PDA

View Full Version : Upgrade software 1120 si 1160 digi

chris
12-02-2006, 23:05
Digi tv a schimbat unele programe in asa fel incat subtitrarea in romaneste apare numai daca selectati sa apara din meniul OPT, dar din pacate la unele receivere Hyundai cu softul mai vechi, aceasta optiune nu merge, astfel ca multi din abonati raman cu ochii in soare, adica fara traducere. In cazul in care solutia de upgade, din telecomanda nu merge, aveti doua solutii, una sa va duceti la cea mai apropiata caserie RCS ;D , sau sa procedati ca in imaginea din linkul urmator: http://www.romaniancommunity.net/update1120.JPG Se opreste receiverul, deconecteaza aparatul de la sursa de curent (nu de alta sa nu va frigetzi), se ataseaza condensatorul de 10000uF 16V (se gasesc la maplin pentru 1.50euro), se cupleaza receiverul la curent, power on, pe canalul TVR1, se apasa simultan ch+ ch- de pe panoul frontal (nu din telecomanda) si asteptati pana cand receiverul va afisa 100% din update, dupa care acesta se va restarta singur.
Atentie! sub nici o forma nu opriti receiverul in timpul procesului de update!!! daca il opriti in acest timp, sau aveti pana de curent, kiss good bye!
Procesul dureaza maximum 5min.
Solutia de upgrade pe langa faptul ca rezolva problema subtitrarilor, rezolva si problema alarmelor, si a caderilor bruste a imaginii.

Riscul este minim dar exista!!! Nu va apucati daca nu sunteti siguri ce faceti!

Autorul acestui mesaj adica eu :) nu isi asuma responsabilitate pentru receiverele care se distrug in timpul procesului, si aceasta nota nu este pusa sa va descurajeze ;)

Liviu.Onofrei
12-02-2006, 23:30
spumaaa...ce faci cu spuma ! ? ?

chris
12-02-2006, 23:54
spuma nu are nici o legatura cu mesajul meu ;) dar exista solutie si pentru ea ;)

cininu
13-02-2006, 00:27
Al meu e mai şmecher - s-a updatat joi pe 9 feb. şi acum, pe unele canale, am două sbtitrări ??? ambele īn romāneşte ;D

roadrunner
13-02-2006, 10:26
Cininule,
receiverul asta + sistemul romanesc, se potrivesc de minune cu .. "la omul sarac nici boii nu trag..."

Roadrunner

romania
13-02-2006, 14:27
@chris

Nu te intreb cum ci doar daca tu ai scapat de spuma sau ai mers pe alternative si ai lasat spuma la locul ei... ;)
Apreciez raspunsul tau sincer.

chris
13-02-2006, 18:32
inca nu mi-am batut capul cu spuma, si nici nu cred ca o sa mi-l bat, stiu ca sunt trei metode: chimica, termica si mecanica, cat despre metodele alternative inca nu am auzit nimic, concret, numai presupuneri.
@cininu, pe canalele care ai doua subtitrari dai la OPT si selecteaza la subtitle "none" ;)

Liviu.Onofrei
14-02-2006, 00:52
@ all : wait4keys ;)

romania
14-02-2006, 18:48
ce chei ne dai neXus, ce surpriza ne mai pregatesti????

chris
14-02-2006, 22:13
exista un zvon ca vor apare key de Nagra2 pentru digitv, cred ca e doar un zvon, mai ales ca persoana care a lansat zvonul pe alte site-uri de specialitate e un gura sparta, care in afara de vorbe nu a aratat nimic concret. ;)

romania
15-02-2006, 00:03
pai astia de la digi vor sa plateasca pretul asta cu tot dinadinsul cred eu !!
Nimic nu ma poate enerva mai mult decat sa fiu obligat sa am acest receptor de 2 bani in functiune, cand am altul mai cmpetent care i-ar putea lua doar cardul???!
Ce ilegalitate e in asta?
Sau se gandesc ca cineva ar fi tentat de sharing la pretul care-l practica ei??

Offtopic: @admin & Co, cand sa avem si noi niste emoticons decente pe acest forum?

admin
16-02-2006, 01:10
decente? dar ce astea sunt vulgare..... ;D

mutu
16-04-2006, 01:34
s-a cam golit maplin-ul de condensatorul de 10000uF 16V de cand cu posturile astea...Daca stie cineva pe unde mai gasesc "pesa"asta?

admin
16-04-2006, 14:20
incearca radionics http://www.radionics.ie/cgi-bin/bv/home/Home.jsp?cacheID=ienetscape