View Full Version : Link interesant:
http://www.repereromanesti.ro/nr20050329/actual11.htm
Pai ce e asa de interesant ca link-ul asta a mai fost pe-aici :o ;D
Sunt zvonuri ca vreti sa reeditati ziarul. Nu vreti sa-l facem impreuna?
E de interes public. Nu cred ca e cazul sa avem doua ziare anemice , cand putem avea unul sanatos si zdravan.
Putem participa impreuna la cele doua festivaluri, Liberty Festival care este in perioada 9-18 iunie, in care vor fi si intreceri sportive-fotbal, si Festival of World Culture care are loc in perioada 25-27 august.
Daca ne unim fortele putem face ceva coerent si stabil. Lasand orgoliile deoparte si analizand posibilitatile de viitor , sa incercam sa facem ceva pentru comunitatea romanilor din irlanda.
Incercati sa vedeti in viitor. Analizati ce se v-a intampla in urmatori 5, 10, 15 ani cu noi, romanii aflati aici in Irlanda.
Cei mai multi ( chiar si eu) vor sa se intoarca in Romania.
Copii merg la scoala aici, se integreaza v-a fi mai greu sa iei decizii radicale.
Ramanem aici? OK
Copii nostri vor sa invete limba romana?
Vrem sa ne integram in societate irlandeza? Ceea care ne adopta cu voie sau fara voie?
Daca da. Cum o facem?
Sunt intrebari pe care trebuie sa-si le puna fiecare dintre noi, pentru ca o sa locuim aici, ne facem piata de la aceleasi magazine, piete............
Copii nostri merg la aceleasi gradinite, scoli cu copii irlandezi
Ganditi in perspectiva
vasiletina
05-04-2006, 08:21
Domnule Vasile Ungureanu,
noi ne-am intalnit luni seara si am discutat mai multe probleme, printre care si re-editarea ziarului, insa acest lucru l-am dori sa il facem impreuna (nu s-a pus problema unei concurente intre noi, ci s-a lansat ideea de a avea din nou un ziar in care sa oferim informatii romanilor) daca gasim de comun acord acest lucru.
sunt dispus sa vin la aceasta intalnire joi seara. Sper ca si Ovidiu, Paul, Cristi, sa poata veni.
Totdeauna am gandit in perspectiva, problema s-s pus in ce priveste daca am avut parteneri de dialog sau acest dialog a fost posibil pana acum? Abia de cateva saptamani acest dialog este posibil in tremeni concreti.
Sunt multe probleme de discutat si analizat impreuna asa ca hai sa le discutam acum.
Vasile Ros
Super
Ne intalnim dupa meci.
Barbican Pub este situat in Castleknock Village
Address:
Ashleigh Centre, Castleknock Village, Dublin 15
Phone:
01 8218554
Catalin Bozocean, Cezar Gaman, Nicu Fodoca sunt de acord sa participe. Asteptam confirmarea din partea lui Radu Pop . Vasile Dehelean nu locuieste in Dublin si este mai greu sa participe, in schimb si-a exprimat opinia.
Anghel este plecat in "delegatie" din partea companiei la care lucreaza ca "advocate" and "information officer". E plecat in Irlanda de Nord, in interes de serviciu.
vasiletina
05-04-2006, 20:20
la ce ora cu exactitate?
In functie cum se termina meciul. Daca sunt prelungiri atunci o sa fie 9-915 pm.
Fara prelungiri, meciul se termina la 8.15 pm sa zicem 8.30-8.45