PDA

View Full Version : Votati Pussy!

mishulyna
19-02-2010, 18:20
E off topic, īndraznesc...
Daca vreti s-o votati pe pekineza Pussy va multumesc! Daca nu nu-i nicio suparare!:)
http://portfolio.sudpresse.be/main.php?g2_itemId=427682

Claudia
20-02-2010, 17:02
Cu un asa nume, ai votul meu :-)

mishulyna
20-02-2010, 19:10
Cu un asa nume, ai votul meu :-)
:o...
Am adoptat-o cānd avea 6 ani, era deja obisnuita cu numele asta; as fi putut īncerca sa i-l schimb īn "Pisi" dar cred ca ar fi fost si mai jignitor avānd īn vedere ca asa li se spune ... pitzipoancelor!:mad:
Oricum, multumesc mult! Nu-mi explicam cum a trecut de suta de voturi de ieri pāna azi...

Carmensita
20-02-2010, 19:16
Chiar doream sa te intreb ce varsta are...
E adorabila, catelusa!
Ma preseaza fiu-meu sa-i luam si lui un catelus..nu prea stiu ce rasa sa aleg, dar un pekinez ar fi mai potrivit, cred eu. Nu vreau un ditamai dulaul, mi-ar fi mie frica de el..:-))

mishulyna
20-02-2010, 20:41
Are noua ani si jumatate acuma, e rasa de catei ideala si ca mascota copiilor si de paza: sa vezi ce latra cānd suna cineva la usa! E drept ca nu sare la beregata eventualului hotz, e prea mica...
Am īnscris-o īn concursul asta ca sa popularizez pekinezii īn Belgia, multi prefera canishii sau chihuaua, si mai zgomotosi. De doi ani si jumatate de cānd sunt aici am mai vazut un singur pekinez, mascul. Puss e sterilizata din toamna trecuta, nu ma intereseaza īmperecherea si eventualii pui, nici crochetele oferite de organizatorii concursului (ca Puss, ca orice "pisica" e tare pretentioasa), vreau doar sa atrag atentia asupra acestei rase de cāini destul de rezistenti si prietenosi, ideali pentru un apartament sau o locuinta mica, cu curte. Nu putem toti avea ciobanesti germani!
Fiiecare cioara-si lauda puiul, asa si eu cu Pusinica mea...:o