View Full Version : X
maurelsson
26-03-2006, 17:59
X
OOhhh...nooo......http://news.bbc.co.uk/olmedia/975000/images/_978449_home_alone.jpg...?!?
vasiletina
27-03-2006, 08:33
la sectiunea Biserici din pagina de web se gasesc informatii sub rubrica Biserica Pentecostala, atat pentru cele pentecostale, baptiste, crestini dupa evanghelie.
sau la telefon 085 730 6357.
vasiletina
28-03-2006, 18:20
Eu sunt unul dintre ei. Ma puteti contacta la 085 730 6357.
Sunt din Suedia si as dori sa imi fac prieteni crestini.........daca sunt pe acest forum........sotul meu intentioneaza sa viziteze Dublin dupa Paste si ar fi tare placut sa cunoasca pocaiti in Dublin......penticostali, crestini dupa evanghelie sau baptisti.
Sper sa ne scrieti.
No Offence, sa inteleg de-aici ca Ortodocsii si Catolicii nu sunt crestini?????
Curios cum ne vedeti.....hm.....pai adica Noi Ce Suntem???? Musulmani?????
suntem crestini dar cand se pune astfel accentul cu totii stim despre cine este vorba, oricum mi se pare ciudat sa mi se zica Crestinul Chris :)) mai ales ca decand cu Da Vinci Code , numai crestin nu mai sunt ;D dar penticostalii chiar se bucura de acest apelativ, pe care vorba vine noi ceilalti "crestini" nu il folosim
NB: vine filmul ;)
Cei din religiile neo-protestante se refera unu la altu ca si "crestini".
Cred ca face parte din stragia de branding
vasiletina
28-03-2006, 21:47
ANCUTA, NO OFFENCE!!!
NU face parte din nici o strategie de branding. In general neo-protestantii isi spun crestini, insa aceasta nu exclude ortodoxia si catolicismul, ci are de face cu faptul ca unii recunosc acest lucru deschis, altii nu.
ANCUTA, NO OFFENCE!!!
NU face parte din nici o strategie de branding. In general neo-protestantii isi spun crestini, insa aceasta nu exclude ortodoxia si catolicismul, ci are de face cu faptul ca unii recunosc acest lucru deschis, altii nu.
Ha ??? Pai am pomenit eu de strategia de branding???
Frate Vasile nu mai fi asa artagos ca n-am nimic cu tine si nici cu ''crestinismul'' tau, ma mir doar ca atunci cand se face referire la crestini, sunt exclusi Ortodocsii si Catolicii care de fapt sunt baza Crestinismului.
ioi, ioi, ioi ...
In primul rand nu am zis ca e branding cu sens negativ, faptul ca ei incearca sa schimbe perceptia nu e neaparat rau.
In al doilea rand, Ancuta nu a exclus nimeni religiile mainstream, acuma am terminat de zis ca este in sens figurat "crestini", asa isi zic ei unul altuia.
deja ne-am indepartat de la subiect, pers. care a postat primul mesaj a aflat ce dorea si sa fim sanatosi.
Hello tovarasi
Sunt lucruri mult mai importante de facut decat sa va certati pe baza acestor sintagme. Cand nu ai ce face deschizi un subiect ori despre religie , ori despre politica.[br]Postet at: March 28, 2006, 10:30:57 PM________________________________________________ _Dlui Vasile Tina
Va scriu din pozitia de Presedinte al Romanian Society of Ireland. Am ales aceasta varianta pentru a nu fi acuzat de nlipsa de transparenta.
Propun o colaborare deschisa intre cele doua organizatii in anumite proiecte pe care noi le avem in curs de desfasurare.
Daca aveti proiecte in curs de desfasurare si considerati ca pot fi facute in colaborare , nu ezitati sa ne contactati.
Eu vorbes despre noi ca organizatie oriunde merg. Nu discut in nume personal.
Am primit o oferta de a participa la o statie de radio sa transmitem in limba romana macar o ora pe saptamana.
De aceea consider ca daca suntem impreuna cresc sansele de reusita.
Astept parerile voastre, ori pe forum ori oe adresa vungureanu@romaniansociety.ie
vasiletina
28-03-2006, 23:03
Sfinx-ul
Hai sa discutam in cadrul unei intalniri directe intre cele doua organizatii. Noi am facut invitatia si am asteptat ca alegerile din Societatea Romana sa aiba loc, si sa discutam ce putem face impreuna.
Iti trimit e-mail pe adresa vungureanu@romaniansociety.ie.
Ancuta,
tocmai am spus NO OFFENCE, in ce priveste afirmatia ta, si am adaugat
"In general neo-protestantii isi spun crestini, insa aceasta nu exclude ortodoxia si catolicismul, ci are de face cu faptul ca unii recunosc acest lucru deschis, altii nu."
Eu unul personal nu fac deosebire intre denominatiuni care sunt parte a aceleiasi religii. In acest caz crestinismul. Subiect inchis.
Eu am mai atras atentia cu cava timp in urma despre relatia cu CRI, si chiar l-am rugat pe Vasile Ros sa fie nepartinitor. In functia de presedinte al CRI trebuie sa fie independent, deoarece reprezinta romanii indiferent de ce cult religios tine fiecare.
O sa ne intalnim , o sa va expunem proiectele noastre, voi o sa le expunteti pe ale voastre si decidem ce se poate face impreuna. Suntem intr-o tara libera din punct de vedere (dpdv) religios si cultural , asa ca trebuie sa fim deschisi si noi, vrem nu vrem. Altfel trebuie sa ramanem sau sa ramaneti izolati( ma refer la cei habotnici).
Speram sa avem o colaborare fructuoasa.
O sa facem public orice discutie va avea loc.
@Miki
Biserica e "ceva" si cu totul altceva crestinii sau membrii ei, care asa cum ii stiu eu sunt de mai multe categorii. Si apoi de unde stii care sunt credinciosi cu adevarat?! NO OFENCE.
Sper ca voi sa ii gasiti pe cei pe care ii cautati.
cauta si .... vei gasi ;)
ce ar fi sa pastram totusi discutiile astea apolitice????
va rog?!
valentin2006
19-07-2006, 22:05
Dragii mei ce atatea discutii pe tema religioasa, anyway in fata lui Hristos nu ne vom prezenta nici Baptisti, nici Penicostali, nici Ortodoxi, nici Catolici, nici Adventisti, nici Martorii lui Iehova, nici Musulmani, nici Unitari, nici Luterani, nici Sionisti .... sa mai zic? :) Vom fi pur si simplu crestini - credinciosi si crestini necredinciosi...
hm! ce ziceti?
mihaimilk
30-07-2006, 01:19
hmmm... musulmanii sunt crestini credinciosi ori crestini necredinciosi? makes sense...
not