PDA

View Full Version : COMPANII TRANSPORTATOARE ROMANIA -IRL-URGENT NEVOIE CURIER!

Valentin
23-03-2006, 10:27
Buna,

Am nevoie sa trimit niste colete in Dublin, si nu am cu cine din Bucuresti. Alfredo Interenational nu poate ridica coletele in urmatoarele doua saptamani.
Va rog dati-mi si mie niste numere de telefon pt companii care fac curierat IRL-Ro, si poate gasesc una dintre ele care sa-mi aduca coletele i urmatoarea saptamana.
Mesajul este urgent, asa ca daca imi puteti trimite un mesaj va rog faceti-o si la cabaua@msn.com, sau pe mesageria de comunitate.

Merci mult!

Valentin

Lagunairl
23-03-2006, 23:22
salut,incearca la nr asta 00353 868546263 il cheama liviu,eu cu el trimet in bucuresti

Valentin
24-03-2006, 12:38
Merci mult.
Problema este ca Liviu ridica ceva din Bucuresti numai daca trimiti alt paket peste 10 kg la adresa aia. Si asta se poate intampla numai in 10 zile cand trimit ei masina acolo.
Alte idei?
Erau odata pe site-ul Comunitatii cam 6 firme de transport, unde a disparut rubrica aia Admin?
Chiar cand am nevoie o data pe an, nu mai e rubrica. Murphy's law!!! Ca suntem la irishi doar!

Toate cele bune!
Valentin

Liviu.Onofrei
24-03-2006, 14:04
Eu am apelat odata la cineva sa imi duca ceva acasa si mi s-a spus ca nu fac asigurare la bunurile in tranzit ! !

De ce nu apelezi la DHL sau UPS,firme care se respecta ! ?Time guaranteed delivery & tracking + insurance !?

Parerea mea...