PDA

View Full Version : Un joc interesant

admin
15-02-2006, 00:22
http://www.samorost2.net/

have fun 8)

sofis_68
30-11-2007, 14:12
Asta e cel mai interesant joc pe care l-am vazut. Eu nu prea sunt pasionata de jocuri, dar asta m-a captivat.
In ce categorie intra? Unde se mai pot gasi jocuri de genul asta?
Multumesc

naomi
01-12-2007, 10:52
dar cum pleci de acolo de unde pisica se leagana pe maci, lacusta bea apa, cam de la al treilea loc, dupa ce aterizeaza pe ridichea aia. nu stiu ce sa fac dupa aia.trebuie sa fiarba apa? ce trebuie facut?

este un joc interesant dar fara instructiuni. si m-am blocat. please help

sofis_68
01-12-2007, 18:30
O, si eu a trebuie sa cer ajutor de la persoane mai "experimentate". In stanga sunt doua animalute. Daca faci click pe cel mic, cel mare il "inghite" pe cel mic. In timpul asta, cat animalul mare e distras, trebuie sa fugi repede cu dopul de la sticla mare sa astupi gaura de pe teava. Eu aici m-am impotmolit. Asta va face ca apa sa curga in cazan, in loc sa picure. Pisica scutura semintele care trebuie sa ajunga tot in cazan. Trebuie sa o faci sa se legene pana cand arunca semintele in palnia din dreapta. Trebuie sa o prinzi cu un click in timp ce se leagana. Dar trebuie sa schimbi mai intai unghiul palniei, altfel semintele nu zboara destul de aproape....nu zic acuma mai multe, ca sa nu stric farmecul jocului, dar incearca sa mergi mai departe si o sa iti raspund iar daca mai ai intrebari.

naomi
02-12-2007, 17:59
Please help.

deci am trecut de acolo cu ajutorul tau. mersi mult. jocul e foarte interesant si captiv, imi place, tocmai de aceea as vrea sa stiu cum sa merg mai departe. acuma sunt in coaja de copac, teava care uneste cele 2 capete s-a rupt, si este o musca pe acolo, si gize care pica jos cind fac click pe ele. nu stiu ce sa fac. vad un soricel care doarme si deschide numai ochii cind fac click pe el.

cum merg mai departe? mersi mult de ajutor

sofis_68
02-12-2007, 21:27
Trebuie sa lasi "gaza" din stanga sa urce in dreptul pisicii si sa faci repede click pe pisica sa o inghita. Musca se va aseza pe resturi. Apoi daca imi amintesc bine, trebuie sa faci omuletul sa sara pe teava si musca va zbura in panza de paianjen... vezi cum te descurci mai departe, daca nu, mai intreaba

naomi
03-12-2007, 16:14
buna sofis,

numai ce am venit de la munca si am vrut sa vad cit pot merge mai departe. acuma am trecut de citeva nivele dar m-am impotmolit intr-o gaura de apa, sunt 3 manivele mici care se rotesc toate intr-o parte si o manivela mai mare care se imtoarce in partea opusa. omuletul are o lanterna in mina si un lant este agatat de tavan. am tot invitit de manivele, de alea 3 mici apoi de cel mare si nimic. care a smecheria?

mersi mult de ajutor. o zii buna, naomi

sofis_68
03-12-2007, 18:43
te descurci foarte bine; ma gandesc oare cum sa explic asta...manivelele mici trebuie rotite una cate una pana cand toate (6) terminatiile rosii sunt perfect pe verticala

naomi
04-12-2007, 17:28
multumesc mult de ajutor, am ajuns la capat pina la urma, acuma trebuie sa cumpar jocul ca sa merg la nivelul urmator.

multumesc inca odata.

sofis_68
04-12-2007, 17:44
Cu mare placere. Vezi ca este un link la samorost 1, versiunea mai veche.

DaniB
09-12-2007, 13:20
Destul de fain, pacat ca e asa scurt.