PDA

View Full Version : Il cunoaste cineva pe George Pista

lac
18-11-2009, 14:01
A vazut/ auzit cineva un articol intr-un ziar de saptamana trecuta referitor la romanul care a fost atacat in timp ce-si efectua munca?????

Am fost sunata de la 2 ziare, SUnday Tribune si Evening Herald, sa contacteze familia!!!! Se pare ca Geroge Pista lucra la o companie de "Clampari" (nu stiu numele, scuzati-mi ignoranta!!!) si in timp ce efectua o astfel de clampare in jurul Dubllinului 8, zona Christ Church, a fost atacat foarte rau si ca urmare a intrat in coma si e la spital. Oficialitatile vor sa intre in legatura cu familia acestuia si nu au reusit pana acum.
L-am rugat pe un reporter sa imi trimita si mie articolul respectiv; o sa il postez si pe forum imediat ce il primesc!!!

Mersi!

Anca

sfinx
18-11-2009, 18:03
Gheorghe Pista, 37 ani din Racaciuni, Bacau
este in coma la Hospital, a fost lovit cu un ciocan in cap de un irlandez

sora lui este in permanenta langa el, de cand a fost lovit
este pazit si de Garda

ziaristii care au sunat sunt niste idioti

Innrain
18-11-2009, 19:18
Eu as sterge numele spitalului lasa-i sa caute

lac
19-11-2009, 10:37
Ok, mersi Vasile!

Oricum i-am intrebat si eu de ce nu m-a sunat Garda pe mine daca intr-adevar erau asa de "concerned"??? De ce ma suna de la ziar? Au spus ca e un asa "horrific case" de nu au mai auzit!!!!!!!

Anca

Dan Tudor
19-11-2009, 12:44
Sunday Tribune

By Cormac Murphy
Tuesday November 17 2009
A clamper remained in a critical condition in hospital today after a hammer attack in a Dublin city centre car park.
The man sustained critical injuries when he was attacked by a man with a hammer -- as he attached a clamp to a car.
Gardai have launched an investigation into the incident following the attack which occurred on Saturday night.
The clamping employee, in his late 30s, received head injuries after he was assaulted in a car park on Werburgh Street, close to Christchurch Cathedral.
The man, named locally as George Pista, had injuries so serious that he was transferred to Beaumont Hospital where he is in the intensive care unit.
He works with National Controlled Parking Systems and was attaching a clamp to a car at the carpark when he was set upon by a man with a hammer.
Staff at Beaumont said today the man's condition was "quite serious" and that he was critical. NCPS declined to comment on the matter, but confirmed that the incident involved one of their employees.
Gardai are asking anyone who was in the vicinity of Werburgh Street on Saturday night and noticed anything suspicious to contact Pearse Street Garda station on (01) 6669000 .

santiago
19-11-2009, 13:07
Ok, mersi Vasile!

Oricum i-am intrebat si eu de ce nu m-a sunat Garda pe mine daca intr-adevar erau asa de "concerned"??? De ce ma suna de la ziar? Au spus ca e un asa "horrific case" de nu au mai auzit!!!!!!!

Anca

toti stim cat de' mult iubiti'sunt clamparii dar totusi nu se intampla des asa ceva(slava Domnului)de aceea au zis probabil ca e horrific.
Sper ca George sa isi revina.
Cred ca si NCP e vinovata.La firma care face clampari pt Dublin City Council sunt cate 2 pe masina.

sfinx
20-11-2009, 13:50
din nefericire George este in coma si astazi
e programat pt scan astazi

security care trebuia sa-l protejeze a fugit si l-a lasat acolo, nu stie cum si ce s-a intamplat tragedia

sfinx
03-02-2010, 13:06
George Pista se afla inca in spital
a iesit din coma se misca dar nu poate vorbi, a slabit -are 45kg,
a fost operat zilele trecute

roadrunner
03-02-2010, 15:33
sa speram ca-si revine cu totul
RR

tataru.ciprian
17-06-2011, 09:28
din pacate va ramane toata viata cu sechele, desi nici acum nu poate vorbi si misca ca un om normal
Abia dupa 2 ani, irlandezul e judecat, si daca are un avocat bun, o poate lungi cativa ani...

update-ul cazului, in herald evening de pe 15 iunie http://www.herald.ie/national-news/city-news/gym-owner-who-crippled-car-clamper-awaits-his-fate-2675823.html

sfinx
17-06-2011, 10:08
din pacate George abia incepe sa vorbeasca, se comporta ca un copil....

atacatorii lui Constantin Florea (barbatul care a fost atact in Phisborou) sunt liberi,
victima are bratul stang afectat - a fost taiat deasupra cotului
nu are ce sa le faca "gunoaielor" ca sunt dependenti de droguri, nu au venituri sau proprietati, familiile primesc ajutor de la stat,
nu primeste nici despagubiri ptr ca atacul a fost in strada in timpul liber a victimei

avocatpentruromani
17-06-2011, 10:45
Keep an eye on the news today as Mr. Florea's alleged attackers are in due in court today.

Sfinx the drug problem in Dublin could be resolved in a few months by various different methods, but too many people make too much money from this business (including politicians) and 'respectable' businessmen.

andrei82
17-06-2011, 15:42
Keep an eye on the news today as Mr. Florea's alleged attackers are in due in court today.

Sfinx the drug problem in Dublin could be resolved in a few months by various different methods, but too many people make too much money from this business (including politicians) and 'respectable' businessmen.

Or, shoot to kill...

mariussibianu
17-06-2011, 20:43
Dar din pacate GYM owner-ul ala are viata usoara va zic eu nu mai poate el saracul...

santiago
30-10-2011, 20:35
http://www.jurnalul.ro/stiri/externe/un-irlandez-a-primit-doar-7-ani-de-inchisoare-pentru-ca-a-distrus-un-roman-lovindu-l-cu-ciocanul-in-cap-595123.html?utm_source=GSP&utm_medium=Widget&utm_campaign=Footer

mariussibianu
31-10-2011, 00:06
Fără cuvinte ...