View Full Version : La multi ani romania
vasiletina
01-12-2009, 10:43
Cu ocazia Zilei Nationale a ROMANIEI, doresc tuturor Romanilor multa sanatate si pace in suflet.
Multumim Vasile!
Am postat si eu o urare pe aceeasi tema! Probabil ca a fost in acelasi timp...... :)
O sa incerc sa editez postul meu "under your thread", :).
Anca
Comunitatea Romana ureaza un calduros "La multi ani!" tuturor romanilor cu ocazia Zilei Nationale!
Anca
tataru.ciprian
01-12-2009, 15:49
La munca deja m-au luat polonezii la intrebari cand / unde dau de baut. Ca si la ei e aceeasi traditie: e ziua ta, dai de baut.
La auzul acestor vesti minunate, irlandezii ma tot intreaba si ei: cand dau de baut, ca ei tin la traditiile din tara mea...
A trebuit pana la urma sa scot sticla de palinca , si sa-i cinstesc, dar i-am zis sefului ( dupa al 3-lea shot) ca traditia e sa am liber de ziua nationala...
Happy Romania Day!
Asta mi-am auzit azi de la colegii din echipa de la munca.
Eu i-am cinstit cu Salata de vinete, Salata de beuf, Salata de Icre, Salata de telina, si un platou de salamuri, carnati,branza si alte alea.
Un succes deosebit a avut slanina cu boia si ceapa rosie ! Delicios.
De azi s-a instaurat o regula, fiecare trebuie sa dea o masa traditionala de ziua tarii lor.
7 nationalitati in echipa, asadar delicatese cat cuprinde.
Deabia astept ziua Mongoliei, cica e o delicatesa, creier de lup !!! Bleah...
daniel_D
02-12-2009, 23:47
Un succes deosebit a avut slanina cu boia si ceapa rosie ! Delicios.
Nu am mai mancat slanina cu boia si ceapa rosie de cand se tragea cu arcul.
Aoleo, mi s-a facut pofta de sorici.
santiago
03-12-2009, 10:09
pai sa mergi de sarbatori la o pensiune daca tot ajungi acasa.
Si te saturi de toate!
acum cate or mai fi supravietuit ca am inteles ca au dat faliment pe capete!