PDA

View Full Version : Crima din Phoenix Park

catalin
14-08-2009, 11:17
Victima este romanca!
Poate ii ajuta cineva sa o identifice.

http://www.irishtimes.com/newspaper/breaking/2009/0814/breaking19.htm

vasiletina
14-08-2009, 14:23
nu sunt foarte sigur acum, dar aproximativ cu 2 luni in urma, am vazut persoana care corespunde cu aceasta descriere venita la Biserica Baptista Grace, in Pearse Street. am vorbit atunci cu ea si imi zicea ca munceste si ca are unde sa locuieasca.

din pacate nu am mai revazut-o de atunci, si nici nu stiu unde locuia, pentru a verifica daca aceste date corespund.

voi intreba duminica la Biserica daca cineva cunoaste mai multe.

catalin
14-08-2009, 14:53
Vasile, daca iei 10k euro....10% sunt pentru mine....o sa dau de baut la forumisti !

alin
14-08-2009, 15:55
Vasile, daca iei 10k euro....10% sunt pentru mine....o sa dau de baut la forumisti !

pusesem linkul inaintea ta, dar e greu sa faci search. oricum asta nu conteaza, se pare ca familia deja a iesit in fata.

Alin

sfinx
14-08-2009, 16:37
se asteapta noi probe de ADN de la familie (Romania) sursa=103.8FM spinFM

vasiletina
14-08-2009, 18:31
am luat legatura cu Amabasa si am comunicat ce stiam, in rest am trimis mai departe detalii pentru a clarifica situatia.

banii, banii, banii - ar fi de dorit sa nu se intamplat mai intai un asemenea incident.

catalin
15-08-2009, 07:41
pusesem linkul inaintea ta, dar e greu sa faci search. oricum asta nu conteaza, se pare ca familia deja a iesit in fata.

Alin

Ce inseamna : "dar e greu sa faci search" ca eu nu stiu...

Ah, mi-a spus un prieten ce inseamna! Si am gasit!
Intradevar, ai fost inaintea mea! Trebuie sa ma mai antrenez.Dar cred ca tu trebuie sa mergi sa te cauti. E de speriat cand unul considera o crima :
Romanian Community of Ireland > Delectare (Entertainment) > General
Reload this Page Phoenix Park victim may be Romanian
Cat despre bani, sper ca o sa ii ia familia ca sa poata transporta victima in Romania si sa o inmormanteze acolo.Poate o sa ii dea si lui Alin 10 euro de o bere, doua ca doar a fost primul..

alin
15-08-2009, 07:54
Ce inseamna : "dar e greu sa faci search" ca eu nu stiu...

Ah, mi-a spus un prieten ce inseamna! Si am gasit!
Intradevar, ai fost inaintea mea! Trebuie sa ma mai antrenez.Dar cred ca tu trebuie sa mergi sa te cauti. E de speriat cand unul considera o crima :
Romanian Community of Ireland > Delectare (Entertainment) > General
Reload this Page Phoenix Park victim may be Romanian
Cat despre bani, sper ca o sa ii ia familia ca sa poata transporta victima in Romania si sa o inmormanteze acolo.Poate o sa ii dea si lui Alin 10 euro de o bere, doua ca doar a fost primul..

dragule sa rezum totul intr-un cuvant esti dobitoc. cat despre bani esti singurul care a pomenit de asa ceva....

Alin

sfinx
15-08-2009, 08:05
frumos vocabular ai aline, pe cine ai mai auzit/vazut exprimandu-se asa?

santiago
15-08-2009, 08:57
Alin,intradevar nu tu ai deschis discutia despre bani dar ai sarit repede afirmand ca tu ai fost primul si apoi cu parere de rau afirmi ca deja familia a iesit in fata,etc.Frate daca ai pierderi de memorie si vad ca ai ca te contrazici destul de des mergi la medicul chinez din shopping center si te rezolva.
dar pana la urma toti suntem niste dobitoci aici.Scuze ca ne permitem sa ne ridicam la gradul tau de cultura.

catalin
15-08-2009, 09:22
dragule sa rezum totul intr-un cuvant esti dobitoc. cat despre bani esti singurul care a pomenit de asa ceva....

Alin

Mey smechere, sa dea Domnul sa nu ne intalnim vreodata.Sa vezi atunci ce dobitoc sunt.
degeaba ai atata scoala, doamne fereste sa ajungi cumva profesor vreodata, vai de "dobitocii" de elevi pe care o sa ii ai.
Imi intaresti parerea de mai devreme...mergi de te cauta.

alin
15-08-2009, 11:36
Mey smechere, sa dea Domnul sa nu ne intalnim vreodata.Sa vezi atunci ce dobitoc sunt.
degeaba ai atata scoala, doamne fereste sa ajungi cumva profesor vreodata, vai de "dobitocii" de elevi pe care o sa ii ai.
Imi intaresti parerea de mai devreme...mergi de te cauta.

esti adevarat frate iti sustii parerea cu pumnu.........
linkul a ajuns din greseala in alta categorie, de obicei adminul repara greselile astea (de toti mai gresim).
cat despre a milogi bani ... aia nu se numeste lacomie, grobianis.... (parca tu cereai 10% pe forum)
te-as ruga frumos sa te abtii de la comentarii despre calitatile mele profesionale. iti da si tu cu parerea la ce te pricepi.

Alin

roadrunner
15-08-2009, 12:51
Alin,
tu esti o pesoana foarte nefericita, cred.
Te duci la magazinul romanesc si te "nervezi" ca vanzatorul vorbeste cu tine in engleza (poate te-a ghicit ca esti oltean cu fitze si nu a vrut sa se complice)
Numesti un ziar "excremetul zilei", pentru ca a aparut nu stiu ce articol aiurea acum 20 ani, ziar pe care il consideri prost, dar pe care tu il citesti in continuare.
Daca cineva are alta parere decat tine e automat "altfel" si evident sub nivelul tau intelectual (vezi ca nu suntem toti cu 10 clase pe aici, si pe tine, te-a prins revolutia in pantaloni scurti)
Dai explicatii contadictorii la diferite lucruri cum ar fi problema tiganiilor romani, in care ba ii iubesti ba ii urasti.
Te ataci ca fraierul ca altcineva a postat un topic care tu l-ai postat inainte cu cinci minute la rubrica aiurea, da nu-ti trece prin cap ca poate asta a fost motivul pentru care nu l-a citit nimeni.

un sfat prietenesc: cant te scapa pipi uitat-te de unde bate vantul.
RR

vasiletina
15-08-2009, 13:19
ca urmare, este inchis!

vasiletina
16-08-2009, 12:31
ca ultima noutate:

informatiile care au fost puse la dispozitie din mai multe surse, confirma presupunerile noastre.

nu pot furniza pe net aceste detalii, insa colaborate cu celelalte se adeveresc a fi adevarate.