PDA

View Full Version : painters

cineva
29-04-2009, 18:21
Professional Painters wanted for painting residential rooms in Dublin city.

We will find work for you on regular basis according with our clients’ preferences.

Will be small jobs @2 hours per room, consisting in painting a room with 1-2 coats of paint, no skirting or big details involved.

Pay from 50 euros per room according size of the room and our clients' requests and preferences (paint is not included).

What do we want from you:

- to be reliable

- to be able to do 3-4 rooms per day

-to have professional tools and available to bring the paint if necessary according with our clients preferences

- to be clean, fast and efficient

-to tidy up after work.

- to bring references with you.

sfinx
29-04-2009, 20:49
€ 50/ camera se numeste exploatare

in 2 ore nu ai cum sa vopsesti o camera
doar daca nu e nimic in camera respectiva si doar dai cu "bidineaua"

cineva
29-04-2009, 21:22
:0) Nu imi sariti in cap.
Am postat anuntul la cererea unui prieten gandindu-ma ca fac un serviciu cuiva care nu are job si cauta de lucru. Din cate am inteles munca implica exact 'doar dat cu trafaletul' in conditiile in care mobila si tablourile cu portretele de familie sunt deja in mijlocul casei , plata cash. Se pare ca deja a gasit deja destui doritori irlandezi lituanieni, si polonezi.

florin1s
29-04-2009, 22:02
Si daca anuntul era facut pe site-ul asta in limba romana poate se bagau mai multi la munca....hehehehhe

cineva
29-04-2009, 23:42
Ai dreptate, dar angajatorul (irish) nu vorbeste romaneste. In concluzie cei ce ar fi fost interesati ar fi trebuit sa poata intelege un anunt in engleza si sa aiba 'basic english' pentru ca ...traim in Irlanda si angajatorul nu are timp sau chef sa invete sa vorbeasca romaneste la el in tara.

Carmensita
30-04-2009, 00:08
Scuze, Cineva...anuntul nu presupune basic English, imi pare rau s-o spun. La "remuneratia" pe camera vopsita, infima (imi dai voie sa nu cred ca exista irlandezi interesati? poate doar lituanieni si polonezi, dar ma indoiesc si asa), mai cere si sa stii ce-i aia "reliable", "according to size of the room", etc.
Ai dracu' irlandezi, chiar si-au gasit negrii...

santiago
30-04-2009, 07:41
Dupa cum spunea 'cineva' cu siguranta cel ce cauta painter a si primit cateva sute de aplicatii.
pe 'praful' asta 200 euro pt 8-9 ore de munca pe zi..tax free(presupun ca e cash in hand) e chiar bine pt unii din miile de polonezi,romani ramasi pe afara
exploatare fac toate companiile zilele astea .

sfinx
30-04-2009, 08:22
cei care va dati cu parerea, ati vopsit vreodata o camera?

sa vopsesti o camera nu e doar "dat cu trafaletul" si nu se face in 2 ore

nr mare de irlandezi, care se inghesuie la cei € 50/camera e in capul celui care te-a rugat sa postezi anuntul

parerea mea umila

santiago
30-04-2009, 08:30
no skirting or big details involved....deci din anunt e doar trafalet.

si da am vopsit..sute de camere.

cineva
30-04-2009, 09:17
Da, plata era cash la sfarsit de saptamana in fuctie de comenzi.
Aseara am aflat ca din cei peste 30 aplicanti la cateva ore dupa postarea anuntului jumatate erau irlandezi restul latvieni si polonezi .Se pare ca nici Paddy nu o duce pe roze.
Munca nu implica reparatii si detalii doar improspatat peretii cu 1-2 staturi de lavabila.
Experienta mea in zugravit se rezuma la zugravit bucataria din Ro de cateva ori.Nu mi-a luat decat o jumatate de zi :o) dar nu tinusem un trafalet in mana pana atunci .Mi-am zis ca daca bunica zugraveste bucataria la Pasti si la Craciun pot sa o fac si eu .Nu a fost usor dar nici greu.Cred ca un 'profesionist poate dovedi o camera in max 2-3 ore.
Pana la urma erau aprox 25 euro/h cash care nu mi se par exploatare si nici nu suna rau. Eu castig mai putin pe ora si platesc si taxe...
Munca era part time si putea fi facuta si in weekend pentru ca depindea de cate comenzi gaseau.