PDA

View Full Version : Top gear pe Transfagarasan

romania
16-11-2009, 17:13
A fost aseara pe la 9 pe BBC2, dar n-am apucat sa vizionez decat de pe la jumatate.

A fost destul de interesant si cred ca in mare nu ne-a pus intr-o lumina rea dupa cum s-au mai vazut situatii cu alte show-uri in trecut. Atat doar ca soferul de la un camion vorbea "ungureste" dupa cum au spus ei...deja ne-am obisnuit cu gafa asta...

Daca stie cineva unde se poate revedea, multam!

bend
16-11-2009, 17:20
Mda, merita o discutie

E deja pe Youtube, sau si aici:

http://forums.finalgear.com/top-gear-episode-discussions/14x01-november-15th-2009-a-40392/

mihaimilk
16-11-2009, 17:20
No contine si bucata de la Casa Poporului, doar Transfagarasanul:

0U_a-EdkfI0

bend
16-11-2009, 18:14
E deja disponibila, pe anumite siteuri, si versiunea HD 720p.

daniel_D
16-11-2009, 22:18
super tari comentarile la 2.44:))))))))))))))

gtMQ_y11svs

bend
17-11-2009, 10:17
A fost aseara pe la 9 pe BBC2, dar n-am apucat sa vizionez decat de pe la jumatate.

... Atat doar ca soferul de la un camion vorbea "ungureste" dupa cum au spus ei...deja ne-am obisnuit cu gafa asta...

Daca stie cineva unde se poate revedea, multam!

Si ca reclama la Dacia Sandero "vazuta" intr-un un bar din Bucuresti era in ruseste!

mihaimilk
17-11-2009, 10:38
Am vazut-o si eu in intregime aseara. Per total, mi-a placut destul de mult. Mi se pare ca Romania iese destul de bine in prezentare. Da, este si satul de tigani cu copii care scriu pe masina 'Alex' si 'Love' intr-o inima, cred ca au cautat serios sa se piarda pe drumul Pitesti-Transfagarasan...

Cam scurta partea cu Transfagarasanul totusi, dupa 'build-up'

Nu sunt fan Sandero, dar mi-a parut rau de James May cand i-au distrus masina :icon9: :tinysmile_tongue_t:

Yanna25
17-11-2009, 12:29
Top Gear macar nu si-au batut joc de noi...iar spre sfarsit mi-au placut ce au spus.....insa sunt sigura ca mai toata lumea a vazut partea cu satele tiganilor....insa fara ele...parca nu ii Romania pe care o stim si o iubim cu totii.

Si mi-a placut parea cu Peoples Palace ( People's House - Casa Poporului) wow.

Ceausescu's legacy!

sfinx
17-11-2009, 13:52
reactia din parcarea de la Rex

cand am fost cu irlandezii la Bucuresti in 2006, Chris (unul din grup) a zis ca la Dublin nu vezi atatea masini de lux intr-o singura parcare si intr-o zi normala

Yanna25
17-11-2009, 14:16
am observat si eu asta...

romania
17-11-2009, 19:47
multumesc de link mihaimilk, am reusit sa vad si eu aseara si partea de la inceput...

Am colegi la munca care s-au aratat placut surprinsi de ce au vazut in Ro. Le-a placut teribil Transfagarasanul si au ramas cu gura casca cum se zice de subteranul si casa lu' raposatu'...

alin
17-11-2009, 20:21
As fi fost de acord cu ei daca emisiunea se numea Crossing continents si avea ca scop prezentarea realitatilor sociale din Romania, a diferentelor uriase dintre cei norocosi si cei mai putin norocosi. Vreau sa zic ca tot ce e sarac e prezentat ca tigan (imaginea batranului care vindea legume la poarta), in emisiune ceea ce mi se mare o mica nedreptate. Citeam undeva ca atunci cand faci arta fotografica sau audio-vizuala trebuie sa pastrezi demnitatea subiectului. Aici cred ca emisiunea a pacatuit. Tema emisiunii era prezentarea transfagarasanului. Acum daca imi aduc eu bine aminte ca sa ajungi acolo poti sa urmezi drumul national si nu va trebui sa mergi prin nu stiu ce sate uitate de lume si civilizatie. Daca vrei sa prezinti Buckingham Palace nu vei incepe prezentarea cu imagini din Peckam sau mai stiu eu ce zona defavorizata a Londrei, decat daca ai o alta agenda… Din punct de vedere editorial emisiunea mi s-a parut un dezastru. Niste prieteni irlandezi imi ziceau aseara ca au ramas socati de diferente, ei saracii se asteptau la mai multe despre drum si masini caci vizionau top gear not social realities of Romania.

daniel_D
17-11-2009, 20:24
Niste prieteni irlandezi imi ziceau aseara ca au ramas socati de diferente, ei saracii se asteptau la mai multe despre drum si masini caci vizionau top gear not social realities of Romania.

Corect. Acelasi lucru l-am auzit si eu la sapa astazi.

sfinx
17-11-2009, 23:19
asa mai au uni irlandezi sa vada cum arata Irlanda acu vreo 20-25 de ani

au intrat in UE in 74 si o duc bine de prin 95 incoace, poate ceva mai tarziu.

dar e usor sa uiti de unde vii

Daisy
22-11-2009, 12:45
http://www.hotnews.ro/stiri-international-6537813-presa-engleza-ambasada-romana-londra-cerut-producatorilor-top-gear-elimine-remarcile-negative-adresa-romaniei.htm

ovimat
22-11-2009, 14:23
http://www.hotnews.ro/stiri-international-6537813-presa-engleza-ambasada-romana-londra-cerut-producatorilor-top-gear-elimine-remarcile-negative-adresa-romaniei.htm

Comentariile sunt mult mai interesante decit articolul.