View Full Version : Caut domn bine
Caut prieteni noi in Irlanda de cei vechi m-am plictisit deja.sunt o doamna draguta .....
daniel_D
12-02-2009, 09:43
de cei vechi m-am plictisit deja....
Sau ei de tine. :confused:
sunt o doamna draguta .....
maritata???
santiago
12-02-2009, 10:56
si voi acum..indiscretilor :)
Carmensita
12-02-2009, 14:40
Poate e un domn bine, dar timid, care cauta alti domni bine...? Sau "de bine"? ;))
auleuuuu... carcotasilor!!!! lasati mai doamna draguta in pace.
Carmensita
12-02-2009, 20:17
Admin,
cred ca ti-a scapat ceva din mesaj: doamna tocmai asta NU doreste! ;)
maritata???
depinde cine intreaba!
Sau ei de tine. :confused:
Nicidecum nu s-au plictisit de mine,nu le ofer sansa,dispar la primele semne.Insa eu m-am plictisit de barfe de neveste nefericite sau mai bine zis nesatisfacute care si-ar dori mai mult si mai multe de la viata insa nu le permite "statutul" si/sau clasicul si plictisitorul "sot".De mine nu s-au plictisit din moment ce sunt in topul barfelor lor,doar ca sunt mai directa si dezinhibata,si-mi permit sa port pantaloni scurti si cizme cu tocuri de 12 cm in miez de iarna si extensii blonde pana la fund!!!!Am si 58kg si 1,70 m,imi place provocarea si discut orice subiect abordat si nu incerc sa am ultimul cuvant insa recunosc ca raspunsurile mele raman de multe ori in coada de peste!By the way ce mai face mama ta?
si voi acum..indiscretilor :)
Ai dreptate,pe cine mai intereseaza acum statutul civil cand traim in secolul divorturilor si infidelitatii?
Admin,
cred ca ti-a scapat ceva din mesaj: doamna tocmai asta NU doreste! ;)
Mda...,nu neaparat,insa de ce sa nu ne omoram putin plictiseala aici,cu teme fierbinti sau congelate!
daniela_ion
28-03-2011, 16:22
nu ca as vrea sa zic ceva aiurea.....dar daca porti tocuri de 12 cm si ai 1.70......unde gasesti unu de 1.90?! sau preferi sa.i scuipi seminte.n cap?!.....eu am 1.72 si prietenul meu 1.75 si cand imi pun tocuri....ma simt asa aiurea.........
nice day!
Da pe el l-ai intrebat cum se simte in situatia aia, adica cu nasul sub nivelul gitului tau?;):D
daniela_ion
30-03-2011, 23:44
nu s.a plans niciodata...ca ar nimeri direct cu nasul in decolteul meu......:)) cred ca.i place...
Hamilton
31-03-2011, 22:55
Bănuiesc faptul că ambii aţi observat că ultimul post (înainte de a fi redeschis, of course) a fost în februarie 2009. De asemenea bănuiesc că de atunci iniţiatoarea thread-ului şi-a găsit pe cineva "pe măsură", iar voi doi discutaţi în continuare doar de dragul artei ;-)
Bănuiesc faptul că ambii aţi observat că ultimul post (înainte de a fi redeschis, of course) a fost în februarie 2009. De asemenea bănuiesc că de atunci iniţiatoarea thread-ului şi-a găsit pe cineva "pe măsură", iar voi doi discutaţi în continuare doar de dragul artei ;-)
Nu Sefu, de dragul decolteului.:p