View Full Version : Romania under 17 la Dublin
Turneu de calificare pentru Campionatul European de Fotbal under 17
Monday 27th March: Serbia & Montenegro v Israel (Carlisle Grounds, Bray, 2.30), Republic of Ireland v Romania (Dalymount Park, 7.00);
Wednesday 29th March: S&M v Romania (Belfield Park, UCD, 2.30), Israel v Ireland (Richmond Park, 7.00); Friday 31st March: Ireland v S&M (Tolka Park, 7.0), Romania v Israel (Carlisle Grounds, Bray, 7.00).
mai ca m-as duce la meciul cu Irlanda, biletele unde se gasesc, sau intrarea este libera?
Pentru tine am un bilet gratis, dar poate mai fac rost si de altele. Oricum nu cred ca vor fi prea scumpe si meciul cu Irlanda e chiar aproape, in Phibsboro.
pai si ce fac ma duc singur?
adrienuca
23-03-2006, 19:28
pe ce stadion se joaca meciul ?
as veni si eu,daca ne adunam mai multi.........
pt o galerie mica si sa vedem viitorul tari
@ Chris
Nu te duci singur ca nu s-au evaporat toti romanii din Irlanda si in plus eu nu-mi fac biletul cadou.
@Adrienuca
Asa cum se vede si in primul post Dalymount Park, linga St. Peter's Church, Phibsboro
din pacate va trebui sa renunt la bilet :( intrucat luni seara voi fi "prins" in alte activitati. Multumesc Ovidiu pentru oferta, dar din pacate chiar nu pot sa merg oricat de mult as vrea :(
OK, multam ca mi-ai spus.[br]Postet at: March 27, 2006, 10:27:43 AM________________________________________________ _Irlanda - Romania 4 - 0
Iarasi ne-am umplut de "respect".