PDA

View Full Version : PBXTV Online

tataru.ciprian
04-12-2009, 09:50
Pt cei care stau la bloc si nu pot pune o antena pe balcon, sau pt cei care nu se pot dezlipi de tastatura , exista o solutie tehnica de vizionare online a programelor romanesti .
Ma voi referi la o solutie furnizata d o firma care are angajati si infrastuctura hardware tocmai pt acest scop, redifuzarea canalelor online -- restul entuziastilor care au un tv tunner si calculator si fac streaming de la ei de acasa pe sopcast sau justin tv cand e meci, nu intra in discutia aceasta.
1. Pt varianta online, cu acces direct din browser, fara alt soft instalat pe pc:
h t t p://tv.pbxtelecom.ro/ ,
-Selectati in stanga jos serverul de international ( pt a va conecta la serverul de international si nu cel de romania, diferenta intre ele fiind numarul de canale vizionate , drepturi de a redistribui semnalul international, etc) si en ( engleaza) in dreapta
-Deschideti cont ( sign-up) si puneti user si password preferate, plus o adresa de mail ( orice adresa, ca nu verifica adresa)
- Enjoy
2.Pt versiunea cu soft instalat:
h t t p://www.pbxtelecom.ro/
-selectati televiziune in direct, dupa care 'descarca' din meniul superior
ps: sunt canale free si canale cu plata , mai multe detalii despre oferta si modalitati de plata gasiti pe site
-Enjoy

vasiletina
07-12-2009, 18:50
cipri,

am intrat si eu pe acolo, dar in afara de a-mi cere sa instalez programul pbx si sa constat ca doar 3 programe sunt gratis restul se platesc; asa ca initiativa pare buna insa nu merita efortul cel putin deocamdata.

funkyfresh
07-12-2009, 21:34
Inca nu l-am probat dar daca transmisia e buna cand oi avea internet mai de doamne ajuta as cumpara un pachet de programe . M-ar interesa mai mult programele cu documentare si filme, cine stie poate candva om vedea NG Chanel HD in streaming pe internet, ar fi super .

manole
08-12-2009, 01:12
http://www.cool-digitv.net/ simple and free

admin
08-12-2009, 10:14
and... ilegal! ;)

daniel_D
10-12-2009, 19:29
M-am bucurat degeaba. Bucuria a tinut 3 zile. Rai Uno era moca dar acum l-au scos.

admin
22-07-2010, 16:11
http://www.everythingon.tv/