PDA

View Full Version : O tânără şi-a modificat cu pixul datele din paşaportul expirat

alin
03-09-2009, 13:53
http://www.adevarul.ro/articole/maramures-o-tanara-si-a-modificat-datele-din-pasaportul-expirat-cu-pixul.html

sfinx
03-09-2009, 15:51
nu a sarit gardul, a trecut pe sub

Claudia
03-09-2009, 16:16
dosar penal pentru prostie.... si cei care comit crime cu adevarat grave scapa cu fata curata.. de tot rásul..justitie romaneasca.

alin
03-09-2009, 18:05
dosar penal pentru prostie.... si cei care comit crime cu adevarat grave scapa cu fata curata.. de tot rásul..justitie romaneasca.

dosarul penal e pentru infractiune nu pentru prostie.

Alin

florin1s
03-09-2009, 22:30
Cand lucram in discoteca la intrare cam in fiecare seara veneau golanasii de 17 ani (care nu aveau acces) cu pasapoartele modificate de ei. Nu stiu ce era in mintea lor....dar ma rog. Te bufnea rasul cand vedeai ce grosolan le modificau. Deja era o chestie de rutina sa-i refuzi si nici nu te mai impresiona prostia lor.

daniel_D
03-09-2009, 23:54

Nu chiar. Asta ar insemna sa incepem toti a ne modifica datele in pasaport dupa bunul plac.
Una peste alta, sa-ti modifici datele din pasaport pe motiv ca este expirat si sa mai folosesti si un pix pentru acest lucru, trebuie sa fii prost, ori prost de tot.

Ma intreb ce culoare avea pasta:)))

Claudia
04-09-2009, 15:33
dosarul penal e pentru infractiune nu pentru prostie.

Alin

Bine Alin, stiu asta, (ce serios esti :-)
doar cred ca in cazul asta au mers cam departe cu dosarul penal, "infractiunea" este minora, de tot risul.