View Full Version : Nelamurit 2
razvan_ghetau
31-01-2010, 23:37
:D Revin! Am decis sa merg in Romania si sa-mi fac cert. de nastere si cartea de identitate acolo! Intrebarea mea este-cand ar trebui sa vin la ambasada sa-mi fac titlu de calatorie? la sfarsitul lui martie, in jur de 27 martie am bilet pentru Romania. Ce imi trebui pentru a obtine titlul de calatorie? Va multumesc mult tuturor pentru raspunsuri in avans, a-ti fost foarte draguti si mi-ati raspuns concis la celelalte intrebari!
Domnule Dan Tudor, nu am stiut ca sunteti consul , de aceea am vorbit asa in threadul precedent :D abia am aflat de la mama ca de fapt ma adresam consului Irlandei :D Va salut pe toti !
Dan Tudor
01-02-2010, 07:52
Titlul de calatorie este valabil doar 30 de zile. Ar fi bine sa veniti la noi cam cu 2 saptamani inainte de plecare, sa zicem dupa 10 martie.
Sa aveti pasaportul expirat cu dvs. Nu va fi nevoie de fotografii, la acel moment aparatura noua va functiona si vom face noi fotografia.
Costul actual este 55 euro. Nu stiu cat va costa atunci, probabil tot cam atat.
Sunteti cumva <18 ani ? Daca da, va trebui si acceptul scris al parintilor (o chestie noua). Taxa pentru acesta este 30 euro.
am aflat de la mama ca de fapt ma adresam consului Irlandei
Ii multumesc mamei pentru gandurile frumoase, desi e putin probabil sa ajung vreodata consul al Irlandei. Poate doar in noul Serviciu de Actiune Externa.
Dle Dan Tudor
cine stie ce va mai rezerva viitorul??
sau poate intro alta viata
razvan_ghetau
01-02-2010, 18:16
Va multumesc mult pentru toate informatiile inca o data! Salutari
razvan_ghetau
01-02-2010, 18:19
Ii multumesc mamei pentru gandurile frumoase, desi e putin probabil sa ajung vreodata consul al Irlandei. Poate doar in noul Serviciu de Actiune Externa.
Pe profilul dumneavoastra spune consul in dreptul numelui :D Cine sunteti de fapt, ca sa stiu cu cine am vorbit :) Salutari
razvan e vorba despre Consulul Romaniei in Irlanda
razvan_ghetau
02-02-2010, 00:30
I get it now :D m-am exprimat gresit am luat-o in bot ! Salut
daniel_D
02-02-2010, 00:52
m-am exprimat gresit am luat-o in bot
Luatul in bot pe un form public nu prea e indicat. Sper ca la botul masinii te referi.
I get it now :D m-am exprimat gresit am luat-o in bot ! Salut
ai uitat cuvantul magic " sory", tinere
razvan_ghetau
03-02-2010, 01:26
ai uitat cuvantul magic " sory", tinere
Sorry pentru ce? :)
ptr lipsa de politete cand te adresezi unui oficial al Statului in speta Dl Dan Tudor.
1 este Consulul Roman la Dublin
2 este o diferenta de varsta
3 este o diferenta de educatie
4
5
6 etc, etc
dar daca ai facut scoala dupa "90 ai o scuza
razvan_ghetau
03-02-2010, 11:13
ptr lipsa de politete cand te adresezi unui oficial al Statului in speta Dl Dan Tudor.
1 este Consulul Roman la Dublin
2 este o diferenta de varsta
3 este o diferenta de educatie
4
5
6 etc, etc
dar daca ai facut scoala dupa "90 ai o scuza
Ce te face sa crezi ca m-am adresat intr-o maniera urata? Dimpotriva, cred ca am fost foarte respectuos ! Dar poate gresesc si nu imi dau seama ce fac! Imi cer scuze acum personal domnului Dan Tudor daca l-am ofensat ! Sa traiti tovarasu` sfinx !
Tovarasu' justitiar Sfinx!
eu aici sunt de partea lui Razvan... ;) sau Dl Razvan sau copilul Razvan sau... mi-a fost lene sa ma uit in profilul lui sa vad ce varsta are, dar sunt sigur ca nu se supara.
razvan_ghetau
03-02-2010, 11:21
Tovarasu' justitiar Sfinx!
eu aici sunt de partea lui Razvan... ;) sau Dl Razvan sau copilul Razvan sau... mi-a fost lene sa ma uit in profilul lui sa vad ce varsta are, dar sunt sigur ca nu se supara.
Salut admin ! Am 21 de ani. Poti sa ma chemi cum vrei :) nu o sa ma simt ofensat !!! Inca o data imi cer scuze daca am afisat lipsa de respect ! Stiu ce inseamna cuvantul Consul si cata educatie iti trebuie ca sa ajungi in pozitia asta !
Dan Tudor
03-02-2010, 12:23
Nu am fost ofensat.
Topic closed.