PDA

View Full Version : Michael Jackson vinovat sau nu

chris
14-03-2005, 23:35
A fost un entertainer.. si de aceea am gasit de cuvinta sa pun aici acest subiect.
Nu stiu .. dar cand eram mai tanar.. imi placea de el, mai bine zis muzica lui. Si chiar imi aduc aminte de melodiile lui si videoclipuri, si euforia creeata de el, va mai aduce-ti aminte de concertul din Bucuresti, a fost un concert super mai ales ca in deschidere au cantat cei de la Snap.
Poate comentam putin pe baza procesului lui, as fi curios, ce parere aveti?
E doar o incercare de a obtine bani de la el, sau e chiar vinovat?

romania
15-03-2005, 00:38
Vezi tu Irishman, multi zic ca el traieste undeva departe de realitate fiind inocent si ca tot ce vedem nu sunt decat niste fabricatii menite sa-l mai stoarca de bani.

Eu indraznesc sa cred ca pe langa toate acestea s-ar putea sa fie si altcumva... Altfel cum crezi tu ca un om care a trait o copilarie ca a lui este atat de inocent?
Din cate stiu eu, lucrurile acestea te maturizeaza prematur,nicidecum...

Innrain
15-03-2005, 10:35
Eu unul nu-l cred vinovat. Si este o parere formata doar pe cateva fapte "auzite". Dar sunt semne de intrebare in legatura cu ceea ce se intampla. De exemplu cu se face ca dupa 10 sau cati ani au trecut de la primul proces, acelasi procuror este cel care il acuza? E chiar asa de mica lumea? Plus ca aseara a fost marturia unei profesoare careia unul dintre copii i s-a confesat si a zis ca de fapt nu a fost molestat.
Faza cu copilul scos pe geam, am vazut-o si nu mi s-a parut ca ar fi vrut sa-si omoare copilul. Dar asa sunt f multi ziaristi: scot senzationalul de unde nu-i.
Parerea mea, care este

jiji
20-01-2006, 15:06
;)