View Full Version : Obtinere PPS!!!
Locuiesc cu un Irish care este proprietar pe casa unde mi-a inchiriat o camera (mentionez ca nu am contract de inchiriere, insa eu am PPS). Vreau sa stiu daca prietenul meu poate obtine PPS No daca sta cu mine in aceeasi casa, doar in baza documentelor mele de la banca si a facturii lunare de internet pe numele meu, fiindca facturile de gas si curent sunt pe numele proprietarului si nu doreste sa-i faca nici o scrisoare pentru a obtine PPS. Am vreo sansa? Ce ziceti?. Multumesc anticipat tuturor pentru raspuns.
vasiletina
17-01-2010, 21:57
incearca sa faci cu ce acte ai, daca nu merge atunci va trebui sa faceti o scrisoare de sub-inchiriere a spatiului pe numele celui care are nevoie de pps no.
incearca sa faci cu ce acte ai, daca nu merge atunci va trebui sa faceti o scrisoare de sub-inchiriere a spatiului pe numele celui care are nevoie de pps no.
Multumesc mult de sfat. Am sa incerc cu actele pe care le am si sper sa mearga, daca nu, am sa aplic varianta 2.
Intradevar, se poate obtine PPS No si cu un document de la banca care atesta clar adresa. Am fost azi si am completat formularul la social wellfare si acum astept sa-l trimita pe posta. :)
vasiletina
19-01-2010, 22:30
foarte bine.
mult succes in continuare cu restul documentelor.