PDA

View Full Version : Eurovision ?

chris
26-02-2006, 22:05
Incep sa dau din ce in ce mai multa dreptate irlandezilor, totul pare o gluma, care cateodata nici macar nu e de bun gust.
Am urmarit (din greseala) finala Eurovision Romania, deci in mai vom fi reprezentati de un domn Traistaru cu o melodie numita Tormero (s-ar putea sa gresesc), solistul este unul din membrii fostei formatii Valahia, care la fel cum spunea si el s-a "chinuit" vreo 6 ani sa fie recunoscut, acum a fost....
Per ansamblu toti au cantat fals, si culmea am dat dreptate juriului care a ales pe o fetita ce a cantat in italiana, ignorand aspectul fizic, a avut o voce excelenta.
Dar toti stim ca Eurovisionul nu mai e demult un concurs de muzica, acum ori ai vecini, ori faci spectacol.
Iar la aceasta finala a fost spectacol, mai ales din partea "mult iubitei" formatii Indigo sau Indigooo, care a acuzat TVR-ul de favoritisme si ca linia lor de votare era inchisa, nimeni din prietenii lor neputand sa voteze. Mama acestora a facut un spectacol, mult mai atractiv, decat al fiicelor, care au avut o melodie dansanta, dar din pacate nu au avut voce, cum spuneam, mama acestora a acuzat si mai mult amentintat, si a culminat prin a face Romania o tara de hoti!
In concluzie mai am pana in mai, sa imi placa aceasta melodie Tormero (sau cum i-o zice), pana la urma sunt roman si vreau sa sustin prin cateva voturi Romania.