View Full Version : Un link "funny"
http://mirelson.mi.funpic.de/nerv.html sper sa nu fie nimeni offensat, daca nu aveti simtul umorului nu da-ti click ;)
::) ^&^&%*)(£$&^%@)*¬`¦'><#éį~ :-\
Sper că ai īnţeles ce am vrut să spun... Nu am mai avut alte caractere...
;D ;D 8)
eu am reusit sa inchid fereastra Alt+F4
Liviu.Onofrei
15-02-2006, 01:06
ce ar trebui sa vad sau sa fac ? ? ?
http://www.wimp.com/shakira/
dacă vă e dor de Shakira... ;D
): Maria Mercedesa , cumnata Magistralei , ruda cu Fane Bordura , neam cu USB Dumitru va implora sa faceti o depunere in contul ei care este 1234ROXXX2396734958 deoarece s-a descoperit ca fiul acesteai Ronaldinio Romario Huan Carlos Miramar sufera de el . Aceasta maladie este incurabila ... pt alinarea sufletului micutzului elev in clasa a 3-a la frageda varsat de 33 de ani va rugam sa depuneti in cont cat va lasa inima pt a polei cu aur si ultima surla din cele 29 de la palatul sau . Pt fiecare depunere mama Omizda va va ghici in ness , cafea , 3 in 1 , red bull si alte alea.Daca stergi acest mesaj,jur ca ai inima de piatra.. ;D
::) ^&^&%*)(£$&^%@)*¬`¦'><#éį~ :-\
Sper că ai īnţeles ce am vrut să spun... Nu am mai avut alte caractere...
;D ;D 8)
Cininu, spune ce ai vazut.... mie nu-mi da nimic pe pagina.. :-\
Ideea e că nu apare nimic īn pagină, este doar neagră, şi dacă se deschide īntr-o ferestră mică las-o aşa pănă se īncarcă...
ok. tot astept...
Ce inseamna "nicht schliessen"?
inca nimic... uufff...nu am rabdare... :-\
Hai spune-mi ca nu se deschide
Daca dai click pe link-ul acela si internet explorer e setat sa se deschida intr-o fereastra mica, si nu pe tot ecranul, acea fereastra incepe sa se plimbe ca nu o mai poti prinde cu mause-ul...
Aaaaa... si tu ai incercat sa o prinzi...si te-ai enervat
Mie nu-mi merge si doar stiu de gluma....
Nu ştiu dacă imi mai amintesc bine... iniţial, parcă, era altceva care nu că m-a enervat, chiar m-a distrat, ce scriam acolo era ca o glumă preluānd "injurăturile" scrise īn benzile desenate "Piff et Hercule" de prin tinereţile mele ;D