PDA

View Full Version : Vreau in Irlanda!!

raduvet
08-01-2010, 10:58
Buna ziua! pentru ca nu am gasit o categorie a forumului unde sa ma incadrez, mi-am permis sa deschid un nou thread. daca ar trebui mutat sau sters rog administratorii sa decida. in primul rand sa ma prezint. Ma numesc Radu si locuiesc in romania, iar dupa cum spune si numele threadului vreau in Irlanda. cateva mentiuni....momentan sunt doctorand al unei universitati din romania, mai am 2 ani pana imi termin aceste studii si vreau sa plec. m-am saturat de tara, de sistem, de bani prea putini, care de abia imi ajung de chirie si alte taxe, vreau la mai bine. sunt medic veterinar iar doctoratul il fac in acelasi domeniu. credeti ca as avea sanse sa imi gasesc ceva de lucru in irlanda in domeniu? evident ca mai am 2 ani, si pana atunci se mai pot intampla multe. insa vreau sa imi pregatesc terenul din timp. care credeti ca ar fi sansele sa reusesc la o universitate din irlanda ca cercetator sau asistent universitar? poate lucreaza cineva in domeniu si imi poate da mai multe informatii! va multumesc.

Claudia
08-01-2010, 22:27
Buna Raduvet.
Imi pare rau, nu stiu raspunsul pentu domeniul tau. Dar daca ajuta, te anunt ca facturile la serviciile veterinare aici cam ustura..
Unul din papagali a avut piciorul amputat, €80. Vaccin la un ciine, €40. Cateii vaccinati, negociat la Blue Cross (ofera cele mai ieftine servicii) am platit €50 pentru toti 7. Cateaua operata (neutered - cred ca asa ii spune) €80, dar am reusit sa negociez la €50.
Cu calificarile tale, poate te-ai descurca lucrind pe cont propriu, pina s-ar gasi ceva mai permanent.

Mihaela
11-01-2010, 11:40
Salut, Radu!

Nici eu nu ma pricep la domeniul tau, dar confim ca, dupa cum spune si Claudia, tarifele veterinarilor sint aproape la fel ca ale medicilor umani. Imi mai amintesc ca am vazut recent un reportaj despre irlandezi care se duc sa studieze medicina veterinara la Budapesta, fiindca in Irlanda nu sint suficiente locuri in facultati. Presupun ca e intensa competitia si pentru posturi in cercetare.

Te-ai uitat la saitul facultatii de medicina veterinara din University College Dublin (UCD)? http://www.ucd.ie/vetmed/

Se pare ca trebuie sa fii expert in vaci ca sa faci cercetare aici!

Mult noroc!

Mihaela

ovimat
11-01-2010, 15:50
Se pare ca trebuie sa fii expert in vaci ca sa faci cercetare aici!

Cu un cow(en) prim ministru e normal, mai ales ca au si o gramada de boi in toate sectoarele.:)

cininu
15-01-2010, 23:49
Unul din papagali a avut piciorul amputat...

Si cum se descurca papagalul? Si eu am un pisoi caruia a trebuit sa-i amputez un picior (apropo - 200 euro) dar mai are, totusi, trei...

specializedfsr
16-01-2010, 00:46
Si cum se descurca papagalul? Si eu am un pisoi caruia a trebuit sa-i amputez un picior (apropo - 200 euro) dar mai are, totusi, trei...
Pai si ce... nu ai atatza vetzi pe langa tine!

cininu
16-01-2010, 01:01
Pai si ce... nu ai atatza vetzi pe langa tine!

aia sunt "glume" de vetzi

PS. mi se parea mie cunoscuta moaca aia din avatar...
:-b

specializedfsr
16-01-2010, 01:44
Cum, nici tu nu ma mai recunosti?

cininu
16-01-2010, 02:12
acu' da

Claudia
16-01-2010, 11:41
Papagalul se descurca foarte bine, multumesc.
veterinarii astia, cam scumpi, rup pielea de pe tine! :-)

mishulyna
16-01-2010, 21:17
Radu, se pare ca-n UK se cauta veterinari: http://www.monitorulsv.ro/Local/2010-01-15/Medici-veterinari-suceveni-se-pregatesc-de-emigrare
Succes!