View Full Version : Reparatii masina
Mi sa stricat/spart teava de esapament la masina (VW Golf 95 benzina) in zona motorului si face un zgomot de nu pot sta in masina. Am fost la un Fast Fit si ma costa doar € 480, masina m-a costat € 500:tinysmile_twink_t:.
Intrebarea mea esta daca stiti vre-un garaj care face si suduri la teava de esapament, preferabil prin sudul dublinului. Azi m-am plimbat pe la vreo 4 garaje fara succes.
Multam, tenchiu, spasiba etc.
daca gaura nu e mare incearca cu poxipol
mergi la un builder provider, ca se gaseste si acolo
e un tub in doua culori care amestecat, are consistenta plasilinei, dupa ce se intareste e tare ca fieru..........
roadrunner
07-08-2009, 18:50
nu stiu daca poxipol rezista la temperaturile alea.
vezi sa nu iei foc.
cauta la un cimitir de masini, probabil ca o rezolvi cu 20 eur (piesa)
RR
Acum 5-6 ani am avut si eu problema similara. Am mers la un garaj langa DID Electrical in Crumlin si mi-a schimbat teava de esapament. A costat ceva intre 60-80 Euro din cate imi amintesc...Teava era nou nouta si n-am avut probleme de nici un fel dupa aceea, reparatia a durat cat mi-am facut cumparaturile...
funkyfresh
07-08-2009, 22:06
mai e un cimintir de masini udeva pe Greenhills Road pe langa Lidl in D12 . Treci de sensul ala giratoriu in directia Tallaght si garajul este in varful dealului
mai e un cimintir de masini
dun laoghaire pe west pier
Multam de sugestii, pina la urma am gasit un garaj care a sudat-o pentru € 40. Avantaj eu.:tinysmile_twink_t2:
Pentru cei care au masini vechi, o sugestie, nu va pierdeti timpul sa cautati "spare parts" pe la dezmembrari, nu au pentru masini asa vechi.:tinysmile_angry_t: