PDA

View Full Version : La Multi Ani de 8 Martie!!!!!

CRI
08-03-2010, 10:41
CRI ureaza "La multi ani" tuturor doamnelor si domnisoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie!!! si nu numai!

CRI
09-03-2010, 15:07
Sambata, 6 martie 2010, a avut loc evenimentul organizat de Ziua Femeii la Restaurantul Transilvania de catre Comunitatea Romana din Irlanda.
Am avut placuta surpriza sa vedem cum se umple restaurantul minut cu minut de la primele 10 persoane sosite chiar de la inceputul serii pana la 80 de persoane la orele 20.00.
Seara a fost una deosebita, intr-o atmosfera placuta, de veselie si de dans, cu participari la concursurile de dans propuse, la Karaoke si la tombola, cu castigatoare care au plecat acasa cu diferite premii si diplome si cu un ring de dans neincapator.
Unul din motivele acestui eveniment , pe langa semnificatia evidenta a sarbatoririi tuturor doamnelor si domnisoarelor, a fost si stangerea de fonduri pentru Comunitate (o mica parte din vanzarea biletelor si din vanzarea biletelor la tombola), pentru a putea continua munca si astfel de activitati si pe viitor. Astfel s-au strans €405, bani care vor merge in contul comunitatii.
Multe multumiri tuturor celor care au participat la acest eveniment si care au fost alaturi de noi.
Multe multumiri si sponsorilor care au avut bunavointa sa ofere cadouri doamnelor si domnisoarelor castigatoare la concursurile organizate si la tombola; printre acestia se numara M&G Translations (Dra. Monica Ghiman), Magazinul Bags&Gifts Blanchardstown Village (Dna. Claudia Ildi), Parnell Medical (Dna. Doctor Gabriela Uruiocea), si nu in ultimul rand companiei Amway.

La sfarsitul serii am impartit chestionare pentru a putea imbunatati organizarea unor astfel de evenimente pe viitor, pentru a afla si a tine cont si de parerile altora pe viitor.

Din continutul chestionarelor celor care au completat si din feedbackul “oral” “spicuim”:
“A fost o seara minunata, multumim mult! Mai vrem!”
“Premiile au fost jenante,......, puteati organiza altfel de premii!”
“Bautura a fost foarte, foarte scumpa. Sunt convinsa ca puteati face un deal la bautura!!!”
“Totul a fost foarte frumos, super organizare, m-am simtit foarte bine!”
“Bautura foarte scumpa, mancarea a lasat de dorit...!”
“Muzica a lasat de dorit, puteati diversifica muzica populara, sa fie adecvata tuturor zonelor folclorice...”
“Bautura foarte scumpa, locatia nu tocmai potrivita...”
“Minunat, va felicit fetelor pentru o seara frumoasa!”
“Tineti-o tot asa, va felicit!”

Pretul biletului a fost €20 din care €15 s-au platit pentru mancare (ciorba de vacuta si “gratar” mixt – porc cu pui, piure de cartofi si salata de varza) si apa minerala iar restul banilor ramasi pentru fondurile comunitatii.

Multumim inca o data tuturor pentru o seara “vie” si speram sa mai organizam si pe viitor astfel de evenimente.

CRI

lac
09-03-2010, 15:10
Tin sa imi adaug si eu feedback-ul personal; “gratarul” nu a fost gratar, cel de porc a fost foarte tare iar jumatate din persoanele din restaurant nu l-au putut manca, iar cel de pui a fost “prajit”. Apa minerala “Borsec” ne-a fost vanduta la un pręt foarte mare iar vinul si celelalte bauturi special marite preturile pentru acest eveniment.
In plus fata de toata aceasta dezamagire (mancarea proasta, preturile la bauturi foarte mari, ex: o sticla de vin rosu €25, sticla de apa minerala €6.50, niciun fel de desert pe meniu) pe care am avut-o noi, organizatorii, din partea restaurantului (despre care nu s-a povestit in seara cu pricina din motive evidente) ni s-a interzis (subliniez interzis) sa se faca prezentarea Amway reprezentantului acestei companii (lucru pe care noi, organizatorii l-am propus cand s-au oferit sa ofere 4 premii la concursurile propuse pentru acea seara) si despre care patroana restaurantului stia; motivul invocat de catre chelnerita restaurantului (cu mesaj de la patroana restaurantului) ca “si patroana a intrat in aceasta afacere Amway si e conflict de interese daca va las sa faceti prezentarea!!!”. Precizez ca patroana restaurantului nu a fost prezenta in acea seara cu niciun fel de produs si nici nu ne-a anuntat in timp util. Prin urmare prezentarea nu a avut loc, desi reprezentantul Amway a fost prezent acolo cu produsele, in schimb premiile au fost acordate.
Va relatez aceste lucruri pentru ca am fost acuzati nu demult ca am face reclama “mascata” restaurantului si pentru a “spune lucrurilor pe nume” “fara perdea” (dupa cum imi sugera o prietena).
Vrem sa ne cerem scuze fata de sponsori pentru ca nu meritau sa fie tratati in asemenea fel, in special reprezentantului Amway din acea seara, ne cerem scuze fata de doamnele si domnisoarele prezente pentru ca nu meritau sa fie tratate in acest fel, cu promisiunea ca vom incerca pe viitor sa imbunatatim multe aspecte cu privire la evenimentele Comunitatii.
Anca Lupu

Gloria
09-03-2010, 15:36
Multumesc Ancai pentru prezentarea si cu bune si cu rele a serii organizate.
Iata si parera mea (tot in calitate de organizator)
1. Pentru mine indicatorul cel mai important legat de 'cum s-a simtit' lumea a fost unul singur: cat de plin a fost ringul de dans. Dat fiind ca a fost plin pe mai toata durata serii ma face sa cred ca lumea s-a simtit bine si s-a bucurat si chiar daca ar fi preferat si o alta muzica... intotdeauna este loc de altceva. Pe parcursul serii am avut si muzica disco/ pop din topurile 2010 si muzica latino si muzica dance romaneasca, muzica populara si chiar si manele. Dar, dupa cum era evident intotdeauna exista melodii care nu au intrat in playlist... asa ca acceptam faptul ca nu am multumit pe toata lumea. Indiferent de cate eforturi am face in aceasta directie, vor fi totusi nemultumiri.

2. Locatia si mancarea au lasat de dorit, dar nu a fost nimic dezastruos. La acest capitol insa ne-am invatat lectia. Data viitoare vom sti sa negociem mult mai bine conditiile. mai mult nu comentez. Dar orice sut in fund, pentru mine este un pas inainte.

3. Legat de premii consider ca a fost excelent faptul ca am avut ce oferi pe parcursul serii. Nemultumirea unora legata de premii trebuie interpretata in contextul resurselor limitate de care dispune comunitatea. Consideram ca premiile: telefon mobil, produse Amway, cadouri Bags&Gifts si produse cosmetice nu sunt nicidecum niste premii jenante. Poate nu neaparat consistente, dar va mai dura ceva pana cand ne vom permite sa oferim cuptoare cu microunde si masini de spalat :-)

In concluzie consider ca am dat tot ce am putut pentru experienta noastra momentan limitata de organizat evenimente. Dar evident ca pe viitor se poate si mai bine. Nu ne lasam pagubase!

Toate bune,
Gloria

santiago
09-03-2010, 21:29
Uite ca incet incet au mai pierdut un client.
Anca sa stii ca sunt cateva restaurante patronate de romani cu specific altul decat romanesc dar presupun ca la cerere pot face si menu romanesc.
Si apoi de ce sa dai €25 pe o sticla de vin romanesc de proasta calitate cand cu €20 poti lua un Montepulciano de exemplu.

Dr Justice
09-03-2010, 21:45
Felicitari organizatorilor si la mai mare!

sfinx
10-03-2010, 01:02
€ 15 s-a platit ptr mancare ( o ciorba si un gratar) mai lipseste desertul
la un restaurant nu poti sa ai toate acestea la acest pret € 15, cand un starter e € 7.50 o friptura e peste € 20.00
trezirea oameni buni - un chebab e € 10.50 si nu e la restaurant

din nefericire locatia numita Transilvania nu este restaurant (3 in 1 i se spunea -alimentara, cofetarie, restaurant)

felicitari ptr ambitii -organizatorilor

Claudia
10-03-2010, 17:58
Felicitari organizatorilor si la mai mare!
Si de la mine, felicitari!!!!
Vrem poze :-)

lac
11-03-2010, 10:21
@Claudia
Poze in curand...... :) ce curiosi sunteti?!....... :)

Claudia
11-03-2010, 12:03
€ 15 s-a platit ptr mancare ( o ciorba si un gratar) mai lipseste desertul
la un restaurant nu poti sa ai toate acestea la acest pret € 15, cand un starter e € 7.50 o friptura e peste € 20.00
trezirea oameni buni - un chebab e € 10.50 si nu e la restaurant
"da muieţi-s posmagii?"
Intotdeauna se gaseste cite unul / una..

CRI
15-03-2010, 14:34
8990919293
Poze de la Ziua Femeii
7 martie 2010
Restaurant Transilvania

CRI
15-03-2010, 14:36
94959697
Poze Ziua Femeii

sfinx
18-03-2010, 02:23