View Full Version : Windows security centre
Am niste probleme cu windows security centre, malware protection nu pare sa fie gasita, celelalte 4 sunt ON, insa malware protection nu merge imi arata sa aleg a virus protection si am ales insa nu pare sa mearga, arata ca este instalata insa nu se pare ca antivirus software sa fie pe laptop.
FIREWALL ON
AUTOMATIC UPDATES ON
MALWARE PROTECTION -WINDOWS DID NOT FIND ANTIVIRUS SOFTWARE ON THIS COMPUTER
SPYWARE AND OTHER MALWARE PROTECTION ON
OTHER SECURITY SETTINGS ON
Am McAFEE VIRUS PRTECTION insa nu inteleg de ce nu este gasit de windows seucurity centre?
Idei? sunt safe sa merg pe net daca malware protection nu functioneaza?
:icon9::tinysmile_angry2_t:
Merci
Yanna
roadrunner
16-07-2009, 17:33
trebuie sa aprinzi lumina in camera ca window's-ul sa poata gasii programul antivirus.
(glumesc) - ruleaza McAfee? vezi o iconita in dreapta jos a ecranului?
RR
ok am scanat si updated it, si tot nu merge... ce altceva pot sa fac....?
pentru sigurantza maxima durex :biggrin:
cetatene nu fii bou!!! :tinysmile_hmm_t::tinysmile_hmm_t:
Uite daca ai chef sa faci glume proaste pe seama mea iti dau numarul meu de mobil suna-ma si iti promit ca ne intalnim la un pahar de vin, bere pt tine la The Carpenter in Carpenterstown maine...si asa acum am o multime de timp....perfect.... :tinysmile_twink_t2: :icon10::icon10:
Poate vrei sa-mi aduc si laptop-ul....? Maine la 6.00 pm la The Carpenter, ce zici?
Daca am timp placerea e de partea mea.
Tu adu laptop-ul ca vin eu cu protectia:biggrin:
De protectie...chiar o sa ai nevoie insa nu la ce te gandesti tu....:icon10:
tiiiiiiiii
mi-au cazut aripile:tinysmile_kiss_t4:
ma asteptam la un raspuns mult mai inteligent din partea ta....:tinysmile_fever_t:
prin_ploaie
16-07-2009, 21:56
ma asteptam la un raspuns mult mai inteligent din partea ta....:tinysmile_fever_t:
La pomul laudat (ori ala care se lauda ;)) sa nu de duci cu sacul/laptopul. You got the idea. I hope!
prin_ploaie
16-07-2009, 22:01
n-ai cu cine bre....
Da, pai asta spusesem si eu mai sus. QED
Yanna,
daca esti atenta pe und enavighezi nu ar trebuie sa ai probleme prea mari, dar atentie cu atach-uri de la prieteni si cu emailuri care te fac mai bogata, sau iti vand medicamente sa iti dea o noapte de placere.
alin
am facut a scan pe mcafee si imi arata ca sunt laptopu este protected virus prtection firewall protection systemguard windowns protection pc health si am facut si un scan si nu a gasit nimic
cel mai nasol e daca face gripa porcina ....
mare atentie
am facut a scan pe mcafee si imi arata ca sunt laptopu este protected virus prtection firewall protection systemguard windowns protection pc health si am facut si un scan si nu a gasit nimic
pai eu zic ca esti safe in cazul asta. Daca esti cu bagare de seama de acum inainte, si dupa reactiile tale pari fata activa, nimic nu ti se va intampla.
Alin
:tinysmile_twink_t2: ha ha ok va las merci mult
cu si fara voia ei...as completa eu hehe
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/itprovistasecurity/thread/05f91b5c-5aea-487b-9bbc-33699b39ccfc
http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?lc=1033&id=TS100507