PDA

View Full Version : depasire viza - - ->> intoarcere in tara - - - >> consecinte

plumb
30-01-2006, 19:23
buna,

poate reusiti sa ma ajutati cu o nelamurire vis-a-vis an outside the law issue...

am stat peste viza (sunt studenta in anul 3 la DBS dar am luat o pauza de un an - deferral - ca sa ma casatoresc...) si... urmeaza sa ma intorc in tara (pt cununie).

oare o sa am probleme la granita? :-[

imi este evident ca sunt in afara legii (aici in irlanda), dar... avand in vedere schimbarea legii din tara (care va alea loc pe data de 1 feb) pe unde ma aflu (dpdv legal) once i get to the border? ::)

am ramas in aer din prostie (desi am fost legala tot timpul pana am decis sa fac o pauza - in care by the way nu am lucrat la negru or anything - am facut ceva freelancing pe net - ).

nu stiu... ce sa fac? :(

ce credeti? :-[

va multumesc anticipat.

laura

chris
30-01-2006, 20:51
nu cred ca o sa ai probleme, mai ales cu noua lege ;), dar pe de alta parte s-ar putea sa iti primesti o restrictie pe Irlanda de la autoritatile irlandeze

plumb
30-01-2006, 21:22
mersi de raspuns...

hmm... de la autoritatile irlandeze... ? cum? urmeaza sa ies din tara soon (parca nu verifica vizele la iesire... ). nu am fost niciodata in situatia asta. :(

admin
30-01-2006, 22:49
asa e daca ai noroc nu le verifica. se pot uita. sansele sunt mici dar sunt.

plumb
30-01-2006, 23:04
i guess...

nu pot risca. trebuie sa ma intorc asap (dupa casatorie)...

of :(

mersi pt ajutor