PDA

View Full Version : Nou concert Con Tempo

Dan Tudor
16-11-2009, 17:04
Con Tempo String Quartet

with The Dublin Baroque Players

Concert:
Saturday 21 November 2009 at 8 p.m.

Venue:
King’s Inns,

(with parking)
Constitution Hill,

Dublin 1

Programme:
Mozart / Overture to Die Zauberflote K620

Spohr / Concertante Quartet Op.131

Elgar / Introduction and Allegro in G Minor and Major for string quartet and orchestra Op.47

Brahms / Serenade No. 2 in A

Soloist:
Con Tempo String Quartet

Conductor:
Fergus Sheil

Tickets:
€18

If you would like tickets reserved (for collection & payment on the night), then please reply to dublinbaroque@eircom.net (dublinbaroque@eircom.net) or ring/text us on 085 7519798.

Please include your name, phone number and number of tickets.

Remaining tickets will be on sale at the door on the night.

We accept cash or cheques only.

Next concerts:
King's Inns Saturday 29 May 2010
King's Inns Saturday 20 November 2010

We invite ticket holders to join us for a glass of wine after the concert.

catalin
17-11-2009, 01:26
Sa fie sanatosi !
O sa ma duc eu la concertele lor, asa cum au binevoit ei sa imi raspunda la telefon/mail atunci cand incercam sa ii invit la ziua nationala, ca deh sunt romani si chiar daca se invart prin cercuri mari, puteau si ei sa coboare printre sarantocii/incultii astia de compatrioti. Ehei, ce faina-i viata atunci cand uiti de unde ai plecat.

roadrunner
17-11-2009, 09:00
Catalin,
eu stiu destul de multi roamani de calitate care nu vor sa se amestece cu electoratul, dar asta nu-i face mai putin romani decat pe altii, pana la urma e alegerea lor personala.
Nu cred ca cei de mai sus o sa sufere enorm daca nu te duci la spectacol, nici material nici emotional, criteriul e iti place muzica: mergi, nu-ti place: nu mergi.
RR

PS. Totusi sunt de acord cu un minim necesar de politete din partea lor, sa ridice telefonul si sa refuze respectuos, pentru asta mi se pare normal sa fi suparat. (let it go)