PDA

View Full Version : Woman found stabbed to death

Yanna25
28-01-2010, 15:20
Thursday January 28 2010

A woman has been found stabbed to death in an apartment.

Gardai said the woman, in her 30s, was discovered in a complex in the Sandyford area of south Dublin.

A man, believed to be the woman's husband aged in his 40s, was taken by ambulance to St Vincent's Hospital where he was undergoing surgery for knife wounds.

The scene has been preserved for technical examination and the state pathologist has been notified.

Detectives in Dundrum are investigating.

The couple were from Romania.

The woman's body was found in a residential complex in the grounds of the Irish Management Institute.

It is understood gardai are not looking for anyone else in connection with the incident.

Press Association

admin
28-01-2010, 23:25
stie cineva numele victimelor?

santiago
29-01-2010, 09:59
The body of the woman, named locally as Loradena Pricajan (35), was discovered shortly after 7am at an apartment in the Irish Management Institute (IMI) in the Sandyford Road, Dublin.

catalin
01-02-2010, 17:52
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/885014/Vicepresedintele-PDL-Hunedoara-suspect-de-crima-in-Irlanda/

Dan Tudor
01-02-2010, 22:05
In ultimele 3 zile au sunat telefoanele la mine mai ceva ca la Romtelecom.....

Yanna25
04-02-2010, 13:50
A reusit cineva sa o ajute pe mama ei sa o duca pe Loredana inapoi in Rom? Stiu ca ambasada nu se ocupa cu asa ceva.

admin
04-02-2010, 13:55
http://www.rte.ie/news/2010/0203/pricajanl.html.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dan Tudor
04-02-2010, 20:07
Stiu ca ambasada nu se ocupa cu asa ceva.
Yanna25, iar lansati cate una, asa, sa va aflati in treaba....
Ambasadele (tuturor statelor, nu doar ale Romaniei) nu au buget pentru a finanta repatrierea trupurilor neinsufletite.
Daca fata ar fi murit prin Arabia Saudita sa zicem si nu era posibila inhumarea locala, da, se putea ca statul roman sa suporte cheltuielile.
In rest, Ambasada de la Dublin este implicata in toata procedura de repatriere. Un prieten al familiei se ocupa de chestiune, apeland la firma de pompe funebre recomandata de Ambasada si care practica preturi extrem de mici pentru romani, tocmai datorita interventiei Ambasadei.
Nu cred sa fie probleme, am vorbit cu angajatorul Loredanei si cred ca va finanta el.
Corpul insa nu este pentru moment pus la dispozitia familiei, ancheta nu s-a finalizat.

Dupa ce va fi stabilita, in instanta, vinovatia/nevinovatia suspectului, familia victimei poate cere reparatii+daune de la faptas, prin proces civil.

Yanna25
04-02-2010, 21:11
Nu m-am referit la buget sau la finantare de catre Ambasada Romana. Deci va rog eu frumos nu va agitati, nu are rost, a fost o simpla intrebare. La care era suficient acest raspuns scurt si la obiect, avand in vedere ca nu de mult am citit pe forum ca ambasada de obicei nu se implica in asemenea cazuri. sper ca am clarificat un pic intrebarea de mai sus. ma rog am incercat, deci sa nu o luati ca un atac.

" Un prieten al familiei se ocupa de chestiune, apeland la firma de pompe funebre .Nu cred sa fie probleme, am vorbit cu angajatorul Loredanei si cred ca va finanta el.Corpul insa nu este pentru moment pus la dispozitia familiei, ancheta nu s-a finalizat.

Dupa ce va fi stabilita, in instanta, vinovatia/nevinovatia suspectului, familia victimei poate cere reparatii+daune de la faptas, prin proces civil. "

Merci

Dan Tudor
04-02-2010, 21:55
.... avand in vedere ca nu de mult am citit pe forum ca ambasada de obicei nu se implica in asemenea cazuri....

Unde? Data viitoare o sa fie cartonas galben !

catalin
17-02-2010, 17:52
Inca o crima in Dublin. Victima si agresorul ...romani

http://www.breakingnews.ie/ireland/man-dies-after-dublin-assault-446612.html