PDA

View Full Version : 12 Martie 2005 - Alegeri Generale:Candidati si Informatii

Liviu.Onofrei
04-03-2005, 14:47
Salutari,

Salut cu respect ,Comitetul Organizatoric al "Romanian Community in Ireland" si as dori sa aflu mai multe informatii despre alegerile generale ce vor avea loc in curand !

Presupun ca ,pentru a candida la o anumita functie meriti sa iti stii posibilitatile umane,ce anume ti se cere sa indeplinesti,cu cine esti in competitie si ...de ce si pentru cine !!

Multumesc !

Deci..sa inceapa prezentarea candidatilor :...

admin
04-03-2005, 15:21
Pe scurt ce se cere candidatilor este:
SĂ VREA CU ADEVĂRAT SĂ FACĂ CEVA UTIL PENTRU COMUNITATEA ROMÂNEASCĂ DIN IRLANDA.
Nu se depun candidaturi în avans, totul se va întâmpla în 12 martie la Adunarea Generală.
Așa că toți cei interesați trebuie să participe.
Cotizația trebuie plătită în special de cei care vor să aleagă și să fie aleși.
Sper să ne întâlnim sâmbătă 12 martie ora 16.00 la sediul Comunității.

rosey
04-03-2005, 15:38
si cat e aceasta mica cotizatie...chiar nu inteleg de ce trebuie sa platim nu ma intelege gresit dar nu inteleg de ce trebuie sa-mi cumpar dreptul de a participa si de a fii ales! sau asta este o alta modalitate de a face bani?

ghinis
04-03-2005, 17:31
Cotizația e 10 euro pe luna, din asta nici tu nu sărăcești nici comunitatea nu face avere. E o formă să arați că îți pasă sau un motiv să faci ceva sau... În plus poate fi o formă de selecție, sunt destui care se aruncă în față și apoi dispar.

rosey
04-03-2005, 17:35
ah ok am inteles!

chris
12-03-2005, 10:30
astazi e intalnirea cu pricina, eu mi-am propus sa merg.. sper sa si ajung

shamrock
12-03-2005, 10:40
O sa si candidezi?

chris
12-03-2005, 10:48
nu, nu am nici o sansa, daca veneau mai multi membri de pe forum, poate aveam o sansa :lol: Merg mai mult de curiozitate, am facut o vizita la sediu saptamana asta, si am ramas impresionat de resursele pe care le au, o sala de calculatoare (conferinta), eu zic ca se poate face ceva treaba, dar dupa cum imi dau seama nu sunt prea multi interesati.

shamrock
12-03-2005, 13:50
Sa ne povestesti si noua cum a fost ca eu nu prea pricep nimic din comunicatele oficiale.Chiar si putina birfa de la locul faptei ar fi bine venita.

chris
13-03-2005, 02:29
Este prea tarziu sa va povestesc.. dar cand se lumineaza de ziua o sa va povestesc. Presedintele interimar al comunitatii romanesti este un membru al acestui forum, nu prea activ (dar care a declarat ca citeste toate mesajele), si care a promis ca o sa fie mai activ. Continuarea mai tarziu.... :wink:

shamrock
14-03-2005, 12:00
Irishman.s-a luminat de ziua de doua ori de atunci si tot nimic... :(
Asteptam,asteptam...

chris
14-03-2005, 21:28
eu abia acum m-am trezit :lol: , presedintele interimar al Comunitatii este "vasiletina", o sa fac un rezumat saptamana asta si o sa va prezint pe larg ce s-a intamplat, ce s-a discutat

shamrock
16-03-2005, 13:53
Irishman,hai spune odata ce s-a intimplat ca daca le coci prea mult o sa inceapa sa semene cu raportul unei sedinte de partid.Zi repede tot ce-ti trece prin cap,ce s-a vorbit,cine era acolo,cu ce erau imbracate doamnele,ce masini aveau domnii,ce s-a baut,la ce concluzii s-a ajuns,etc.

chris
16-03-2005, 22:24
offf.. a mai dat domnul presedinte niste comunicate.. deci: doamnele (adica doamna ca a fost numai una) au fost bine imbracate, domnii toti cu masini bengoase, numai eu cu DublinBus :lol: , sa baut pe rupte: cafea, fanta, cola si borsec (adica apa minerala, poate nu era chiar borsec). Sa discutat despre publicatiile romanesti din Irlanda mai bine de o ora jumate (cel putin sa ajuns la un compromis), s-au facut alegeri interimare pana in luna iunie cand vor avea loc alegerile generale (president, vicepresidents.. etc). S-a prezentat un bilant pe ultimele 6 luni (trebuie sa recunosc ca totusi s-a facut ceva.. chiar daca marea majoritate nu a observat), s-a discutat despre proiecte de viitor.. inclusiv despre forum... si partea cea mai intresanta cred ca a fost o intrebare: De ce ai ales sa faci parte din aceasta comunitate? Raspunsurile au fost diferite dar esenta a fost aceeasi, fie vrem sa devenim si noi o entitate, sa fim mai uniti, fie sa reparam imaginea sifonata a romanilor in Irlanda.. si eu am zis ca as vrea sa fim mai multi cand merg la baut (aici am dat dovada de patriotism irlandez :lol: )

Asta a fost pe scurt cu o nota mai glumeatza, dar tin sa va spun ca totul a fost foarte serios.. poate chiar prea serioasa.. oricum speram data viitoare sa fim mai multi.. va zic eu e adictiv.

shamrock
18-03-2005, 09:10
Multam de raport irishman,se pare ca a fost interesant.
Da despre forum ce s-a hotarit,o sa mai avem voie sa scriem balarii sau nu?

vasiletina
18-03-2005, 15:58
@ shamrock

categoric fara balarii (decat daca sunt originale)! si sunt benefice societatii in care traim.

liviud
22-01-2006, 06:14
offf.. a mai dat domnul presedinte niste comunicate..... Sa discutat despre publicatiile romanesti din Irlanda mai bine de o ora jumate (cel putin sa ajuns la un compromis), s-au facut alegeri interimare pana in luna iunie cand vor avea loc alegerile generale (president, vicepresidents.. etc). S-a prezentat un bilant pe ultimele 6 luni .....

Vesti din Comunitatea Romana din Irlanda
Date: Thursday, March 31 @ 23:53:01 PST
Topic: Go Around The World - Mission

Comunitatea Româna din Irlanda a dispus in perioada septembrie 2004 - martie 2005
de un program extrem de incarcat. Detalii privind acest program sunt expuse si pe site-ul oficial
al comunitatii din Irlanda, respectiv www.mediaros.com .

Va redam mai jos cateva informatii puse la dispozitie de Vasile Ros, webmasterul
www.mediaros.com si liderul Bisericii Penticostale "Maranata" din Dublin:........s.a.m.d...

:-X  Site-ul oficial al comunitatii din Irlanda ??  :o ???

P.S. Am vrut sa postez asta atunci dar...nu mai stiam unde citisem .....