&n=560800&k=radar&s=sr&p=1&x=Electronics) websites.

Doar ai grija sa nu te prinda gaborii.