PDA

View Full Version : Viata pentru Alexandra

Davidoff
16-01-2010, 01:02
Buna,numele meu este Gabriela D,sunt prietena unei Familii disperate care ar face orice sa fie salvata fetita lor de la moarte,Alexandra Mihaela Vasilescu are 6 ani,in urma unui control de rutina a aflat nefericita veste``bolnava de Leucemie``au nevoie urgent de 130.000 de euro pana in luna Mai ca sa poata face operatia de transplant in Italia,pana in prezent sa strans 39.110 euro,am rugat multe Organizatii Umanitare care sprijina copii bolnavi de Leucemie , sa o ajute pe fetita,nici una nu a ajutat-o...o singura Organizatie din America a luat legatura cu alta din Rusia care a promis ca in orice,sar implica parintii pt a strange donatii(eimisiuni tv,ziare strangeri de donatii in spatii publice)ei ar putea confirma ca donatia este reala
Va rog citi-ti toata povestea ei pe Google.ro : Alexandra Mihaela Vasilescu
Sau puteti sa o vedeti pe Youtube.com : Alexandra Mihaela Vasilescu
Orice suma Donata Cresc Sansele de a trai!!!
P.S.Daca ma poate ajuta cine-va cu sfaturi de unde as putea cere ajutorul pt a fii donatii cati-va banuti pt ea,si cu sfaturi,va rog!!!
Gabriela.

specializedfsr
16-01-2010, 01:53
Buna Gabriela,din fericire sunt multi oameni care ar fi mai mult decat dornici sa ajute o astfel de cauza.Timpul limita, respectiv luna Mai,ar avea vreo conectie cu compabilitatea donatorului?S-a gasit donatorul?S-a inceput vreun tratament de chemotherapie?Privitor la donatii este vreun link unde se pot face transferuri via paypal?Doar din postul tau am inteles doar nevoia de bani dar niciun detaliu unde se pot face donatiile!Sper sa revii cu detalii!

Davidoff
16-01-2010, 20:40
Buna seara,imi pare rau ca nu am fost prea explicita in anuntul meu,am vrut sa sciu mai mult dar de fiecare data ma delogam automat,da am sa pun linkul ei unde scrie,contul unde pot fii donatii banutii,se pot face donatii si prin paypal
http://www.alexav.ro/povestea-alexandrei/,Tatal ei vrea sa vina pe 23 Ian,sa poata pune la magazinele romanesti cutii speciale pt donatii,dar nu stie de ce anume are nevoie ca sa poata pune....autorizatie..dar de unde??nu stim ,va aduce si certificatul medical tradus si legalizat,dar nu stim de ce anume mai are nevoie....da a facut chimioterapie

Davidoff
16-01-2010, 20:44
o parte din suma adica 21.000 euro are nevoie in cate-va sapt ca sa mearga in Italia pt analize,ca sa vada ce donator este compatibil cu ea,iar restul de banuti,pt gasirea donatorului si operatia...am o interbare...cei care au acest site sunt si cei care au ziarul ``Informatia irl``??

Davidoff
27-01-2010, 23:29
Multumim tuturor celor care au intins o mana de ajutor pentru salvarea Alexandrei,avem banii necesari pt operatie acum,Alexandra va face operatia la Timisoara unde costul este mai mic ca cel din Italia au fost donati 68.732 de euro care sunt suficienti.
Campania de donatii sa incheiat cu succes,multumim tuturor celor care au donat , pentru cei care sau rugat pt ea, pentru cei care au avut-o in gandul lor,Multumim!

admin
28-01-2010, 13:35
Ne bucuram sa auzim vesti bune. speram ca operatia va fi un succes.

o parte din suma adica 21.000 euro are nevoie in cate-va sapt ca sa mearga in Italia pt analize,ca sa vada ce donator este compatibil cu ea,iar restul de banuti,pt gasirea donatorului si operatia...am o interbare...cei care au acest site sunt si cei care au ziarul ``Informatia irl``??

Informatia irl este separat de acest site (apartine de Romanian Community) dar, administrativ vorbind, e aceeasi persoana.