View Full Version : Viata fratelui meu s-a terminat mult ... mult prea devreme
vasiletina
29-01-2010, 10:26
http://www.adevarul.es/stiri/actualitate/un-roman-angajat-un-siloz-fost-taiat-o-piesa-elicoidala
Daniel Adrian Ros, avea 24 de ani, un loc de munca stabil si legal de peste 3 ani in Spania, o prietena Alexandra cu care urma sa se casatoreasca in August 2010, era student la o facultate din Toledo si era plin de viata.
Acum Daniel nu mai este printre noi. L-am pierdut pentru viata aceasta. Il vom avea in viata viitoare pentru totdeauna.
Isus Hristos l-a iubit pe Daniel si Daniel L-a iubit pe Isus Hristos. Acum sunt impreuna in ceruri. Intr-o zi si noi vom ajunge in fata lui Isus Hristos.
Vorbisem la telefon in seara precedenta si imi spunea planurile lui de viitor, discutam despre casatorie, despre viata, despre Biserica.
Acum vom merge in Romania sa il conducem pe ultimul drum, alaturi de cei dragi - parinti, frati, prietena, cumnati, nepoti, rude si o multime de prieteni.
Romani, ganditi-va ca viata aceasta se poate termina mult ... mult prea devreme si pentru voi sau pentru cei dragi. Pentru ce ati trait sau traiti aceasta viata???
daniel_D
29-01-2010, 10:33
Sincere condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Vasile, sincere condoleante. Daca te putem ajuta cu ceva... suntem aici!
vasiletina
29-01-2010, 11:27
maine dimineata vom pleca in Romania. am cumparat biletele dupa ce am avut confirmarea ca repatrierea din Spania va fi tot maine, prin sprijinul oferit de firma unde a muncit in Spania.
Condoleante. La fel, daca ai nevoie de ceva nu ezita.
santiago
29-01-2010, 11:52
Sincere condoleante Vasile!
subscriu la ajutorul oferit in caz de nevoie.
Condoleante.
Sa fiti tari !
Sincere condoleante Vasile! Suntem alaturi de tine in aceste momente grele! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Comunitatea Romana
Vasile, sincere condoleante! Atit de tinar...
adrianab
29-01-2010, 13:52
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Dan Tudor
29-01-2010, 14:05
Condoleantele mele personale si ale Ambasadei....
vasiletina
29-01-2010, 14:48
va multumesc tuturor.
Hamilton
29-01-2010, 16:37
Sincere condoleanţe Vasile.
Ne pare rau sa auzim asta Vasile, condoleantele noastre!
mishulyna
30-01-2010, 18:22
Vai de mine, am crezut ca-i doar o stire din ziar...
Dupa explozia de marti noaptea din centrul orasului Ličge cred ca nu mai gāndesc si reactionez normal.
Sincere condoleante domnule Vasile, sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste nenorocirea asta!
sincere condoleante
Dzeu sa-l odihneasca-n pace
daca ai nevoie de ajutor, conteaza si pe mine
Sincere condoleante. Dumnezeu sa va dea multa putere si multa rabdare de a trece peste aceaste clipe grele. Dumnezeu sa-l odihneasca-se in pace.
vasiletina
03-02-2010, 14:14
pentru cei care doriti si puteti aveti posibilitatea sa urmariti transmisia live a serilor de priveghere si respectiv inmormantarea fratele meu aici:
http://www.ustream.tv/channel/danieladrianros
astfel:
Miercuri si Joi: orele 18.00 (Ora Romaniei) - serviciu de priveghere\
Vineri orele 12.00 (Ora Romaniei) - seriviciul de inmormantare
daca vor fi prbleme cu serverul sau transmisia speram sa incarcam inregistrarea pentru vizionarea ulterioara la aceiasi adresa.
Vasile Ros
vasiletina
08-02-2010, 11:04
am revenit acasa, dupa aceasta trista experienta.
va multumesc inca odata celor care ati trimis sau nu mesajele voastre de incurajare si condoleante.
viata nu va mai fi cum a fost pana acum, insa mergem inainte atat timp cat mai avem de trait.
mishulyna
10-02-2010, 18:28
Nu-s genul sa urmez stereotipuri dar cānd Dumnezeu īnchide o usa, deschide-o fereastra...
Stiu ca niciun bine de care va puteti bucura nu-l va aduce pe fratele dumneavoastra la viata dar bucurati-va de-orice bine pe care-l primiti īn viata asta trecatoare!
Toate cele bune!
valyyy215
12-02-2010, 01:06
stie careva e adevarat ca a murit gabriel gorcea de la speranta?
vasiletina
12-02-2010, 10:33
valyyy215 - personal il cunosc pe Gabriel Gorcea, dar nu stiu sa fi trecut in vesnicie.
daca aflu ceva te anunt.
valyyy215
12-02-2010, 14:22
sper si eu sa fie totul ok.....am gasit ceva comentarii pe un syte unde avea grupul speranta o melodie inregistrata in ianuarie....si la comentarii zicea cineva ca gabi gorcea ar fi murit in urma cu o saptamana intr-un grav accident de masina....acuma de asta am intrebat pt ca nu am gasit nici un alt articol pe internet care sa spuna asta...domnu sa ne fereasca pe toti de nenorociri...mersi si scuze .......pt intrebare