PDA

View Full Version : Un job interesant ....

liviud
12-02-2006, 00:25
Un job interesant....:

http://www.google.ie/intl/en/jobs/openings.html#osoc_ro

Online Sales and Operations Coordinator AdWords/AdSense (Romanian)

Online Sales & Operations Associate Manager (English)

This position is located in our European Operations HQ in Dublin, Ireland.

Google is looking for an enthusiastic, experienced, and dynamic individual to lead an international team of AdWords Coordinators in their interactions with potential and existing advertisers. This is an operational role for an energetic and motivated self-starter who is passionate about team-building and creating a great customer experience. Applicants should have experience training and developing sales representatives to handle inquiries from current and prospective customers. Applicants must have a general technical understanding of phone systems including IVR configuration.

Responsibilities include:
Lead a team of Adwords Coordinators working on the promotion and growth of Google's advertising program.
Take a lead role in developing and implementing best practices for new/potential client interaction and sales for AdWords.
Build team structure, recognize leadership potential, and develop enhanced skill sets within the team.
Increase effectiveness of staff and tools by recognizing opportunities for development and proactively suggesting and implementing new systems and structures.
Provide regular reports on growth and performance of the department, and develop metrics to measure this growth.
Respond to customer questions, comments, and complaints by telephone and/or email.
Interact with potential new advertisers.
Requirements:
Quick learner with proven ability to grow and lead a team.
Excellent oral and written communication skills.
5 years of prior telephone sales management experience.
Passion for learning and creative problem-solving.
Proven track record of success in previous work experiences.
BA/BS or equivalent; advanced degree a plus.
Strong computer applications skills.
Related experience in client service and an internet company preferred.
For immediate consideration, please send a Word, text (ACSII) or HTML version of your CV to jobs@google.com. Important: The subject field of your email must include Online Sales & Operations Associate Manager (English) - EU Headquarters.

chris
12-02-2006, 12:00
pozitia exista de vreo 6 luni, si stiu cativa oameni care au aplicat fara success, motivul fiind experienta insuficienta pentru pozitia de sales.

Valentin
27-02-2006, 00:22
As pune pariu ca daca aparea advertised acasa, pt pozitia asa veneau cel putin 20 de oameni, overqualified si overexperienced.
Si ca sa vezi cum e viata asta! Parafrazandu-l pe Murphy: Daca oferi o pozitie marfa in Ire la comunitatea RO, nimeni nu va veni, in schimb daca o oferi in RO, s-ar face interviuri 3 saptamani, si 400 de intervievati.
Si acum stim de ce murim noi de foame! Flexibilitate in gasirea unui job? De unde?
Si stiu acasa o multime care ar sughita dupa o pozitie ca asta!

dorinissimo
16-03-2006, 15:16
Salutare,
Sunt perfect de acord cu faptul ca ar fi bataie pe locuri daca ar fi posturi de genul asta acasa. Pe de alta parte si am depus candidatura, nu demult, si inca nu am primit raspuns. Stie cineva cam care este termenul in care se raspunde? (negativ sau pozitiv). Chris, spuneai ca stii cateva persoane respinse. Cat timp au asteptat pana au primit raspuns?

Multumesc mult
Dorin

Oliviu
16-03-2006, 15:37
nu este hard rule cat se asteapta. depinde de cit de ocupat este cel care se ocupa de job, cit de important e jobul pentru ei, etc. (unele companii ca si Microsoft au reguli de ex, nu mai mult de 48 ore).
De asemenea, Google este inundat de CV-uri de cind au deschis biroul din Dublin.

Cel mai bine ar fi sa presupuni ca nu o sa-ti mai raspunda, si move on.

daca iti raspunde e un bonus.

De asemenea am inteles ca pentru orice job cer minim univ degree, si procesul de recrutare poate dura sapt si sint multe interviuri.
Cu toate astea cred ca este un loc cool sa lucrezi, mai ales daca ti-ar da stock options.

este un thread despre interviuri google in Dublin, pe www.boards.ie - sectiunea Work, daca te intereseaza alte puncte de vedere

nextime
10-06-2006, 11:38
va salut pe toti cei din irlanda,spunetimi si mie un muncitor normal are sanse sai gaseasca ceva de lucru in aceasta tara?multumesc.

sfinx
11-06-2006, 11:52
depinde in ce parametri se incadreaza muncitorul normal de care vorbesti tu.
ce calificare ai, sau mai bine ce vrei sa muncesti in Irlanda.
-de gasit de munca , se gaseste dar trebuie sa te tii de ea.
-odata ce ai oferita munca respectiva si esti multumit de retributia pt acea munca in continuare depinde de tine cat "rezisti"

chris
11-06-2006, 11:56
eu cred ca toti suntem muncitori normali, cel putin mie nu mi-a zis nimeni ca sunt "anormal" :) , daca te referi la muncitori fara o calificare specifica, cred ca mai bine de 50% din romanii de aici lucreaza ca salahori pe santier, alte munci fara calificari: la bucatarie, restaurante (la spalat vase) si nu numai, mai poti gasi locuri de munca ca general operative in fabrici (desi e mult mai greu fara sa ai acte)