PDA

View Full Version : Prelungire Viza Resident-Oprita de Department in Aprilie 06

Liviu.Onofrei
03-03-2006, 23:34
Am auzit,repet auzit de la cineva ca a fost sa isi prelungeasca viza de resident si i s-a spus ca i se prelungeste numai pana in aprilie,ca dupa aia nu mai are nevoie de viza ! !

Confirma cineva ,ceva !
Sper sa se confirme,odata pentru totdeauna ! ! !

Repet,este "radio shantz" ! !

chris
04-03-2006, 11:32
Sa speram, desi cand e vorba de astfel de decizii sunt foarte pesimist.

ancuta
04-03-2006, 15:39
Radio shantz sigur, ca mie mi-au prelungit-o la sfarsitul anului trecut pana in 2010 ;D

chris
04-03-2006, 18:43
de obicei ei prelungesc viza pana la expirarea pasaportului, cel putin asa au facut anul trecut (in cazul vizelor multiple). Intradevar anul acesta sunt cateva cazuri care nu le-au fost prelungite mai mult de luna aprilie, chiar astazi am intalnit un caz in care i-au spus ca momentat nu pot prelungi mai mult de luna aprilie din cauza ca s-ar putea sa nu mai aiba nevoie, pe de alta parte e si asta un mod de a mai pune omul sa mai plateasca odata pt. viza.

Liviu.Onofrei
05-03-2006, 00:15
Radio shantz sigur, ca mie mi-au prelungit-o la sfarsitul anului trecut pana in 2010 ;D

Da Ancuta,dar anul trecut nu se stia de aprilie si de Raportul de tara si de 1 ianuarie 2007 SAMD...intelegi ? ?

Deci am pus intrebarea din perspectiva "Raportului de Tara" din primavara,ce se pare ca va fi pozitiv.Odata ce se aproba "virtual" intrarea in EU,nu vad reason de ce UK & IRL ar mai avea restrictii la intrare pentru Romani :)

Sa fie intr-un "post" bun ! ! !

ancuta
05-03-2006, 06:48
Tot nu se aduna bine ca ieri mi-a venit viza de Anglia si e pe 3 ani ;D.
Din logica ta cu ''Raportul de tara'' si de 1 ianuarie, ar fi trebuit sa mi-o dea pe 6 luni.
Oricum sa speram ca ai tu dreptate :)

Oliviu
05-03-2006, 11:47
Ridicarea vizelor UK nu e direct legata de nici un raport.

Ministru de interne roman se dadea mare ca in primavara o sa scoata Englezii vizele, dar acuma 2 sapt a zis Jack Straw ca nu o sa se intimple inca, pentru ca nr de imigranti ilegali din ro este inca mare.

Realistic eu zic ca o sa le scoata cu 1 sapt inainte sa intram in EU. Exact asa au facut cu slovacii, erau sa intre in EU si sa le trebuiasca vize de UK.

Liviu.Onofrei
07-03-2006, 18:47
Pentru cei ce ai urmarit evenimentele de astazi din Parlament si ,pentru cei ce nu au urmarit dar vor afla:

EURO ... PA...PA...PA...PA ! ! !

Luati-va vize ,fratilor ! !
Vom avea nevoie de ele,poate pana in 2008 -2010 ! ! !

cininu
27-03-2006, 20:41
Vineri a fost un prieten pentru multiviza si i s-a pus pana la anul cand ii expira WP-ul...