View Full Version : Blood type test - unde?
Salutare
Stie cineva unde as putea face testul pt grupa sanguina la copii? Vreo clinica privata, orice?
Merci
adrianab
01-12-2009, 00:03
Sau orice clinica unde lucreaza GP si cu programare la asistenta se rezolva.
Am apelat la GP'ul local, cica nu fac asa ceva. Ne'au indrumat la National Children's Hospital, Tallaght, dar acolo fac acest test doar pt adulti ...
adrianab
01-12-2009, 10:38
Co golden pages in brate suna la clinicile din apropriere si cineva ar trebui sa faca.
adriana, nu e o idee rea, am sa incerc.
alte sugestii?
ti-as sugera sa cauti ceva pediatru pe aproape ... desi poate ca cel mai aproape o fi spitalul ala de care ti-o zis GP-ul. chiar, GP-ul vostru zicea ca nu face analize de sange copiilor, sau ca nu face grupa sanguina?
multa sanatate va doresc!
PS: noua ne-o zis grupa sanguina la iesirea din maternitate, in RO.
ti-as sugera sa cauti ceva pediatru pe aproape ... desi poate ca cel mai aproape o fi spitalul ala de care ti-o zis GP-ul. chiar, GP-ul vostru zicea ca nu face analize de sange copiilor, sau ca nu face grupa sanguina?
multa sanatate va doresc!
PS: noua ne-o zis grupa sanguina la iesirea din maternitate, in RO.
mva, GP-ul ar trebui sa preia proba de sange de la pacinet pe care apoi sa o trimite la lab. GP'ul de aci, in schimb, te indruma spre o unitate spitaliceasca, probabil gandindu;se ca e mai rapid.
Incearca la Dr. Gabriela Uruiocea, in Parnell Medical. Nu face recoltari dar te poate indruma unde sa mergi!
Gasesti nr ei de tel in Informatia sau da-mi un pm si ti-l trimit.
Anca
Daca ai trimitere de la GP poti merge la orice spital. Spitalele mari (Tallagh, St vincent, St James etc) au sectii separate de blood tests pentru out-patient. Poti suna la fiecare spital sa intrebi. Unul tot va trebui sa faca testele astea pt copii.
asorin, merci
asa am si facut. doar spitalele pt copii fac testul asta pt copii. voi merge la Our Lady's Children's Hospital, Crumlin, cu trimitere de la GP. sa vedem ...
Carmensita
01-12-2009, 14:51
Doar o sugestie
http://www.giveblood.ie/Clinical_Services/
merci Carmen
am sa'i contactez maine
Nu stiu daca OLCHC verifica grupa sanguina la cererea medicului de familie in out-patient clinic. Merita incercat, daca vrei pot da maine un telefon dar s-ar putea sa fiu intrebata de ce e nevoie de grupa sanguina. Poti da un pm ptr detalii si iti voi da raspunsul la fel.Group and cross nu se face in mod curent pentru ca atunci cand este nevoie se verifica obligatoriu oricum si dureaza doar 15-30 min.
am rezolvat la OLCHC, am luat astazi rezultatele in regim de urgenta.
cineva, merci mult