PDA

View Full Version : Bord Gais

Yanna25
19-11-2009, 13:40
Stie cineva daca Bord Gais mai are offices unde au de aface cu publicul, mi-au spus ca mi-au trimis un bill nou, insa nici pana acum nu am primit unul, asta fiind in urma cu 2 saptamanii, i-am sunat Luni .... si mi-au confirmat ca este trimis insa nu ar trebui sa dureze asa de mult...cel mult dureaza 2/3 zile. Am intrat pe site-ul lor insa adresele pe care le am nu stiu daca au de aface cu publicul.

alin
19-11-2009, 14:23
Stie cineva daca Bord Gais mai are offices unde au de aface cu publicul, mi-au spus ca mi-au trimis un bill nou, insa nici pana acum nu am primit unul, asta fiind in urma cu 2 saptamanii, i-am sunat Luni .... si mi-au confirmat ca este trimis insa nu ar trebui sa dureze asa de mult...cel mult dureaza 2/3 zile. Am intrat pe site-ul lor insa adresele pe care le am nu stiu daca au de aface cu publicul.

cred ca au unul prin zona ikea sau asa ceva. O sa verific precis cand ajung acasa ca am tot felul de hartii de la ei din vara si parca acolo am citit.

Alin

Yanna25
19-11-2009, 14:51
bine, multmesc foarte mult.

santiago
19-11-2009, 15:23
mai bine intreaba la posta de ce nu iti ajunge corespondenta.

daniel_D
19-11-2009, 15:55
mai bine intreaba la posta de ce nu iti ajunge corespondenta.

Mi-au trimis ai mei niste sarmale din Italia si am asteptat 4 saptmani pachetul ala. In cele din urma, disperat si cu gandul la parmigiano si acaraturile din pachet am sunat la posta Italiana. Posta Italiana mi-a zis ca pachetul e de 2 saptmani in Swords si mi-au dat numarul de telefon al postei.

Il sun pe paddy, ma legitimez si imi zice:

- A da, pachetul il avem aici.
- Pai stiu ca este acolo, tocmai am vb cu posta Italiana, in schimb vreau sa stiu de ce nu am primit nimic acasa, nici un aviz, etc.
- Pai noi ti-am trimis aviz, doua chiar, uite scrie pe pachet.
- Aaaaaa!!!!!!!!!!!!

Morala: "mai bine intreaba la posta de ce nu iti ajunge corespondenta"

Yanna25
19-11-2009, 17:32
am sa vorbesc si cu ei...

alin
19-11-2009, 21:21
am sa vorbesc si cu ei...

sorry alarma falsa confundam esb cu board gais....

Yanna25
19-11-2009, 22:19
Nici o problema am primit raspuns de la Bord Gais azi..

Dear Ms M......,

Thank you for contacting BG Energy.

In relation to your query, I can now confirm that another copy of the most recent gas bill dated 04/11/2009 was issued in your name today. Please accept my apologies for the delay in this matter.

Please be advised that Bord Gais Energy does not have a public office available for customers and all customer queries are dealt with in writing, by email or over the phone call.

Please do not hesitate to contact our accounts department on 1850 632 632 or at info@bordgais.ie should you require any further assistance regarding this matter.

Regards,

Evelin Peenar

Customer Service Representative

Hamilton
19-11-2009, 23:27
Cladirea Bord Gais este peste drum de Connolly station, la intersectia Foley street cu Amiens street. Scrie mare pe ea Bord Gais, nu ai cum sa o ratezi. Acolo am rezolvat si eu o problema cat de cat similara. Bafta!

Yanna25
19-11-2009, 23:31
Ah stiu unde se afla au si in Charlestown....insa they dont deal with the public...asa mi-au spus insa o sa incerc...merci