PDA

View Full Version : Programele de revelion..

Claudia
04-01-2010, 17:35
Ati urmarit programele de revelion de pe canalele romanesti??
Daca da, ce s-a intimplat cu ProTv-ul? Manele peste manele, parca nu se mai terminau! Eu nu sint amatoare de asa muzica, nu zic, sint multi iubitori, trebuie sa se difuzeze intr-o oarecare masura. Dar sa se difuzeze cu orele, si nimic altceva??
Am tot schimbat canalele, am tot cautat, dar mai nimic nu m-a multumit.
Cind… pe Antena 2 o vad pe Sofia Vicoveanca. In sfirsit, mi-am zis, uite si o valoare romaneasca, nu sintem pierduti de tot.. Dau mai tare si numai ce ii aud pe copiii: Wow, look at that!!! Zice fetita mea de 6 ani; Ha, ha, boobs on mummy’s telly!!! zice fiul meu de 12 ani..
Eu: Ce? Ce tot spuneti acolo, si cind ma uit: Doamne!!! Erau dansatoare in titele goale!! Da, cinta Sofia Vicoveanca si erau filmate dansatoarele cu stelute pe sfircuri, scuzati-ma ca vorbesc pe romaneste!!!
Nici nu stiu cum am ajuns la telecomanda sa schimb din nou canalul..

mishulyna
04-01-2010, 21:30
Cam asa a fost pe toate posturile TV românesti...
Nu le-am urmarit c-am fost prea ocupata cu petrecerea de Revelion dar am citit ziarele. Asa ca înteleg cu atât mai putin agitatia aia electorala cu "România bunului simt" promovata de unii! :D

razvan_ghetau
05-01-2010, 12:22
Tiganeala ! Se pare ca "manelizarea" Romaniei va mai continua mult timp ...

Claudia
05-01-2010, 12:36
Ce m-a dezgustat si mai mult…
Despre tiganul acela urit de pe pro Tv, care prezenta cu tiganca. M-am straduit sa inteleg ce spune dar parca nu stia sa lege o propozitie…
La un moment dat au adus a trupa de dans, intre ei si 3 dansatori, 2 fete si un baiat, mai plinuti decit ceilalti. Mi-a placut mult cum au dansat toti, chiar m-au impresionat ca reprezinta si omul de rind care nu intotdeauna arata ca un model. Insa… nu de aceea au fost chemati cei 3 dansatori, au fost pusi in emisiune pentru distractia altora, pentru batjocura.
Tiganul a inceput sa faca scandal ca cei 3 mai grasi i-au mincat din mincare, ca un copilas rasfatat a aratat cu degetul catre fetele slabe spunind: Imi place asta, si asta si asta, dar lui nu ii place de fata grasa… si de cealalta fata grasa… Cei trei dansatori abia ca mai puteau zimbi in fata camerei de filmat.
Asta a fost culmea batjocurei pe PRO TV daca ma intrebati pe mine.

tataru.ciprian
05-01-2010, 19:50
De revelion am fost luat cu forta la o petrecere cu romani, ca sa ma reintegrez in societate, sa retraiesc traditiile, etc
Ajuns la locul faptei, mese pline cu preparate cu porc , si alte asemenea: bune la gust, am luat mostre din toate .
Anyway, gazdele aveau si tv si m-am mai uitat , asa din cand in cand, ca ma plictisisem : sa tot ascult manelele gazdelor, sa ma intrebe cat mai castig acuma si daca nu pot sa-i ajut cu ceva munca ( de parca eram reprezentatul FAS )
Despre programele tv:
*protv= ca in fiecare an, lucrat dupa un 'scenariu'; anul asta, au bagat multi bani in serialul al State de romania, asa ca au trebuit sa-l serveasca si de revelion
*antena 1= scenariu f prost, ca de obicei, cu flag-shipul firmei: Negru si o ceata de manelisti- dezgustator scenariu ( singurul lucru care m-a indulcit a fost sa-i vad pe toti manelistii in haine preistorice, cu bate in maini - le statea perfect, n-ar trebui sa se mai schimbe
*prima tv= ceva sitcomuri romanesti + filme; un refugiu pt cei cu calendarul pe vechi
*B1= filme
*Kanal D , = Bahmuteanca + manelisti =
*National = manelisti
*tvr1= melodii polpulare , muzica usoara, etc, -fara manelisti, ca e post national, platit din banii contribuabililor romani
Din cate am observat eu ( desi poate eram obosit) la Antene , kanal D si Natioanal, erau cam aceeasi gasca de petrecareti : Minune, Guta, Jean de la Craiova, Sorinel nu-mai-stiu-cum( ala care bea cu borcanul ) si Carmen Serban ( spre mirarea mea, care nu o mai vazusem de pe vremea cand zicea ca Vede numai oameni necajiti..)
Nu am nimic cu cetatenii de etnie roma :o oameni de treaba , care-si fac de treaba..
Nu sunt impotriva manelelor, ci am asa...o stare inconfortabila cand sant obligat sa le ascult
ps: la anul ma duc sa petrec intr-un pub local; mai bine inghet de frig afara cu tigara in mana, decat sa 'beau vinul cu borcanul' ( scuze, nu m-am putut abtine, dar asta mi-a ramas mie in cap de la tv...)

Singurele lucruri placute vazute/auzite : Sofia Vicoveanca, profesionista prin definitie ; mi-au placut si melodiile cantate de Andra , are talent

Claudia
06-01-2010, 12:00
Pe Romantica - (daca imi aduc bine aminte): Miss Venezuela, la asta m-am uitat eu pina la urma in noaptea de revelion.
*tvr1= melodii polpulare , muzica usoara, etc,
De acord, tvr 1 nu a fost rau, doar ca nimic de petrecere, asa cum se asteapta de revelion..

Dan Tudor
06-01-2010, 14:50
Ehhhh..... Va plangeti de manele ?!?...... http://www.youtube.com/watch?v=y-KJNWmzIsM
;)

Daisy
06-01-2010, 23:49
eu nu am suportat nici un canal romanesc in noaptea de revelion asa ca m-am uitat la Law and Order pe Sky TV.

santiago
07-01-2010, 10:10
Ehhhh..... Va plangeti de manele ?!?...... http://www.youtube.com/watch?v=y-KJNWmzIsM
;)

dar de ce va suparati domnule consul?
acesti mari platitori de taxe si impozite nu au voie sa isi promoveze 'comunistul' preferat?

Dan Tudor
07-01-2010, 10:15
dar de ce va suparati domnule consul?

Eu sa ma supar ???!!! Nici gand, ma amuz doar.
Mai e una cu Adi Wonder, Basescu="greul greilor" :D

admin
07-01-2010, 11:31
@ Dan Tutor

incet incet... deveniti fanul manelelor. asa se inoculeaza... manelismul, cu slagare de valoare ;)

catalin
07-01-2010, 11:49
Ce m-am mai amuzat acum vreo doua seri cand, Ciutacu comenta cam acelasi subiect. Si ii tot dadea cu manele, subcultura si alte alea. Cred ca lui nu-i merge tv pe Antena....Dupa cat m-am uitat eu la programele de Revelion, Antena a avut de departe cel mai tiganesc program posibil. TVR 1 a fost decent dupa parerea mea, atat cat m-am uitat eu.

santiago
07-01-2010, 12:06
am urmarit si eu putin acea emisiune si a mentionat de multe ori Antena1.
si din ce am vazut eu ,omul nu a facut decat sa spuna ca asta se cere asta se da pe post.
mai nou am vazut ca Antena are emisiune saptamanala cu si despre manelisti in Prime Time .
Catalin ar fi cazul sa te trezesti la realitate.
Phoenix anuleaza spectacole din cauza ca nu se vand biletele iar salile de spectacol sunt luate cu asalt la concertele unor Bursuci,Vijelii,Minunati,Salamuri,Mezeluri si alte derivate.

sfinx
07-01-2010, 16:59
si din ce am vazut eu ,omul nu a facut decat sa spuna ca asta se cere asta se da pe post.
mai nou am vazut ca Antena are emisiune saptamanala cu si despre manelisti in Prime Time .
Catalin ar fi cazul sa te trezesti la realitate.
Phoenix anuleaza spectacole din cauza ca nu se vand biletele iar salile de spectacol sunt luate cu asalt la concertele unor Bursuci,Vijelii,Minunati,Salamuri,Mezeluri si alte derivate.

cine dracu cere manele pe post??

Phoenix anuleaza spectacole nu din cauza lu`vijelie, adrian din vitro, bursuc, si gasca.....
anuleaza ca primarii organizeaza zilele oraselor, festivalu berii, a carnatului, a micilor...... si aduce vedetili
primarii cheltuie banii pe spectacole, ceasuri de aur, fantani arteziene, strazi care nu duc nicaieri (la Craiova a facut solomon o strada si un sens giratoriu in camp)

la Sibiu este o scena plantata in Piata de pe vremea cand era Capitala Culturala Europeana, si sunt spectacole platite de primarie in fiecare saptamana.......
pulimea vine gratis la spectacol si dupa aceea incep sa se vaicareasca ca soselele sunt sparte, spitalele se darama,.............

programul de revelion?/
marfa
traiasca telecomanda

Dan Tudor
07-01-2010, 17:06
cine dracu cere manele pe post??

Boborul. Aia care lucreaza la firma dvs. asculta Ceaicovski ?!
70% dintre telefoanele care suna in sala de asteptare a Consularei suna pe "melodii"-manele (culmea, nu telefoanele romilor suna pe manele !).
Sa fim seriosi, manelismul e deja majoritar.

santiago
07-01-2010, 17:32
70% dintre telefoanele care suna in sala de asteptare a Consularei suna pe "melodii"-manele (culmea, nu telefoanele romilor suna pe manele !).

Ceaicovski de la Voluntari???

Dan Tudor
07-01-2010, 18:00
Ceaicovski de la Voluntari???

Eu as zice sa nu ne mai amagim cu aiureli de genul "ce popor destept suntem" si "cat de inteligenti suntem". Cifrele spun totul: 52% dintre romani nu citesc carti (deloc, niciodata !), 89% nu merg niciodata la concerte/opera/opereta, 86% nu merg niciodata la teatru si 74% nu poposesc niciodata la muzee/expozitii.... http://www.curs.ro/images/pdf/rezultatestudiucnawebromana.pdf
Si da, peste 80% dintre romani asculta manele (mai mult sau mai putin regulat).

Cu toate acestea, se estimează că marea majoritate a populaţiei, între 80% şi 90% ascultă manele cel puţin ocazional. Un sondaj efectuat de CURS în colaborare cu „Centrul de Studii Media si Noi Tehnologii de Comunicare” pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului a relevat faptul că 32,8% dintre elevii încluşi în categoria de vârstă 11-14 ani şi 21,9% dintre cei din categoria 15-18 ani au ca gen preferat de muzică manelele.]

Jale maxima, fara numar, fara numar ;)

sfinx
07-01-2010, 18:54

cei care sunt cu mine in firma sigur nu asculta

cei care vin la firma noastra nu garantez ca nu sunt din cei 80% mentionati de dvs.

si manelele fac parte dintr-un gen de muzica.
"regele" guta se plangea ca i-a mers foarte prost in 2009
de l-ar tine Dzeu numai in starea asta

Dan Tudor
07-01-2010, 22:03
si manelele fac parte dintr-un gen de muzica.

Sure. Asta e genul: http://www.youtube.com/watch?v=KWqxVsQaC3A&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KWqxVsQaC3A

@Admin
Paul, puschea pe limba, sa vezi ca intr-adevar devin expert in manele :D

prin_ploaie
07-01-2010, 23:55
Am si io o intrebare - ok, hai sa-i zicem... intrebare tampa.... De ce in seara de Revelion ati deschis televizorul?

sfinx
08-01-2010, 00:06
Am si io o intrebare . De ce in seara de Revelion ati deschis televizorul?

pentru ca nu sunt ecologisti,

pentru ca altii l-au deschis (acolo unde a fost dus cu japca ciprian.tataru)

unii sa asculte manele

altii au sperat sa auda o gluma

eu l-am deschis sa ascult o hora, o sarba, o geampara, perinita....... ca altfel merge o cana de vin fiert din romania, cu piper si scortisoara .....

si mai sunt si alte motive

prin_ploaie
08-01-2010, 00:17
eu l-am deschis sa ascult o hora, o sarba, o geampara, perinita....... ca altfel merge o cana de vin fiert din romania, cu piper si scortisoara .....
si mai sunt si alte motive

Ok, sa-i spui lui Mos Craciun la anul sa-ti aduca in dar cd-uri cu hore, sarbe, gamparele etc. si un CD player :D Dar ok... incerc sa inteleg ca mai sunt si alte motive, care mie imi scapa, dupa cum se vede. Dar m-am scos, am spus de la inceput ca e intrebare tampa.

Eu de Rev am baut vin fiert semi-preparat marca Tesco, am jucat mima, m-am pupat si imbratisat cu prietenii la 12 noaptea, am jucat mima si am mancat tort cu mana. Gata, m-am laudat. Ma duc la culcus. O noapte fantastica.

catalin
08-01-2010, 07:43
Am si io o intrebare - ok, hai sa-i zicem... intrebare tampa.... De ce in seara de Revelion ati deschis televizorul?

Eu unul, am avut sarcina de la partid sa-l ascult pe sefu la 12 noaptea...

Claudia
08-01-2010, 12:25

:-) La Balul Mascat de la barul brazilienilor, unde am vrut sa mergem, nu ne dadeau voie cu copii :-)
Chiar, in noaptea de revelion, nu poti sa iesi cu copiii in nici un loc public, sau poate nu stiu eu..?

ovimat
10-01-2010, 02:28
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/882104/GHIOCA-Horro-Revelion/

Claudia
11-01-2010, 10:07
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/882104/GHIOCA-Horro-Revelion/

Ca sa vezi...

santiago
04-02-2010, 21:08
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/885171/Ziua-in-care-Copilul-de-Aur-a-devenit-star-pe-ARTE/

Casa care ne interesează e „semnalată” de un Mercedes alb, pe al cărui număr de înmatriculare este scris cu litere mari: „Limited Edition for Dan Bursuc”.
no comment!

sfinx
05-02-2010, 01:39
articol de ziar pentru "tzugulani"

Carmensita
05-02-2010, 16:26
articol de ziar pentru "tzugulani"

Mda: un articol de si pentru "tzugulani"

"Cu însufleţirea aferentă unei noi poveşti, Katy şi echipa au fost plimbaţi cu vorba de Sorinel câteva zile."
............(e scris "adanc")
"Programul zilei continuă cu Miss Piranda, unde intrăm triumfal, coborâţi din Mercedesul ediţie limitată, care ne lasă la intrare."
Chiar asa? Si cum e in Miss Piranda?
....
"Interiorul pare dintr-o altă poveste: spaţios, luxos, aranjat cu bun-gust, decorat cu tot felul de statuete greceşti ori egiptene."
Super.

sfinx
05-02-2010, 17:29
[QUOTE=Carmensita;23918Chiar asa? Si cum e in Miss Piranda?
....

QUOTE]

fata mare , ca sa primeasca pralea cocoseii

mishulyna
05-02-2010, 22:18
"Interiorul pare dintr-o altă poveste: spaţios, luxos, aranjat cu bun-gust, decorat cu tot felul de statuete greceşti ori egiptene."
Super.
Daca n-arei pitici de gradina şi/sau amoraşi din ipsos e nix!

sfinx
05-02-2010, 22:51
ai pitici dar pe creier

mishulyna
06-02-2010, 16:52
ai pitici dar pe creier

Corect! Si idei cretze... ;)

Tu ce scuza ai?:p