View Full Version : Noi schimbari in structura forumului.
Dupa cum multi au observat a aparut butonul Spell Check, la setarea initiala fiecare utilizator are activata optiunea aceasta. Daca aveti probleme cand trimite-ti sau incercati sa trimite-ti un mesaj si va apare o fereastra noua in care se incearca corectarea gramaticala a mesajului, merge-ti in profilul dvs. si dezactivati optiunea spell check.
Marea majoritate stiau, dar am pus acest mesaj si pentru cei care nu sunt atat de familiari cu utilizarea unui forum.
alta chestie .. banuiesc ca ati observat in dreptul nostru niste steaguri, in profilul dvs pute-ti sa alegeti tzara in care va aflati, cei mai multi in Irlanda, si astfel va va apare steagul in fiecare mesaj. Enjoy!
Daca-mi zice cineva din ce tara sunt fara sa se uite la profil ii dau o bere :wink:
shamrock
11-02-2005, 16:13
esti din tara lui papura voda cu domiciliul temporar in Dublin
PS.Prefer o irish coffee,thanks
:D http://www.geocities.com/TelevisionCity/5458/wrong.wav
shamrock
11-02-2005, 16:42
Innrain,fii te rog mai explicit ca mie nu-mi merge sonoru la computer!pe bune
Selecteaza tara chad si ai sa ai o surpriza.
Divertis stie :wink:
shamrock
12-02-2005, 17:42
Ahaaaaa :?
Si ce tara e aia?Si ce stie Divertis??
Astia nu-s aia de vroiau sa ne dea in judecata la Tribunalul International ca sa ne schimbam culorile de pe drapel?
shamrock
13-02-2005, 12:03
Vorbesti serios? :shock:
Da,da in urma cu mai bine de 6 luni cerusera ca noi sa ne schimbam drepelul ca ei sunt cei care au dreptul la Rosu Galben si Albastru!!!!!!!
Daca nu ma insel este vorba despre CIAD -republica centr-africana.
Am sa incerc sa ma documentez!
Dupa cum multi au observat a aparut butonul Spell Check, la setarea initiala fiecare utilizator are activata optiunea aceasta. Daca aveti probleme cand trimite-ti sau incercati sa trimite-ti un mesaj si va apare o fereastra noua in care se incearca corectarea gramaticala a mesajului, merge-ti in profilul dvs. si dezactivati optiunea spell check.
Marea majoritate stiau, dar am pus acest mesaj si pentru cei care nu sunt atat de familiari cu utilizarea unui forum.
La ce foloseste butonul Spell Check pe forum cind se foloseste limba romana? Doar de curiozitate.
instructiunile pe care le-am dat eu erau cum sa nu folosesti spell check :D.
Ideea este ca structura forumului a fost updatata la o versiune noua care include si spell check .. nu stiu daca face si in limba romana dar cu siguranta ajuta pe cei care posteaza la sectiunea in engleza :lol:
daniel_D
06-01-2009, 00:15
Aloha,
Azi am incercat sa dau un raspuns sec format din "3 litere" p'aici pe unul din topicuri, insa surpriza. "the msg you have entered is too short. pls lengthen.....up to 10 characters"
chiar e necesar...ptr mine un om de putine cuvinte....e chiar enervant.
Mahalo.
acu sa nu te superi. Am patit si eu ca tine si am invatat de la altii. Exista un motiv intemeiat pt care se foloseste acest filtru si acela este spam-ul/postarile automate
astia e ca ala de a vrut sa te dea in judecata ptr rasism ca i-ai zis oltean