PDA

View Full Version : intrebare -sugestie

istrate
09-02-2006, 17:05
Ma adresez celor ce sunt in masura ,sa creeze un topic intitulat prestari servicii, sau ceva asemanator,unde fiecare ar putea sa-si puna reclama contra cost a serviciilor care le efectueaza.Eu personal daca am nevoie sa ma mut din flat si nu vorbesc prea multa engleza unde ma duc?Pe forum!Baietii de la alimentara aduc ceva special sau promotie,din Lucan nu prea am drum in fiecare zi prin centru ,sau ma rog pe unde sunt magazinele respective,o extensie la casa ceva, unde pot gasi un constructor?Sigur pe forum etc.Doar sugerez ,sunt doar un newbbie ramane la latitudinea domniilor voastre!

roadrunner
09-02-2006, 17:55
Reclame contra cost poti sa postezi pe pagina principala, sunt sigur ca Admin te primeste cu bratele deschise, iar anunturi gratuite poti sa postezi la "Anunturi" pe forum ... deci nu prea am inteles
iar daca vrei sa te muti din flat si nu prea stii engleza ? ...cel mai bine te duci si-ti cumperi o carte de limba engleza, sau participi la un curs de limba engleza, nu prea vad cum te poate ajuta un topic de forum sa rezolvi problema asta.
Un constructor gasesti in "Yellow pages", si ce vreu sa zic aici, ...
am cativa prieteni care se ocupa cu asa ceva, si au jurat ca nu mai fac lucrari pentru romani, romanul e vesnic nemultumit, stramba din nas cand aude pretul, si e neserios la plata etc. E mult mai usor sa mentii o relatie de business cu cineva pe care nu-l cunosti si nu ai nimic de impartit. Din cauza asta nu prea o sa vezi reclame de la firmele romanilor, daca au clienti irlandezi la discretie, nu se mai incurca si cu altii, si intr-un fel au dreptate.

Roadrunner

Julianne
29-04-2006, 17:56
Hello...
De ce nu va functioneaza chatul?

sfinx
29-04-2006, 18:22
E beteag!

chris
29-04-2006, 18:28
mie mi se pare ca merge foarte bine.. trebuie sa mai si acceptati java ca sa mearga. ;)

homer
29-04-2006, 22:01
Istrate - tu ai o idee bune, si ar fi bine daca s-ar implementa in forum.
totusi cum a spus si roadrunner - problema cu romani este ca nu sunt niciodata multumiti.

natia noastra (mai mult de 50%) sunt complicati de natura.

cum zicea bunicul:

cind le dai le fata vaca, cind le ceri le moare porcul..

eu am afacerea mea de 6 ani, si-ti spun sincer, mi-ar placea sa lucrez la romani, dar de cite ori am facut ceva s-au ridicat cu probleme si pretentzi, asa ca am renuntzat sa ma avertizez in comunitatea noastra.(m-am dat la fund cum se zice)

Din toti romani care ma cunosc am ( si nu te mint) 3-5 romani la care am facut ceva, si au fost oameni.
Acuma nu suntem toti perfecti, si de multe ori lucrurile se strica - intrebarea este - e vina mea sau a celuia care a facut produsul?
Romanul nu zice cind este o problema (omeneste)- ma sa-l sun pe asta ca .... nu mai merge si sa vina sa-l repare daca e in garantie sau nu, dinpotriva Romanul reactioneaza ca o bomba cu fitil scurt.

Gluma este ca daca avea aceasi problema cu un Irlandez, lucrurile erau diferite. Vorbea frumos si politicos.

Hello...
De ce nu va functioneaza chatul?

chatul merge, dar iti trebuie javascript enabled browser support.

Julianne
02-05-2006, 16:42
Ok, Thanks...

eric75
08-10-2006, 14:54
modul de activare javascript pt functionare chat http://gsaauctions.gov/brow_details/IE6instr.htm

mishulyna
14-10-2006, 13:38
Dar eu de ce nu am mai putut intra pe site vreo 10 zile??? :-[

eric75
14-10-2006, 13:43
poate n-ai avut acces la calculator :D

mishulyna
14-10-2006, 13:46
Ca sa vezi, la asta nu ma gandisem.... :D