PDA

View Full Version : Un om in carucior are nevoie...

aura
19-03-2009, 10:26
Ma numesc Ghenghe Alexandru din orasul Lupeni judetul Hunedoara.
Acum 5 ani am avut un accident rutier ca pasager taxi a intrat o autoutilatare pe contra sens in taxi in urma careia am ramas imobilizat pe scaun cu rotile cu diagnosticul fractura de calota Parapareza spastica post trumatica si cu chis cervical post trumatic .In urma controalelor la clinicile din Bucuresti Clinica Badazar si Clinica de Neuro Chirurgie Tg Mures s-a ajuns la concluzia ca am sanse sa merg dar trebuie sa fac operatie in Franta, iar operatia costa 15000de euro in urma acestor lucruri o televiziune locala Mondo tv Petrosani s-a sesizat de a ma ajuta si au facut un reportaj acasa la mine sa prezinte publicului situatia mea. Acum ca am sanse sa pot mergedin nou dar n-am cei 15000de euro, mai sunt de strans 4300de euro si stau in carutul cu rotile de 5 ani .Eu nu am cerut dela nimeni nimic dar am speranta cu ajutorul lui dumnezeu si cu oamenii din tara si diaspora din strainatate se vor strange acesti bani si daca un om doneaza un euro cent incet se aduna.Stiu ca comunitatea romana din strainatate ajuta oameni cum sunt eu pe scaun si cu sanse sa merg .Va multumesc de ajutor si cu ajutoru dumneavoastra o sa merg.S-a deschis un cont pe numele meu Ghenghe Alexandru BCR Lupeni cod siwift RNCB RO BU COD IBAN RO72RNCB0163018161850003

http://www.stirilocale.ro/hunedoara/Un_barbat_in_scaun_cu_rotile_a_declansat_greva_foa mei_in_fata_Prefecturii_IDN126717.html

http://www.servuspress.ro/hd/articol.php?nr=83&id=1659

lac
02-04-2009, 09:40
@aura
mi se pare atat de trist ca s-au strans atatia bani si ca mai are saracul nevoie de cativa (in fine, cativa pt noi cei de aici!).
Aura, ia tu legatura cu el si sunt dispusa sa donez si eu o suma modica!

Anca

aura
02-04-2009, 09:45
Rezolvat! Am vorbit cu domnul si mi-a confirmat ca mai are nevoie de 4150 Euro.

Si eu am sa donez!

sfinx
02-04-2009, 10:29
mai sunt € 70 ramasi de la medicamentul ptr fetita cu cancer

daca donatorul vrea sa le schimbe destinatia.......................

aura
02-04-2009, 10:56
Pai intreaba donatorul...