View Full Version : Unde lucram ... ?!
Liviu.Onofrei
02-03-2005, 01:53
Hai sa ne cunoastem mai bine si sa aflam unde si ce lucreaza membrii acestui mic Forum !
Sper sa nu fie cu suparare si nu as dori sa facem cunoscute numele firmelor,din cauza reclamei gratuite (!!)
Multumesc...
Dupa cum am mai spus in alta parte a forumului, lucrez intr-o ferma de porci destul de mare (35000 capete) care are 14 angajati (1 pol. 4 ro. si 9 irl). Salariu - minim :(
Cininu,nu mai aveti cumva nevoie de inca o persoana? Fac naveta nu conteaza, chiar si o zi pe saptamana numai sa mai scap de acasa :lol: .Ce sa-i faci, cateodata iti vine sa o iei la sanatoasa fiind full-time mum.
Camelia, daca as sta acasa as innebuni pur si simplu. Crede-ma, stiu prin ce treci.
Eu deocamdata lucrez intr-un magazin, vinzatoare, si visez cu ochii deschisi la ziua cind voi merge la servici in fusta si pantofi.
Dar pana atunci, nu ma pling de prezentul job, ore flexibile, bani buni, sef foarte cumsecade. Cu ceva timp in urma, o romanca a venit la magazin si mi-a zis: " O, pai sa am si eu o slujba ca a ta as fi doamná!" Ea lucra la hotel, munca grea, nu gluma.
Deci eu sint multumita.
Liviu.Onofrei
03-03-2005, 00:53
Salutari,
Se pare ca nu sunt multi care vor raspunde la acest topic.Sper sa nu fie "numele" meu de vina !!->snams ( :o )
De fapt,hai sa incercam impreuna sa raspundem la cateva intrebari:
-daca sunteti multumiti financiar,v-ati schimba locul de munca doar din cauza unor conflicte cu management-ul ?
-daca ar fi sa va schimbati locul de munca,ce rating ar avea problema financiara !
-luati in calcul la schimbarea locului de munca si sansa ca ar putea fi un fel de avansare pe ierharhia professionala ?
-ati da "notice" manager-ului daca vreti sa plecati de la locul curent ?
-daca lucrati ca "it" sau "esp" sau altceva,cum ve-ti proceda acum,cand ve-ti avea dreptul la un loc de munca si /sau pozitie ierharhica mai buna sa afirmati ca sunteti "roman" ???!
-aveti satisfactie profesionala ??
Multam...
multe din intrebarile de mai sus nu au un raspuns in cazul celor veniti aici cu contract de munca.esti legat de angajator si nu prea poti face pretentii de nici un fel.
nu e cazul meu sa ma pling acum,sint bine multumesc,dar am trecut si prin asa ceva.primul angajator pe care l-am avut se credea pe plantatia de trestie de zahar sau cafea.
acum lucrez la un restaurant f mare si momentan sint multumit,bani buni(chestie relativa) si program flexibil.ca peste tot mai sint si avantaje si dezavantaje.
tot timpul e loc de mai bine si nu cred ca as putea face asta pt toata viata.
eu una lucrez la o companie de telecomunicatii ca si credit analyst .... singurul lucru care nu-mi place este programul adica de la 9-5.30 de luni pana vineri, insa bani sunt buni si simt ca fac ceva care ii ajuta pe oameni! ok....trebuie sa recunos ca unii ne cam urasc mai ales cand vine vorba de as plati restantele! :oops:
a da si sa nu uitam de barbatii superbi care se plimba pe langa tine in birou.... :wink:
APROPO a vazut cineva aseara emisiunea de la BBC in legatura cu azilantii din Anglia si ce fac nemernicii de englezi cu ei? sunteti de acord?...stiti cum am fost numiti...."romanian bastards" si bineintels ca 99.999999 % se referea la tigani! x-(
Liviu.Onofrei
03-03-2005, 18:19
Se confirma teoria ca oriunde ai lucra trebuie sa fie cineva care sa iti faca viata grea !!?? (un asshole !!)
in cazul meu este o tipa o cheama Allyson, prefer sa o evit, am noroc ca ea lucreaza in AR, si nu credit management ca mine....thank God for that!!! a da si cateodata sefa mea...insa de obicei face glume doar de prost gust doar atat!!!
Salutari,
-daca sunteti multumiti financiar,v-ati schimba locul de munca doar din cauza unor conflicte cu management-ul ?
-daca ar fi sa va schimbati locul de munca,ce rating ar avea problema financiara !
-luati in calcul la schimbarea locului de munca si sansa ca ar putea fi un fel de avansare pe ierharhia professionala ?
-daca lucrati ca "it" sau "esp" sau altceva,cum ve-ti proceda acum,cand ve-ti avea dreptul la un loc de munca si /sau pozitie ierharhica mai buna sa afirmati ca sunteti "roman" ???!
Multam...
Raspunsuri:
- da. Dar pina acum nu am avut probleme.
- Banii - chestiune foarte importata :wink:
- Categoric. Asta si am in plan.
- Notice? Da, binenteles. Las loc de bunaziua intotdeauna.
- Lucrez ca romanca si voi lucra ca si romanca. Nu judec pe cei care lucreaza pe it sau altele.. dimpotriva, ii consider curajosi.
- Da, multumesc lui Dumnezeu.
Si doresc la toti romanii la fel.
Cininu,nu mai aveti cumva nevoie de inca o persoana? Fac naveta nu conteaza, chiar si o zi pe saptamana numai sa mai scap de acasa :lol: .Ce sa-i faci, cateodata iti vine sa o iei la sanatoasa fiind full-time mum.
:D Cu toate ca unul dintre noi are sperante sa plece in alta parte si poate s-ar mai face loc dar, iti spun, mai bine-i full time mum decat aici (daca-i vorba numai de: "cateodata iti vine sa o iei la sanatoasa"). Cunosc situatia - sotia mea a trecut prin asta :D - si "rezultatele" or sa fie mai placute dacat dupa o experienta aici. Si nici n-o sa dureze prea mult - doar pana la... 18 ani ai copiilor :wink: . Asa am auzit si eu :D
Salutari,
Se pare ca nu sunt multi care vor raspunde la acest topic.Sper sa nu fie "numele" meu de vina !!->snams ( :o )
Multam...
Raspunsuri:
-nu stiu! Nu am fost in nici o situatie de asta (nici multumiri financiare, nici conflicte). Depinde de fiecare din ele, de "amploarea" lor :D
-major
-nu
-da
-NA
-nu
Si nici n-o sa dureze prea mult - doar pana la... 18 ani ai copiilor :wink: . Asa am auzit si eu :D
Vreau sa te contrazic Cininu.Cand e vorba de baieti cred ca ajung la maturitate in jurul varstei de 28-30 ani si asta cu ajutorul lui Dumnezeu :D .Sper din tot sufletul sa scap de grija lu' snams anul acesta in decembrie,cand va implini 30 de anisori.
Si nici n-o sa dureze prea mult - doar pana la... 18 ani ai copiilor :wink: . Asa am auzit si eu :D
Vreau sa te contrazic Cininu.Cand e vorba de baieti cred ca ajung la maturitate in jurul varstei de 28-30 ani si asta cu ajutorul lui Dumnezeu :D .Sper din tot sufletul sa scap de grija lu' snams anul acesta in decembrie,cand va implini 30 de anisori.
Camelia,baiatul meu o sa aiba 21 in noiembrie si acum am mai multe griji decat aveam cand era mic.Cat despre sot nu scapi de grija lui nici la 50 + darmite la 30. :wink:
Camelia,baiatul meu o sa aiba 21 in noiembrie si acum am mai multe griji decat aveam cand era mic.Cat despre sot nu scapi de grija lui nici la 50 + darmite la 30. :wink:
:cry: Si eu care eram destul de optimista din punctul acesta de vedere...
Ce bine ca am fetita. Ca astfel o sa scap de griji pe la 25 de ani... ai nepotilor mei :D
Ce bine ca am fetita. Ca astfel o sa scap de griji pe la 25 de ani... ai nepotilor mei :D
N-ai nimerit-o nici tu (asa ca sa va tai cheful la toti :twisted:) ca barbatii de regula au grija fetelor asa ca o sa vezi singur cum e cand o sa vina acasa cu vreun baiat :wink:
Pentru moment partea cea mai grea e ca suntem departe unul de altul :( . Dupa aceea ce-o mai fi, om vedea.
Cininu!
Cati porci se sacrifica pe zi la ferma unde lucrezi?
Aici nu se sacrifica nimic. Se trimit la abator in jur de 1000 pe saptamana