PDA

View Full Version : Profesor de limba romana - apel urgent

vasiletina
22-03-2006, 23:21
Buna profesorilor/profesoarelor de limba romana,

o doamna irlandeza, doreste sa invete limba romana, pentru a comunica mai bine cu cetatenii romanii din Irlanda. Are un nivel minim de cunostinte de limba romana, insa doreste ajutorul unui/unei profesionist(e).

Cursul va avea loc in sediul Language Unlimited in Clontarf Dublin 3.

Interesatii va rog sa ma contactati pentru a transfera informatiile.

rony
09-04-2006, 13:07
Buna ziua,
Sunt profesor de limba romana, am practicat 3 ani in scoala generala dupa care m-au angajat la Michelin Romania ca profesor de limba romana pentru strainii veniti in Romania, din 2001 si pana in prezent. Din pacate eu voi fi in Irlanda incepand cu luna iulie pentru ca atunci voi obtine viza. Sotul meu lucreza deja in Irlanda.
Va las adresa mea de Email daca va intereseaza: amaliacristescu@yahoo.com

Multumesc

vasiletina
09-04-2006, 13:38
D-na Amalia Cristescu,

cred ca este bine chiar mai tarziu. ramanem in legatura si o sa anunt compania respectiva in acest sens.

Vasile

mitnickdomi
11-04-2006, 19:52
Buna d-le Vasile Ros,
Sunt Dominica , licentiata in Litere,locuiesc in Irlanda de 4 ani si mi-ar face mare placere sa o ajut pe doamna irlandeza sa invete limba romana.Astept raspunsul dv.la adresa:peridom@yahoo.co.uk.Va multumesc.

vasiletina
24-04-2006, 17:56
in zilele urmatoare o sa anunt pe cei de la Language Unlimited.[br]Postet at: April 13, 2006, 10:07:18 AM________________________________________________ _Domnica,

i-am contactat si mi-au raspuns ca au gasit pe cineva, dar vor retine adresa ta de e-mail, pentru viitor. Acesta este e-mailul primit de la ei:

"Thank you Vasile,

I've found a teacher for this course, but I keep Dominica's mail for future courses.

Kind regards

Renaud"