View Full Version : Au cazut MAGARII!!!
daniel_D
13-10-2009, 14:06
Jale in RRomania, SOC, a cazut guvernul!
http://www.gandul.info/news/breaking-news-guvernul-a-cazut-boc-am-pierdut-o-batalie-dar-nu-razboiul-presedintele-iese-la-16-30-primarul-sibiului-klaus-johannis-dispus-sa-discute-preluarea-guvernului-live-text-4984455
santiago
13-10-2009, 14:35
eu unul m-am linistit.
toti o apa si un pamant!
sunt bucuros ca a cazut guvernul Basescu dar cine il inlocuieste?..guvernul Patriciu sau Nastase?
Liderul PSD Mircea Geoană a făcut un apel la înlocuirea Guvernului Boc 2 cu un Executiv format din "profesionişti independenţi"
toate guvernele de pana acum au fost formate din "profesionisti" ... in dat cu japca :icon12:
asta-i pesa principala care ne-o canta astia cand vine vorba de schimbat un guvern.
Sa duca meseriasi din Irlanda.:tinysmile_cry_t3:
bucurie mare, la parlament
cine vine in loc?
toti o apa s-un pamant
vot sescret cu bile, la vedere
sper sa-l puna prim ministru pe Vanghelie. Chiar merita. :)
roadrunner
13-10-2009, 18:11
au plecat hotii, vin altii.
eu unul nu mai mai deranjez sa ma mai duc la nici un fel de alegeri, de azi Romania a devenit o alta destinatie exotica pentru mine, sa si-o tina pentru ei.
RR
poate ne scoate sasul din rahat http://www.ziare.com/actual/politica/10-13-2009/pnl-il-propune-pe-klaus-johannis-premier-si-guvern-de-tehnocrati-917287
roadrunner
13-10-2009, 18:14
cum? parca si vad sindicatele renuntand la greva din cauza ca nu stiu bine germana...
RR
Carmensita
13-10-2009, 19:09
poate ne scoate sasul din rahat http://www.ziare.com/actual/politica/10-13-2009/pnl-il-propune-pe-klaus-johannis-premier-si-guvern-de-tehnocrati-917287
Hmm, n-ar fi rau, n-ar fi rau deloc! Insa pentru o schimbare, dl. Johannis ar trebui sa-si aduca si fratii, verii etc. pt. a forma Guvernul. Un guvern de nemti :-)
daniel_D
13-10-2009, 20:48
Preluare din Evz - UPDATE ora 20.13 Carmaciul a inceput consultarile cu cei 12 reprezentanti ai PDL cu multumiri pentru Boc, pe care l-a laudat "pentru determinarea cu care a adoptat legi cu curul pe care nu a avut nimeni indrazneala sa le promoveze"(adevarat, ca sa fii atat de prost ai nevoie de curaj ) si pentru intreaga sa activitate "cu mai bune si mai rele, cu stangacie uneori". Carmaciul a disculpat apoi PDL pentru situatia politica actuala, remarcand ca tocmai "cei ce clameaza cel mai mult nevoia de stabilitate sunt cei care au generat-o - cei care au demisionat in bloc, cei care au initiat motiunea". "Unul face, altul trage", a sintetizat carmaciu' povestea motiunii, mentionand ca este pentru actiune si decizie politica rapida...Hai Sictir!!!
Ahaha, o sa fie interesant de vazut pe cine va desemna Base. Daca nu erau ramase mai putin de 75 de zile pana la alegeri, sunt sigur ca nu ar fi ezitat sa-l bage iar pe Boc la inaintare, Base fiind sigur ca mojicu' Boc nu trece de de votul parlamentului. Drept urmare, carmaciul nu ar fi fi ezitat sa dizolve Parlamentul(vezi Constitutia Romaniei) iar iobagul roman(de care am amintit intr-o postare anterioara) ar fi pus botul iar el ar mai fi castigat un pic de popularitate.
Una peste alta iar incepe rotatia de cadre, sa vedem cum si de unde.
PS: Johannis a declarat astazi ca este dispus sa inceapa discutiile pentru postul de prim-ministru. Eu daca as fi in locul lui as fi un pic mai modest. Nu prea stiu asa multe de Johannis dar stiu unul care a plantat iarba pe la Cluj(tot primar) se numea Boc si l-au facut prim-ministru...rezultatul, lipicios al dracu', primul guvern demis prin motiune de cenzura.
Sa traiti bine! Pana la Craciun cand va duceti sa taiati porcul, Euro va depasi pragul de 5000.
si daca ar fi dizolvat parlamentul, cine plange?
toti e niste hoti care nu au nici o treaba cu platitorul de taxe si datorii
vorbesc cu o nonsalanta, de te miri daca e adevarat sau glumesc
maimutoiul de Geoana critica guvernul din care a facut parte pana mai saptamana trecuta de parca era venit de pe alta planeta.
cea mai mare greseala pe care o poate face Johanis, sa paraseasca primaria Sibiu, ca in 2-3 luni devine coleg cu Boc (fostul)
daniel_D
13-10-2009, 21:16
cea mai mare greseala pe care o poate face Johanis, sa paraseasca primaria Sibiu, ca in 2-3 luni devine coleg cu Boc (fostul)
Acum sa fiu sincer, il prefer pe Johannis Klaus. De ce? Ca nu-l cunosc. In plus "numele" da bine la presa de peste granita, macar atat. Decat unul din cacatii aia din Parlament mai bine "independentul" Johannis, care(atentie) nu este atat de independent pe cat vrea sa para, dar ca alternativa la cacat si hartie igenica...e cel mai potrivit. Parerea mea.
santiago
13-10-2009, 21:37
he he,deja masinaria de la Cotroceni au inceput sa arunce cu laturi in Johannes.
pai cum sa-l numeasca Base prim ministru cand il poate reinventa pe Boc.
daniel_D
13-10-2009, 21:58
Zk-H3oRiuNg
Noi in anul 2000
Cand nu vom mai fi copii
Vom face ce-am vazut candva
Toate visele indraznete
In fapte le vom preschimba
Vom fi mesteri iscusiti
Sa va facem fericiti
Pe voi parintii ce veti fi
La a doua tinerete in 2000
http://www.xtreme-arcade.com/style_emoticons/default/laugh%20out%20loud.gif
Dr Justice
13-10-2009, 23:17
Am fi de rasul Europei daca prim-ministrul demis va fi renumit in functie in fruntea unui nou guvern...totusi ii Romania asa ca n-as fi surprins de absolut nimic, hai Romania!
intamplarea face ca anul acesta am fost la Sibiu si nu pot sa relatez ca nu e chiar asa de gospodar nici sasul de Johanis
a facut centru Sibiului ca a fost capitala culturala europeana, periferia orasului este specific oraselor romanesti.
am trecut pe o strada care e plina de santuri, canale, inceputa lucrarea de reabilitare de vreo 2 ani si nu cred ca e terminata nici acum
independentul Johanis propus de saracul din PNL Crin Antonescu
Antonescu este un sarac care conduce un partid de bogati (sau care ar trebui sa reprezinte pe cei bogati)
Nastase & Co , plini de bani, dar reprezinta pe saraci
locul lor ar trebui sa fie cam la 180 de grade
pana la urma pe cine intereseaza ce se intampla la Bucuresti ca tot sunteti aici.
Am fi de rasul Europei daca prim-ministrul demis va fi renumit in functie in fruntea unui nou guvern...totusi ii Romania asa ca n-as fi surprins de absolut nimic, hai Romania!
ce te face sa crezi ca o sa rada Europa
aici cum a fost prin 2002-2003?
Enda Kenny il bablacarea pe Bertie ca nu dupa mult timp sa intre in cualitie
politica e "femeie usoara" (sa nu zic altfel)
daniel_D
13-10-2009, 23:23
politica e "femeie usoara" (sa nu zic altfel)
Curva ?
daniel_D
13-10-2009, 23:55
Nu cred, carmaciul nu e tolomac, stie sa manipuleze masele. In plus nu se poate juca cu focul, poate intinde coarda, dar nu prea mult. Stie ca o intreaga Europa e cu ochii pe noi(ei).
Dar cum carmaciul betiv o vede pe fii-sa EBA ministru de finante peste 4-5 ani, nu este exclus sa se gandeasca la un artificiu de calcul sa-l bage pe sclavul Boc cu capul pan' la umeri, la inaintare. Parlamentul respinge, carmaciul il propune a 2-a oara iar Boc reloaded este respins iarasi de Parlament.
Rezultat:
Parlamentul nu va fi dizolvat inainte de prezidentiale(vezi Constitutia) dar imediat dupa alegeri se dizovla iar frustratii merg din nou la alegeri, de fiecare data pe banii lor. Cat de prosti sunt.
Nu au decat sa faca anticipate, bors, cirobe....eu ma duc la somn, maine muncesc.
nu a cazut numai guvernul , a cazut si zapada de a blocat circulatia in Pasul Gutai
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8305307.stm
basescu favorit sa castige alegerile din nou, cel putin asa zice bbc. oricum e mosia lu tacsu, Romania. toti aia care nu ii da cu limba pe unde nu il vede soarele sunt hoti, corupti si impotriva Romaniei. Universitatile produc prea multi filosofi si de Romania are nevoie de ospatari si faiantari, dar se face ca nu stie ca aia de la Renault cautau cu limba scoasa ingineri prin Romania acum vreun an si ceva.
eu zic sa il puna pe boc sa isi dea demisia din pdl si dupa sa il propuna ca independent. dupa ce semneaza numirea il asteapta eba pe scarile din modrogan pe boc si ii da inapoi carnetul de partid.
de Johannes numai de bine, neamt roman fara doar si poate. Sibiul ca oras a aratat bine de cand il stiu. Imi aduc aminte cu placere de Sibiu si inainte de revolutie si dupa. Carcotasii zic, Johannes nu a facut altceva decat sa cheltuiasca banii alora de UE. Pai tocmai aici e buba asta e singurul lucru pe care trebuieste sa il facem in urmatorii 15 ani, sa scriem proiecte la UE si sa cheltuim banii, sa modernizam tara, nu sa facem canalizari si drumuri pe parcela de pamant a lui Petroviciu (primarii stiu de ce) cu ei.
Alin
-independentul Johhanis la alegerile din 2004 l-a sustinut pe Base, la alegerile parlamentare din 2008 a sustinut PNL
- sasul a crescut si trait in Romania, asa ca .....
intortocheate sunt caile politicii si mari sunt interesele celor ce merg pe acele cai
-95% din locurile din parlament sunt ocupate de fosti tovarasi, colegi cu javra de Iliescu, ceilalti 5% sunt cunostinte si relatii sau au radacini in gradina scolii de partid Stefan Gheorghiu
vezi Olteanu, Corlatean, etc, etc
daniel_D
14-10-2009, 20:05
SOC!!! Carmaciul a schimbat macazul si declara: "Fara sa tragem cele doua transe de la FMI si UE în lunile octombrie, noiembrie si decembrie vom avea dificultati. Sa o spun deschis: putem fi în imposibilitatea de a plati salariile si pensiile. (...) Optiunea mea merge catre un om cu expertiza economica, cu experienta in relatia cu bancile si institutiile financiare internationale", a avertizat Basescu. Nu am respins posibilitatea ca domnul Iohannis sa devina prim-ministru in conditiile in care optiunile mele se indreapta, totusi, catre o alta solutie.
Ma rog, este evident in ce directie se indreapta optiunile domniei sale.
Boon, probabil ca unii din voi sunt deranjati de faptul ca in loc de argumente folosesc invective din ce in ce mai violente la adresa carmaciului. Ei bine, argumente sunt o gramada si am obosit sa le insir. Drept urmare, uneori ca in momentul de fata si dupa asemena declaratii ale matelotului neobosit nu ma pot abtine si simt ca trebuie sa-mi refulez dezordinea emotionala.
Pai cum sa nu te apuce dracii cand marinarul face asemena declaratii...Pai de ce dracu l-a desemnat prim-ministru pe sclavul Boc, atunci nu se gandea la inetresul economiei nationale. Nu el l-a ales. Pana in momentul de fata nu a realizat ca Romania are nevoie de (citez): "un om cu expertiza economica, cu experienta in relatia cu bancile si institutiile financiare internationale".
Pana ieri a mers pe principiul - Fie criza cat de rea, tot ma doare-n cot de ea! Iar acum vine la rampa si face asemena declaratii. Eu unul simt ca matelotul imi insulta inteligenta....ma rog, dureros, dureros pentru cei de acasa si bataia de joc la care este supusa o tara intreaga(cu voia ei bineinteles).
Eu unul simt ca matelotul imi insulta inteligenta....
Zi-mi si mie unul dintre ministri si parlamentari care NU-ti insulta inteligenta ca eu nu am gasit niciunul.:tinysmile_cry_t2:
Zi-mi si mie unul dintre ministri si parlamentari care NU-ti insulta inteligenta ca eu nu am gasit niciunul.:tinysmile_cry_t2:
indiferent de starea parlamentarilor sau a ministrilor asta nu justifica marlania si grobianismul matelotului sef. Incercati sa admiteti ca avem un presedinte de toata rusinea.
Parerea mea e ca mai greseste omul in viata (ma refer la cei ce au votat cu el, mai toti prietenii mei au facut-o si acum o regreta). A-l vota din nou e semn de prostie (sa nu zic nimic de a-l apara sau a incerca sa i se justifice actiunile).
Alin
santiago
15-10-2009, 09:07
[QUOTE=alin;20831]indiferent de starea parlamentarilor sau a ministrilor asta nu justifica marlania si grobianismul matelotului sef. Incercati sa admiteti ca avem un presedinte de toata rusinea.
Alin ai rabdare pana pe 22 Noiembrie si ai sa vezi ca o sa-l surclaseze pe concurentul cu care o sa mearga in turul 2.
EBA mi-a confirmat asta la europarlamentare.
daniel_D
15-10-2009, 09:50
Parerea mea e ca mai greseste omul in viata (ma refer la cei ce au votat cu el, mai toti prietenii mei au facut-o si acum o regreta). A-l vota din nou e semn de prostie (sa nu zic nimic de a-l apara sau a incerca sa i se justifice actiunile).
Alin
Eu sunt unul din aia care l-am votat pe carmaci si l-am repus in functie. Asta e unul din motivele pentru care sunt atat de inrait. M-am simtit folosit si tras pe sfoara. Carmaciul parsiv m-a convins, dar asa a fost sa fie. Un sut in cur si un pas inainte. Pana la el si promisiunile lui nimeni nu a reusit sa ma convinga ca ar merita votul meu. A cerut la vremea respectiva totul iar noi i-am totul. Rezultatul se vede....He he. IDIOATA lu' tata ne reprezinta interesele la Bruxelles. Ritzi, Piti si coana Udrea si tot neamul lor de la maimuta incoace isi plimba hoiturile pe holurile ministerelor si ne rad in nas. Se fura in continuare ca in codru, iar cei care mulg laptele tarii de 20 de ani incoace il mulg si acum fara nici un fel de scrupule. Super/mega contracte cu statul pe spatele frustratilor, nici un fel de infrastructura, aceleasi cladiri vechi de pe timpul lui ceasca care la prima ploaie ne baga cacatul in casa. Nici un km de autostrada din 2004 pana acum......ahhhh si lista continua....dar sunt la munca si nu pot scrie mai mult.
santiago
15-10-2009, 10:20
l-am votat pe Iliescu ca sa nu iasa Vadim.Apoi l-am votat pe Groparul flotei ca sa nu iasa supercoruptul Nastase....halal optiuni ne-au furnizat partidele politice in acesti 20 de ani.
Acum Base a refuzat voalat propunerea cu Johannis si insista cu Lucian Croitoru.
oare cei doi nu pot lucra impreuna?..independenti ,independenti dar ordine si indicatii pretioase tot sa primeasca.
in varianta cu Lucian Croitoru prim ministru..mai ca bag mana in foc ca Blaga,Videanu,Berceanu or sa isi pastreze ministerele.
l-am votat pe Iliescu ca sa nu iasa Vadim.Apoi l-am votat pe Groparul flotei ca sa nu iasa supercoruptul Nastase....halal optiuni ne-au furnizat partidele politice in acesti 20 de ani.
tocmai asta-i tragedia... nu prea au fost si nu sunt alternative. cand erau ceva alternative, sau a dat boboru cu picioru (vezi '90 cand l-au votat pe Ilici), sau s-au dovedit a fi false alternative ('96, 2004).
santiago
15-10-2009, 11:34
deci a fost numit Croitoru...sanse pt alegeri anticipate in 60 de zile!
peste inca 20 de ani o sa poata exista si o altfel de optiune
atat timp cat parlamentul este intesat de "fosti" este greu de crezut ca vor o schimbare radicala.
ei se considera stapani, isi voteaza privilegii, pensii, terenuri, masini, etc, etc
daca tov Basescu doreste o schimbare
a numit prim ministru pe Lucian Croitoru
are o campanie electorala in fata, pe care vrea sa o castige si isi joaca cartea prin ce au pus tovarasii lui Iliescu in constitutia Romaniei, daca nu-i trece cabinetul in parlament, mai face o noua numire si daca nici aceea nu trece, noul presedinte e nevoit sa demita parlamentul
-din pacate democratia cere sacrificii
santiago
15-10-2009, 11:54
cea mai tare fraza din discursul lui Base acum 5 min...'nu pot intelege cum de a picat guvernul (lui) chiar inaintea alegerilor prezidentiale'
Pnl anunta ca decizia presedintelui este una iresponsabila si vina pt prelungirea crizei o sa apartina presedintelui.
Macar sa vina Croitoru cu un guvern bun si sa i se dea o sansa dar ma indoiesc.
daca se ajunge la anticipate , jumatate din PNL nu mai ocupa scaunele din parlament, si multi dintre PSD-isti vor avea aceeasi soarta, tinand cont ca au intrat in Parlament de pe locul 3-4 prin redistribuire, dupa un algoritm facut de tov Motoriceanu
disperati au facut 67% in parlament o majoritate in 24 de ore pe motiv ca nu mai puteau sa fure la alegeri.
santiago
15-10-2009, 13:29
fereasca Domnul...ca daca actualii nu mai castiga..bucuria nebunilor..jiji,vadim,etc..ca voturile stranse de Vanghelie prin Ferentari or sa mearga inspre Jiji.
SuperGelfand
15-10-2009, 13:57
......................
Dr Justice
15-10-2009, 14:07
SuperGelfand: Sper ca esti 100% roman, ca altfel dragul de Vadim te-ar alinia pe stadion la executia publica spre deliciul tuturor nationalistilor!
SuperGelfand
15-10-2009, 14:43
........................
daniel_D
15-10-2009, 15:52
daca tov Basescu doreste o schimbare
a numit prim ministru pe Lucian Croitoru
are o campanie electorala in fata, pe care vrea sa o castige si isi joaca cartea prin ce au pus tovarasii lui Iliescu in constitutia Romaniei, daca nu-i trece cabinetul in parlament, mai face o noua numire si daca nici aceea nu trece, noul presedinte e nevoit sa demita parlamentul
-din pacate democratia cere sacrificii
Conform constitutiei Parlamentul nu poate fi dizolvat cu 6 luni inainte de alegeri. Daca Parlamentul respinge de doua ori prima sluga, numai dupa alegerile prezidentiale din Decembrie va putea fi dizolvat.
santiago
15-10-2009, 16:01
primul tur e pe 22 noiembrie deci peste 5 saptamani.
Base asta si urmareste.Fiecare premier desemnat are 10 zile sa isi formeze guvernul..timp in care Mr.Boc conduce tara..deci tot ai nostri...
Nu trece cabinetul Croitoru..iar se mai negociaza..iar un premier desemnat..alte 10 zile..si uite asa am ajuns la alegeri si Piratii din Cotroceni navigheaza in voie prin apele nelinistite ale Dambovitei.
Ca sa citez pe CTP..Base face antijoc precum la fotbal..ba se da lovit,trage de timp,mai accidentat si uite asa fluiera arbitru sfarsitul meciului.
daniel_D
15-10-2009, 16:52
Base face antijoc precum la fotbal..ba se da lovit,trage de timp,mai accidentat si uite asa fluiera arbitru sfarsitul meciului.
Carmaciul betiv uita un lucru. Pe 22 Noembrie mergem NOI la vot, adica frustratii aia care acum 4 ani l-au votat, iar el iar el le-a tras teapa.
santiago
15-10-2009, 16:53
tot NOI am votat EBA !
santiago
15-10-2009, 17:14
cand credeam ca nu se poate mai rau ,am vazut cum a venit alaiul de Mercedesuri la Biroul Electoral cu zeci de dosare cu semnaturi si o multime de etnici veniti sa isi sustina CANDIDATORUL !..ca e omul poporului,viitorul presedinte Ninel Potirca.
daniel_D
15-10-2009, 17:52
tot NOI am votat EBA !
Gresit, NOI suntem aici si stam bine. Cei care au votat EBA sunt ramasi acasa si abia le mai vad capul din cacat.
daniel_D
15-10-2009, 18:27
tot NOI am votat EBA !
Da, imi cer scuze, se pare ca avem "carmaci" si printre noi. Asta ca sa nu-i numesc cretini.
Rezultate Sectia 67 Dublin:
PDL 60
PRM 43
EBA 16
PNL 15
PSD+PC 14
PNTCD 3
Abraham Pavel 3
UDMR 2
Forta Civica 1
5 voturi nule
santiago
15-10-2009, 18:29
ma rog,fiecare voteaza cum crede,asta nu inseamna ca unii sunt mai destepti decat altii.
daniel_D
15-10-2009, 18:49
ma rog,fiecare voteaza cum crede,asta nu inseamna ca unii sunt mai destepti decat altii.
Ei nu...pai ca sa o votezi pe EBA, trebuie sa fii un pic prost, ori prost mai mult.
Cine o sustine pe EBA si are impresia ca ea este persoana potrivita pentru a ne reprezenta interesele in Parlamentul European atunci are nevoie cu siguranta de un control urgent la spitalul 9, sectia pshiatrie.
Dan Tudor
15-10-2009, 19:31
Ca in multe alte situatii, sunt obligat sa ma limitez la deliciul citirii anumitor posturi si topice, neputand interveni (din motive evidente).
Keep it tot asa, you made my day :tinysmile_tongue_t:
Dan Tudor
15-10-2009, 19:38
Jale in RRomania, SOC, a cazut guvernul!
Jale in Romania, soc, a cazut guvernul Boc !
Asta ca sa fie cu versificatie :tinysmile_classes_t
daniel_D
15-10-2009, 21:04
De prin ziare.
Lucian Croitoru a declarat ca prioritatile sale sunt organizarea de alegeri democratice si "continuarea angajamentelor cu UE si FMI".
Stiu ca nu a trecut inca de Parlament si probabil nu va trece, dar ma opresc sa fac anumite comentarii.
Eu mai mult as inclina spre continuarea angajamentelor cu FMI. De ce? De UE se ocupa EBA, d'aia freaca pupitrele din Parlamentul European, nu? Citeam undeva, cred ca era pe Capital.ro, datoria externa a Romaniei contractata pana in prezent este de aproape €3000/cap de sfecla. Drept urmare, cei care se gandesc sa faca copii in Romania ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua aceasta decizie. Pentru ca copiii(am cacuito rau de tot aici), copiilor nepotilor nostri vor fi vesnic verzi si indatorati binevoitorului Fond Monetar International.
PS: Eu unul am optat pentru vasectomie.
Croitoru a inceput prin a-si prezenta sumar CV-ul, spunand ca este economist si ca are o indelungata experienta, inclusiv la FMI, unde a lucrat cativa ani. El a mai spus ca doreste sa infaptuiasa reforme structurale si sa ia acele decizii care sa duca la un nivel de trai pentru romani cat mai apropiat de cel al UE. De asemenea, trecerea la euro in 2014 este un alt angajament pe care si l-a luat premierul desemnat. El a mai declarat ca in cursul acestei zile, dupa ce va merge la BNR, va merge la Palatul Victoria, pentru a discuta cu Emil Boc.
Nu pun la indoiala calitatile de economist inrait ale domnului Croitoru, si faptul ca in CV-ul lui scrie FMI, nu face decat sa ma bucure. La FMI nu se intra cu pile, mici, gratare si bere gratis. In plus asta inseamna ca nu a votat EBA la alegerile Europarlamentare(aviz amatorilor).
Ce ma sperie, este doza de optimism a domniei sale si angajamentul pe care si la asumat atat de usor - trecerea la moneda € in 2014. Adica da frate, care-i problema, niste reforme structurale, pac, pac si nivelul de trai va creste prastie. Nici macar nu sa uitat pe extrasul de cont si anume mostenirea lui Boc, iar el deja ne vede scuipand in palme si numarand bancnotele de euro...:).
Da, imi cer scuze, se pare ca avem "carmaci" si printre noi. Asta ca sa nu-i numesc cretini.
PDL 60
PRM 43
EBA 16
PNL 15
PSD+PC 14
PNTCD 3
Abraham Pavel 3
UDMR 2
Forta Civica 1
5 voturi nule
daniel_d aia care au votat cu EBA au votat in "semn de protest" (fata de bunul simt). Eu unul iubesc justificarea romanilor cand ii intrebi cu cine am votat. Pai eu am votat cu X din cauza ca il urasc pe Y. Parerea mea, ca exercitiul democratic presupune sa votezi cu cine iti reprezinta interesele, altfel nu votezi sau votezi nul. Imi aduc aminte in 2004 (eu am votat nul, ca si la alea de au urmat si la fel si la cele ce vor urma) cand mi-am intrebat prietenii de ce au votat cu basescu (turul I vb). Pai nu imi place nastase. Pai asta nu prea e motiv sa votezi basescu, e motiv sa nu votezi nastase. Zi-mi 3 calitati ale lui basescu. restul a fost tacere.
Alin
daniel_D
16-10-2009, 09:36
UPDATE 10.40 am - Carmaciul: Sunt pregatit sa desemnez un premier de la PD-L. Presedintele, Traian Basescu se gandeste deja la desemnarea unui nou premier, data fiind probabilitatea destul de mare ca Lucian Croitoru, prim-ministrul propus de seful statului, sa nu primeasca votul de investitura din partea Parlamentului.
Asta e nebun de legat!!! E clar, carmaciul nu are toata tigla pe casa. Trebuie dus de urgenta la spitanul n 9, sectia pshiatrie.
Noi (si altii) ne agitam pe forum si ei isi aranjeaza "ploile" asa cum vor. Nu stiu de ce va asteptati ca Basescu sa aiba ca prioritate "interesul national" si nu cel personal, ca toti oamenii politici de "bun simt" din Romania. E clar ca lupta penru ciolan continua, miza e controlul "ciolanului" sau cine vor fi primii la el.
Personal, cred ca Basescu va cistiga din nou si romanii vor pierde ca de obicei.
"Traian Basescu a marturisit in cadrul emisiunii "Nasul", ca nu l-a vrut pe Johannis Klaus pentru singurul motiv ca nu a fost el cel care l-a propus" http://www.ziare.com/actual/opinii/10-16-2009/scopurile-si-mijloacele-d-lui-basescu-921104
daniel_D
16-10-2009, 11:22
"Traian Basescu a marturisit in cadrul emisiunii "Nasul", ca nu l-a vrut pe Johannis Klaus pentru singurul motiv ca nu a fost el cel care l-a propus" http://www.ziare.com/actual/opinii/10-16-2009/scopurile-si-mijloacele-d-lui-basescu-921104
Dupa ce ca-i alcolist mai e si prost. In alta ordine de idei, un articol scurt si la obiect care expirma opinia (atentie!)a oricarui om normal cu drept de vot.
http://www.realitatea.net/basescu-spune-ca-va-fi-referendum-pentru-parlament-unicameral-chiar-daca-partidele-se-opun_642087.html
una si mai buna, cred ca il face si pe ceausescu gelos cu atitudinea si cu actiunile lui.
Alin
uite citate din constitutie, dar cred ca basescu a folosit la toaleta deja paginile cu articolele astea
ARTICOLUL 103
(1) Preşedintele României desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru, în urma consultării partidului care are majoritatea absolută în Parlament ori, dacă nu există o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament.
(2) Candidatul pentru funcţia de prim-ministru va cere, în termen de 10 zile de la desemnare, votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi a întregii liste a Guvernului.
(3) Programul şi lista Guvernului se dezbat de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună. Parlamentul acordă încredere Guvernului cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor.
si mai exista alte legi care zic ca majoritatea poate fi formata si de o coalitie, care nu prea trebuie inregistrata pe la tribunal...
eu cred ca vrea sa fie suspendat inainte de alegeri sa poata sa faca pe victima......
Traian Basescu (http://comentopedia.ziare.com/traian-basescu/) a marturisit B1 TV, in cadrul emisiunii "Nasul", ca nu l-a vrut pe Johannis Klaus pentru singurul motiv ca nu a fost el cel care l-a propus.
A spus "da, este foarte bun si nu as fi avut nicio problema sa il desemnez prim-ministru", daca nu ar fi fost propus de grupul de la Grivco.
De dragul argumentului si a tentiei la detalii pot sa va contrazic. daca cititi cele de mai sus puteti deduce si ca Basescu nu l-a vrut pe neamt fiindca nu a fost propuse de.... Elena Udrea.:tinysmile_shy_t:
Asa ca nu luati "mot in bot":tinysmile_fatgrin_t exact ce scriu ziaristii.
In alta ordine de idei se pare ca Basescu stie sa exploateze constitutia si parlamentul in favoarea lui.
PDL 60
PRM 43
EBA 16
PNL 15
PSD+PC 14
PNTCD 3
Abraham Pavel 3
UDMR 2
Forta Civica 1
5 voturi nule
dupa parerea mea cretini sunt aia 43 care l-au votat pe vadim.
Pe Vadim SI PE jiji.:tinysmile_aha_t:
SuperGelfand
16-10-2009, 12:17
..................................
daniel_D
16-10-2009, 12:43
A, cei care au votat cu EBA nu?.
Nu sunt un sustinator a lui Vadim, si ma doare-n pix de faptul ca el este, si continua a fi un partizan al ideilor extremiste.
Intelectual vorbind nu-l poti compara pe Vadim cu Eba, pentru ca nu exista comparatie si atat. Deasemenea, nu poate fi comparat cu multe persoane din peisajul politic romanesc, e cu mult peste medie.
cei 322, au ramas doar 275
a fost surprinzator de repede miscarea esalonului 1 si 2 de comunisti (Iliescu, Voiculescu, Patriciu cu marioneta Antonescu, Hrebe, Geoana, Vanghelie & Co.) in formarea "majoritatii"
tovarasii au avut intalnirea la una din salile Grivco (fosta SC, creeata din fosta Crescent a securitati care avea rolul de a strange valuta necesara tov Ceausescu ptr plata datoriilor externe, unde tov Voiculescu era in carti)
inclin sa-i dau dreptate CIA istului Basescu cand a refuzat pe buna dreptate (privit din partea lui ) numirea neamtului Johanis
Johanis nu a participat la aceea intalnire - era sacrificat de rechinii ex-KGB-isti fara scrupule
vasiletina
16-10-2009, 13:15
indiferent din ce partid sau aliante sunt politrucii romani, din pacate toti sunt de aceiasi stofa - personal nu am incredere in ei.
1990 am votat PNL/PNTCD a iesit FSN (unde erau toti actualii politruci) cu minerii si UDMR
1992 am votat PNL a iesit PSD (PD era inca tot in PSD) cu minerii si UDMR
1996 am votat CDR (PNL/PNTCD) a iesit scandal
2000 am votat PNL a iesit PSD, PC si UDMR
2004 am votat DA a iesit PNL si PC, iar PD a fost in opozitie
2008 am votat PDL a iesit PDL/PSD
mereu au iesit aceiasi tovarasi, doar avnd culoarea partidului schimbata, in rest FSN e la putere (PSD, PD/L, PC, PNL, UDMR)!
de data asta nu cred ca voi mai vota. desi ma intristeaza gandul ca altii vor vota pentru mine si iese iar PSD, PC si UDMR
la prezidentiale aceiasi poveste:
1990 - PNL Campianu iese tovarsu Iliescu
1992 - PNL Campianu iese tovarsu Iliescu
1996 - CDR Constantinescu a iesit tigareta I/II
2000 - am uitat oricum nu a iesit decat tovarasu Iliescu
2004 - DA marele navigator primar al tarii - si a iesit o furtuna nationala
2009 - nu cred ca avem un om care sa fie presedinte, ehe ca multi se fac chiar daca nu sunt.
Ar trebui adus la putere regele. Carol I.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Carol_I_al_Rom%C3%A2niei
daniel_D
16-10-2009, 14:42
Ar trebui adus la putere regele. Carol I.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Carol_I_al_Rom%C3%A2niei
Neah, Marian Mocanu...ca tot erau niste sustinatori de-ai lui p'aici.:icon14:
santiago
16-10-2009, 15:31
nu stiu cat de sustinatori erau.
Macar omul a batut drumul pana aici sa se faca cunoscut!
nu inteleg de ce vadim merita atita respect cind e sarit de pe fix. si te asigur ca parerea asta mi-am format-o singura vazindu-l la tv. nu mai tineti minte romania mare si dejectiile de acolo? nu am zis ca EBA e mai buna si nici ca sunt de acord cu ea. in schimb te inversunezi impotriva a 16 persoane care au votat cu ea dar nu te deranjeaza ca 43 de insi au votat un nebun.
cit despre vot, nu am mai votat din 92. am vazut ca si dupa cite au facut minerii in piata univ, romanii il voteaza tot pe tatuca ilici si in 93 am plecat din tara. nici macar pasaport romanesc nu mai am din 97.
daniel_D
16-10-2009, 21:12
nici macar pasaport romanesc nu mai am din 97.
Eu inca am, pentru ca sunt masochist.
Eu inca am, pentru ca sunt masochist.
nu esti singur cu pasaport romanesc, mai sunt si altii
si mai sunt si care nu vor sa renunte la el, indiferent daca au si de altfel
Flămânzi şi goi, făr-adăpost
Într-un guvern - căci nu ne-ai vrut.
Şi ne-ai scuipat şi ne-ai bătut
Şi cârpă noi ţi-am fost!
Matroz pribeag, adus de vânt,
De ai cu Nuţi legământ
Să faci ca ea, loveşte-n noi
La tevere, la teve doi
Şi fă-ne la Moraru boi;
Fă-ne ciocoi!
Chiar bruma de mălai de ieri -
Ciordeala noastră - ne-o apuci,
Partidu' la război ni-l duci,
Primarii tu ni-i ceri.
Înjuri când luăm şi noi un sfanţ,
Când mai băgăm bugetu-n şanţ;
Flămânzi, baronii-n drum ne-njur,
Ne-ai confiscat verbul "să fur".
De toate ne-ar durea în cur
De-ai vrea un neamţ!
Tu ne-ai făcut să ne pupăm
Duşmani de ieri, azi iarăşi fraţi.
Îmbrăţişaţi şi-nverşunaţi
Să te-njurăm!
Ne ţii acum pe toţi în lanţ,
Ne chemi la Cotroceni la danţ,
Să-ţi faci tu propriul tău ambiţ.
Noi nu vrem premier chibiţ!
Nou vrem pă neamţ!
Avem o ţară de prădat.
Avem şi noi nevoi, poveri,
Avem amante, avem veri
Şi bani de dat!
Suntem mai mulţi ca voi: heraus!
De ce să daţi doar voi din maus
La numărat în primul tur?
De ce jandarmii care fur
Să stea-mprejur?
Îl vrem pă Klaus!
Cât ne mai ţii de proşti pe toţi?
Cât ne mai fâţâi ca pe oi?
Stai liniştit, avem şi noi
Stofă de hoţi.
E groasă rău, nu fi ţăran!
Noi vrem un neamţ, un muncitor,
Tu ne serveşti un croitor
Şi ne mai iei peste picior.
Vrem pă german!
Căci nu mai are nici un rost
Şi nu putem cerşi mereu,
La Zeus şi la pedeleu,
Vreo şpagă sau vreun post!
Să nu dea Dumnezeu din cer
Să vrem noi bani, nu premier!
Român, maghiar, german vom sta
Uniţi, şi nu ne va păsa,
De procurori, de DNA.
Hristos să fii, nu vei scăpa
Decât ca timonier!
de pe catavencu
Carmensita
17-10-2009, 08:52
nu inteleg de ce vadim merita atita respect cind e sarit de pe fix. si te asigur ca parerea asta mi-am format-o singura vazindu-l la tv. nu mai tineti minte romania mare si dejectiile de acolo? nu am zis ca EBA e mai buna si nici ca sunt de acord cu ea. in schimb te inversunezi impotriva a 16 persoane care au votat cu ea dar nu te deranjeaza ca 43 de insi au votat un nebun.
cit despre vot, nu am mai votat din 92. am vazut ca si dupa cite au facut minerii in piata univ, romanii il voteaza tot pe tatuca ilici si in 93 am plecat din tara. nici macar pasaport romanesc nu mai am din 97.
Eu am votat prima oara in '96. Ma uitam si eu in gura alora mai batrani si credeam ca gata, vom eradica comunistii (cacofonie binevenita). Sanchi. Nu mica mi-a fost mirarea cand a trebuit sa-l votez pe Ilici, ca sa nu iasa Vadim in 2000. Ironia sortii...Si acum aud iara ca e un personaj de luat in considerare pt. functia de presedinte..exact asta ne-ar lipsi, sa ne pierdem chiar orice urma de credibilitate in Europa.
Base nu e o optiune, asa ca desi ziceam ca nu voi mai vota, o sa merg sa-l votez pe Crinulet. Ca tot il iubeste Adina (inseamna ca are ceva, omul). Ce daca ex-secretarul de partid cu tenul foarte brunet Patriciu e in umbra. Cineva tot trebuie sa fure in tara aia, nu le mai ajunge nici pamantul.
Se pare ca randurile 2 si 3 ale PCR erau groase, tovarasi. Sunt pa peste tot, cel mai ironic e ca sunt si la liberali, halal liberalism.
"Presedintele minte iarasi " http://www.ziare.com/actual/politica/10-17-2009/presa-de-azi-presedintele-minte-iarasi-922271
daniel_D
17-10-2009, 11:58
Şeful statului a precizat că "s-a exprimat greşit" atunci când a declarat că poate dizolva Parlamentul după cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, pe 7 decembrie şi că şi-ar mai dori un mandat în fruntea ţării, măcar pentru a tăia o cameră Legislativului.
E atat de ordinar betivul asta, nu-l mai inghit nici cu o tona de helas. Acum se agata desperat si promite la prosti ca ar taia o camera a legislativului in cazul unui nou mandat. Chiar si asa, ma doare-n pix. Nu aia 100 de capete sunt problema acolo.
Cat de lingau si desperat poate fi. Simte ca a intrat in cacat iar electoratul ii intoarce spatele. Sunt sigur ca daca acele cateva milioane de romani cu drept de vot, si-ar da nadragii jos in fata la Controceni, carmaciul nu ar ezita sa le faca la toti curat cu limba...si toate astea pentru un vot de incredere.
(ahaha, vitanja din cotroceni zis carmaciul vitanjor)
parca era un sondaj insomar 33% base 28% geoana 14% crin.... urla disperarea in el.
Alin
daniel_D
17-10-2009, 22:42
Daniel, din pacate toti politicienii nostri sunt niste incompetenti, care nu stiu si nici nu vor sa-i lase pe altii sa faca o treaba (macar sa-si angajeze niste consilieri, staff etc. competenti)
Eu le-am tot trimis CV-ul dar inca nu m-a sunat nimeni:).
dar stiti cine a fost consilier al ministrei integrarii, Ancutza Boagiu, ca de exemplu, asa? Unu' zis Syda, prietenul Ebei, crai de Dorobanti, ce minte o avea beizadeaua cu "propritati" la Paris, fiul fostului director al FPS, adicatelea ala cu "privatizarili"..., deh, il pregatesc sa intre si el in politichie, de), ahtiati dupa putere, bani si la cheremul cate unui finantator, mogul de presa, care au facut averi colosale cu banii securitatii, comert cu arme etc.
Citisem prin presa de Syda(ma rog, eu ii zic diabet) dar nu am stiut ca a fost consilierul coanei Boagiu. Una peste alta, nu ma mai mira nimic din moment ce idioata carmaciului ne reprezinta in Parlamentul European.
Carmensita
17-10-2009, 22:52
Eu le-am tot trimis CV-ul dar inca nu m-a sunat nimeni:).
Eu cred ca n-ai origini sanatoase, zau asa. :-))
Carmensita
18-10-2009, 09:24
Şeful statului a precizat că "s-a exprimat greşit" atunci când a declarat că poate dizolva Parlamentul după cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, pe 7 decembrie şi că şi-ar mai dori un mandat în fruntea ţării, măcar pentru a tăia o cameră Legislativului.
Acum se agata desperat si promite la prosti ca ar taia o camera a legislativului in cazul unui nou mandat. Chiar si asa, ma doare-n pix. Nu aia 100 de capete sunt problema acolo.
Am vorbit aseara cu niste prieteni din Ro, sustinatori ai lui Base pana mai acu' niste luni...niste oameni care au zis ca ei nu ar pleca niciodata din Ro, ieri ziceau: mai, daca ne-am gasi si noi ceva joburi decente, am pleca si maine... Noi aici nu mai realizam exact cat de mult sunt afectati cei de acasa de tot circul si luptele magarilor. Chiar si eu credeam ca dom'le, la un moment dat ma intorc in Romania, intram in UE, ne mai tin aia in frau, o sa fie mai bine etc. lasa ca politrucii sunt peste tot cam la fel....Wrong. N-ai cum sa-ti mai doresti asa ceva, totul merge la vale, nu mai au presiunea aderarii, gata, nimic nu le sta in cale. Ce daca nu obtinem fonduri, avand cea mai scazuta capacitate de absorbtie a fondurilor UE, lasa ca pt. "fameliile" lor tot se gasesc bani din afaceri cu statul, etc. De campaniile electorale nu mai vorbim, ca doar la ce sunt buni finantatorii.
Sa vedem ce vor face cand se vor ridica toate restrictiile de munca, in 2014, cum mai reusesc ei sa tina iobagii in tara. Cat va mai functiona ideea de apartenenta la o natiune, cultura, tara, cand vezi ca ei, magarii, sunt cei care se sterg pe bocanci cu toate astea.
Sau trebuie sa acceptam, cum ar vrea ei, ca noi romanii suntem mai speciali, nu putem progresa, istoria, turcii, fanariotii, rusii, etc. totul ne-a stat impotriva...suntem victimele unei conspiratii mondiale.
santiago
18-10-2009, 09:32
cred ca s-ar intoarce Brucan in mormant daca ar afla ca s-a inselat..nu 20 de ani ci poate 40 de ani ar trebui sa asteptam sa vedem ceva schimbat.
daca se da liber la romani la munca o sa se descurce ei,aduc chinezi,ukrainieni,etc.
Dan Tudor
18-10-2009, 11:10
..exact asta ne-ar lipsi, sa ne pierdem chiar orice urma de credibilitate in Europa.
Am pierdut-o deja.......
Cred ca doar o reala descentralizare si autonomie locala ar mai putea schimba ceva in Romania. Atita timp cit "soarele rasare de la Bucuresti" vom avea doar un schimb de generatii/neamuri/preteni in parlament.
Cind "puterea" se va muta pe plan local exista o sansa sa mai si progresam chiar daca nu suntem nemti, elvetieni etc.
Parerea mea.
Am pierdut-o deja.......
cand am avut credibilitate in Europa?