View Full Version : Telefoane
Deschid un subiect .. mai mult pentru distractie .. o sa pun si un poll.. dar va intreb ce telefon avetzi (nu numarul :D ) si ce telefon va doritzi nu neaparat modelul.. dar ce functii..
O sa incep eu prin a va spune ca am un amarat de sharpgx10 care imi place pana la un punct .. sau doua.. sau trei.. :D
Deci ce mi-ar place: un telefon care sa aiba fullinternetaccess (v-am zis cred ca sunt un maniac :D ), sa pot vedea video ondemand pe el.. nu ce am inregistrat eu... nu ar strica sa fie si cu mp3-uri (dar la capacitatea unui telefon.. mai bine imi iau un jukebox gen ipod)
Eu sunt mai conservator. Prefer un telefon cu functii de telefon. Pt restul prefer un laptop si o camera digitala. Asa ca eu am un Nokia 3310 :oops: (il am de cand Dialogul si-a schimbat numele in Orange). Probabil ca as prefere ceva de genul 6310i. Nu mai stiu ce e nou pe piata dar asta mi-a placut mai de multisor.
Valentin
30-10-2004, 13:38
Eu am un Nokia 7250 I, sunt foarte multumit, mai faci o poza, mai pui un screensaver,mai transmiti o imagine sotiei, e fainut!
Daca ar fi sa mi-l schimb, as lua ultimul Nokia care are 1GB pt. poze. Pare super! Designul e perfect iar ecranul beton, si mi-as cumpara si imprimanta lui pe care as printa pozele facute cu el.
Ar fi util, pentru ca mi-e lene sa fac poze cu aparatul digital, sa ai grija de el. Asa ai avea grija numai de mobil, care e si un aparat foto digi performant.
Hai ca , I got carried away!
Sorry!
All the best!
ce model spune-ai ca e ala cu 1G memorie ca eu sincer inca nu am dat de el.. sau poate nu e inca available in Irlanda?
Valentin
31-10-2004, 01:51
ce model spune-ai ca e ala cu 1G memorie ca eu sincer inca nu am dat de el.. sau poate nu e inca available in Irlanda?
Cred ca e 6800, il au peste tot si la Vodafone si la o2.Pe abonament ajunge pe la 380, iar la liber, simfree l-am vazut langas O'Connell la 540 e.
Are 1 Gb pe poza digitala, poate fi conectat la imprimanta speciala,si face poze betoane. Are ecran cu 65400 de culori. Ce mai , am avut leafletul despre el acasa, are tot ce vrei dela internet access la toate alea. Du-te sa-l vezi la un shop. Poate e 6600 sau 6800 dar e singurul care are a Gb pe digital, si la care atasezi printer pentru print direct.
Spune-mi impresia ta dupa ce-i citesti prospectul si il vezi.'
Mie unul imi placea!
Acum cred ca stiu de ce vorbesti dar nu e 1Gb e de fapt un telefon de are rezolutia la fotografii de 1Megapixel
Ce parere aveti de noul Nokia 2650. Am senzatia ca e o mare porcarie. Ma gandesc sa-mi iau un telefon si oscilez intre 3200 si 6100.
Salut!
Dupa parerea mea telefonul e telefon-sincer nu vad nici un rost sa aiba camera,prajitor de paine sau frigider :))
Trebuie sa te tina bateria si sa nu te lase cand ti-e lumea mai draga.
Se pare ca asta e buba la toate noutatile(camere si alte alea) ,te tine bateria 2-3 zile si te lasa.Daca la ai mai mult de 9 luni un an poti sa-l schimbi(asta e si ideea,nu?doar suntem o piata de consumatori).
Ceea ce pot recomanda e 6310i(are sotia si e foarte multumita de el-cred ca mai mult decat de mine :)) ) sau oricare dintre 8850,8890 sau 8910(sau 8910i).Stiu ca par scumpe si nu au camere sau alte brizbrizuri :shock: dar sincer merita banii.
Oricum le poti cumpara ieftin( 1/3 din pretul normal) pe e-bay dar trebuie sa ai grija.
Pana acum nu am avut probleme si nici nu-mi doresc :D
Bafta,
Salutari,
ati vazut ultimul din seria 9000 !?
http://www.nokia.com/nokia/0,,54106,00.html
Multam...
daca mi-l ofera cineva cu 300 il iau :D
am un 9210i ,in box ,pentru €400
multam...
Salut,
Doar ce am gasit acest site:
http://www.expansys.ie/
ce parere aveti ?!
stiam de el preturile bunicele.. stiam de el de la baietii din talciocul irlandez boards.ie
Pe Nokia 6230 nu l-a mentionat nimeni. E un telefon mic si "jucaus". Exceptand faptul ca bateria tine doar 2-3 zile sunt foarte multumit de performante.
era si cazul sa iti schimbi telefonul admin... este un telefon bun... se poate expanda memoria, destul de bunicel
are cineva sony ericsson P900 (sau derivate) si daca da, sunteti multumiti de el. Are radio? Pentru internet (opera) iti trebuie wap access point sau internet access point?
bogdanutu
12-01-2006, 21:19
Tot 6310i ramine TATA lor deocamdata !!!
vremurile s-au schimbat, am de ceva timp un sony ericsson S700i de care sunt foarte multumit, i-am pus si Opera pe el, pana nu avanseaza 3G-ul la niste modele mai bune, mai stau cu asta
Pai din cate s-au vazut Nokia ramane lider de piata in Europa deocamdata . Celalalte apar ca ghiocei sunt pe termen scurt, sunt frumoase , lucitoare ceva extra obtiuni...... Rezistente la tavaleala raman cele din gama Nokia si acelea doar cateva (adica unul sau doua modele)
Liviu.Onofrei
13-01-2006, 13:21
nu prea le am cu telefoanele,intotdeauna am folosit seria 9000.acu' am un 9500,sunt foarte multumit.
este alt model ce poate macar sa arate cu acestea ? estetic,nu functional ! ;)
Telefoanele au ajuns sa fie mai mult decat telefoane, sunt oameni care prefera telefonul sa fie telefon si atat (cu ecran monocrom) dar sa isi faca treaba, si sunt oameni care vor tot felul de addons. Vorbind de a doua categorie, e clar ca telefoanele cu Simbian pe ele sunt cele mai avansate pentru moment, daca mai e si 3G e super, are si o camera de 2Megapixeli si mai bine (desi nu stiu cati chiar folosesc acea camera de pe telefon pentru a face fotografii)
am un NOKIA 6680 si sint foarte multumit de el, desi altii zic ca ar fi cam mare
Desi intre timp am mai incercat si alte modele Nokia, tot la 6310i m-am intors...
Este reliable si mai ales bateria nu o incarci decat la 7 zile!!!
excelent desi e pe piata de 3 ani cred...!
La începutul paginii, unde este poll-ul sunt 15 voturi cu Nokia si 1 cu Sony Ericsson dar la total voturi sunt decât 15...
Polul relansat, oamenii isi mai schimba telefoanele :)
nu pot sa votez!!! asta-i cenzura... masluirea voturilor.... hmmmm
Da...da.... curat masluire....altii ar vota da telefoanele nu sunt pe lista ;D ???
rezolvat, greseala mea, scuze! Ce telefoane ar mai trebui in lista?
Alcatel
Blackberry
Samsung
Siemens
ralecsandrescu
19-12-2007, 02:28
Eu prefer firma HTC.
Am de gind sa-mi iau unul din urmatoarele HTC-uri: Kaiser,Tytn II, Advantage, Touch Cruise ori S730.
Sunt cam scumpe dar numai prajitor de piine le lipseste ca in rest au de toate asa ca parerea mea este ca merita banii.
Este putin off-topic pt ca sunt de fapt smartphone-uri si nu doar phone-uri dar asa ca si o idee.
Imagineza-ti ca au HSDPA, GPS incorporat, Windows Mobile 6 (ceea ce se traduce prin faptuil ca poti pune destule softuri, daca ar fi palm os sau symbian aria de soft-uri ar fi mai restrinsa), WI-FI, iti mai iei si un abon. de date pe HSDPA de la noua companie mobila 3 cu 19 euro pe luna, iti pui un google maps, un skype mobile, un client de yahoo mes. si esti "in touch" 24/7, lista poate continua.
Modelele cu senzor GPS incorporat vin deja cu ultima varianta de tomtom.
Au word, excel si power point incorporat si multe altele.
PS: Nu furati, statul uraste concurentza.
sorinmetea
19-12-2007, 06:38
beton frateee. io zic să ţi le iei pe toate. şucar rău.
pacat ca nu mai sunt pe piata nokia 5110 bateria tinea 7zile si era numai telefon, calculatoare am oriunde ma invart asa ca ma lipsesc de smartphones care oricum sunt nefolositoare, vreau sa vad eu unul care a folosit un telefon cu windows mobile pe el macar 10 min pe zi in aplicatii si mai stiu eu ce, sau cate fotografii ati facut cu super telefonul cu camera de 3Mega? sau cate videocall-uri ati facut daca aveti telefon 3G?.. Era o reclama pe undeva ca daca vrei sa ai stil iti iei nu stiu ce telefon, snobism...
santiago
19-12-2007, 10:04
Eu am facut sute de fotografii cu telefonul cu camera de 3mp..si pt asta i-am cerut lui Mos Craciun Sonny Eric K850 cu 5mp in prezent exploatand cu mult succes K800 cu 3mp dupa cum spuneam.
roadrunner
21-12-2007, 14:15
Subscriu la ce sustine Chris, atatea chestii inutile au telefoanele din ziua de azi, ca am ajuns la concluzia ca bateria e cea mai importanta pentru mine. Pe locul 2 user interface pe locul 3 Bateria din nou. Posed un telefon care tine bateria 7 zile, nu e 3G, n-are camera (pentru asta s-au inventat camerele) n-are mp3 player, ca are masina (si nici radio FM) si sa nu mai zic ca a costat nika toata (in schimb are o tastatura super desteapta)
Desi le doresc success la cei cu telefon cu GPS, 3G, FM radio, MP3 player, Camera si fier de calcat, cat ei stau cu telefonul "imobil" la incarcat eu ma plimb cu telefonul mobil in buzunar.
Roadrunner.
mariussibianu
28-11-2010, 22:36
Eu zic ca trebuie sa adaugati si apple (Iphone)la poll-ul asta... doar asa pt "snobi"
primul post e din 27-10-2004 00:36.
Pe atunci Iphone-ul nu exista.
Iar faza cu pt snobi a trecut . Iphone-ul are un pret rezonabil (parerea mea) si la ce ofera nu are rival.
E drept au inceput HTC-urile cu Android 2.2 sa se ridice dar mai au de lucru la finisaje.
mariussibianu
20-03-2011, 01:03
ai dreptate innrain dar nu crezi ca lumea merge inainte... ?
am adaugat si iPhone si HTC... (daca tot a reinviat postul asta)
cred ca acum rezultatul polului e irelevant, ar trebui resetat, votasem pentru Nokia cu ani in urma, acum mi-am schimbat parerea :)
ai dreptate innrain dar nu crezi ca lumea merge inainte... ?
nu vad sensul. Am zis ca nu merge lumea inainte?
Eu ti-am explicat de ce nu erau in lista creata de chris in 2007.
Daca vroiai puteai pur si simplu sa redeschizi un poll nou cu noile telefoane.
Revenind la telefoane eu am IPhone din 2008 si nu din snobism ci pur si simplu pentru ca ma ajuta la ceea ce fac. Cu toate astea pot sa zic ca in 2-3 ani va pierde tot terenul castigat cu startul si toate astea datorita politici inchise pe care o duce Apple. "Totul trebuie sa treaca prin curtea lor". Cred ca Android vine cu putere din spate si chair daca Google a ales Samsung pt producerea lui Nexus2 ceilalti mari producatori se adapteaza din mers.
Am fost surprins de ideea Nokia de a face parteneriat exclusiv cu Microsoft.
La ora actuala urmaresc un telefon care mi-a placut, Sony-Ericsson Arc (http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiaarc?cc=ie&lc=en). Probabil ca va fi prea scump pentru un telefon (pentru mine) dar cred ca va lovi puternic in "barbatia" IPhone.
mariussibianu
27-03-2011, 01:53
Din respect pt tine nu o sa votez deloc si scuza-ma daca te-am suparat cu ceva ... iar despre treaba cu 2-3 ani Apple va pierde tot terenul,eu zic ca daca o mai duce asa 2-3 ani Apple in ritmul asta,omul o sa se umple de banii si se da pe altceva,ceva ce va fii foarte cautat atunci,cum e azi Ipad-ul 2 de ex
Respecte
marius daca nu avem aceasi parere nu inseamna ca nu ne respectam. Poti vota linistit. Imi place sa aud si alte pareri.
Dupa mine Machintos a pierdut teren in fata PC-IBM tocmai prin aceasta politica inchisa in care ei fac totul.
Lumea lauda sistemul de operare de la Mac ca e mare si tare. Ei sicer eu zic ca e simplu sa faci un SO care sa ruleze pe 3 tipuri de aparate.
In comparatie Microsoft a trebuit sa faca unul care sa accepte o varietate de procesoare controllere si useri. Lumea injura Windows-ul dar nu se dezlipeste de el. Drept urmare Microsoft a facut mai multi bani cu Windows.
mariussibianu
31-03-2011, 21:26
Pai eu am zis respecte nu am zis ca nu te respect, iar aici vb de telefoane am văzut azi in ziar reclama la noul sony-ericson xperia arată bine
intre timp a aparut si pretul la arc. Cum ma asteptam e in zona 500 operatorii nu-l au inca sa vedem cum e subventionat.
mariussibianu
20-04-2011, 10:35
iPhone 4 alb se lanseaza oficial pe 26 aprilie,ma intrebam oare e vre-un trick de a lui Steve sa mai amâne lansarea iPhone 5 ?
sincer sa fiu nu culoarea ma impresioneaza la un telefon. Oricum il prefer pe cel negru. Au cam dat rateuri in ultima vreme cu softul si vor sa il puna la punct. Androidul e o amenintare mai mare decat Tegra
iPhone 4 alb se lanseaza oficial pe 26 aprilie,ma intrebam oare e vre-un trick de a lui Steve sa mai amâne lansarea iPhone 5 ?
a fost un request special din partea nevestei lui Steve
Si eu cred ca Androidul e un concurent puternic mai ales ca Android market a crescut intr-un ritm ametitor, iar aplicatiile apar ca ciupercile dupa ploaie.
mariussibianu
22-04-2011, 15:53
Păi ce a-r fi lumea asta,dacă nu ar fi concurență? Iar culoarea albă este reprezentativă pt Apple,dacă vă aduceți aminte primele computere marca Apple ce culoare erau ?
primele computere marca apple erau PowerPC cream aproape ca orice PC IBM al timpului, apoi a venit Imac verde (unul din cele mai bune design-uri) iar in final Imac-urile albe primele cu brat telescopic, apoi display all in one, excluzand Power Mac and up care sunt metalice.
mariussibianu
26-04-2011, 11:35
Cred ca ai dreptate,sincer sa fiu nu eram eu prea prieten cu apple in trecut,stiu ca primul pe care l-am vazut era alb.
http://www.youtube.com/watch?v=nT-09rMadZc
mariussibianu
01-05-2011, 19:56
Tare clipul Claudia! am gasit si varianta service http://www.youtube.com/watch?v=G1cv5wo8WFk&feature=related