View Full Version : Poate cineva sa-mi spuna....
...cit este valabil pasaportul consular , in cit timp se obtine si daca mi se impune ruta directa la intoarcere acasa sau pot sa-mi stabilesc eu traseul? Deasemenea la ce sanctiuni ma pot astepta acasa?(ilegal 8)) Multumesc!
La primele intrebari cel mai autorizat sa iti raspunda e consulul Vintila 016681150 sau 016681085.
Laultima nu cred ca exista raspuns standard, ai nostri iti cer spaga tu o dai, sau nu, consecintele...??? Dupa spuasele ministrului roman de interne nu ar trebui sa-ti faci griji dar....
Good Luck.
Se banuieste ca stii deja cand vrei sa pleci in momentul in care vrei pasaport consular asa ca poti incepe demersurile de
obtinere cu vreo 3 saptamani inainte.Ruta nu e obligatorie atata vreme cat destinatia finala e Romania(via Budapesta e cea mai des folosita daca esti din Transilvania).Acasa vei da o declaratie si in functie de ce scrii acolo poate ti se vor pune ceva restrictii,nu cine stie ce dupa imblanzirea legilor din ultima vreme.
Multumesc pentru informatii!