PDA

View Full Version : DDoc doctor out of hours(doctor in afara programului de lucru)

specializedfsr
13-01-2010, 23:48
Pentru acei dintre dumneavoastra care aveti nevoie de asistenta unui medic de famillie in afara orelor de lucru (respectiv 18.00-09.00)puteti accesa doua servicii.Unul dintre ele este operat in procent majoritar de HSE si se numeste DDoc,opereaza din zona Balbrigan pana in Clonee respectiv raul Liffey partea de nord.In zona Kildare-Midd leinster este KDoc.Numarul unde poate fi accesat acest serviciu este 1850 224 477.
Al doilea operator este Doctor On Duty care se pare este operat privat si acopera intreaga zona Dublin si poate fi contactat la nr 01 4539333.
Amandoua serviciile accepta cardurile medicale si au posibilitatea de a vizita pacientul la domiciliu unde nu exista posibilitatea transportului si bineinteles nu se plateste suplimentar pentru vizita la domiciliu.Pacientul beneficiaza de asistenta medicala si daca este necesara investigatie amanuntita doctorul face referire serviciului de urgenta si nu de multe ori se asteapta langa pacient pana la sosirea serviciilor de salvare unde se asigura continuitatea medicala.Sper ca de aceste servicii sa beneficieza si acei parinti unde de multe ori nu exista posibilitatea transportului si cei mici contacteaza o mica gripa, ne ingrijoreaza temperatura si nu de multe ori suntem in dilema daca sa mergem la spital sau nu..

ovimat
14-01-2010, 01:50
Mai e un numar la care eu apelez cind am nevoie, cred ca acopera tot Dublinul si se pare ca e doar pentru cei cu medical card: 01 8300244.
E bine de intrebat GP-ul daca nu are aranjamente cu alti provideri out of hours.