View Full Version : cea mai mare investitie..ever
santiago
10-02-2009, 17:50
Cand a aparut Berceanu si a spus ca a rezolvat problema traficului catre Otopeni prin introducerea trenului personal din Bucuresti Triaj urmata de un transfer cu autobuzul pana in aeroport..m-am piscat sa fiu convins ca nu visez.
In conditiile in care altii dau o mana de ajutor la fluidizarea traficului (Malevul baga zbor zilnic la Iasi din Martie-deci dupa Ardeal o sa domine si Moldova) Berceanu anunta marea investitie realizata de CFR .SA prin construirea unui peron de 150 metri...asta in prima faza..urmata de construirea de scari rulante ,etc..pt a usura schimbul din tren-autobuz-aeroprt.
Spune-o pe asta cu Malevul... de unde e zborul spre Iasi?
santiago
10-02-2009, 21:24
din Budapesta si cum Malevul zboara cam peste tot (nu ca Taromul)...
vasiletina
10-02-2009, 22:40
In conditiile in care altii dau o mana de ajutor la fluidizarea traficului (Malevul baga zbor zilnic la Iasi din Martie-deci dupa Ardeal o sa domine si Moldova) Berceanu anunta marea investitie realizata de CFR .SA prin construirea unui peron de 150 metri...asta in prima faza..urmata de construirea de scari rulante ,etc..pt a usura schimbul din tren-autobuz-aeroprt.
pai stimate, ai vazut unde se afla gara la Baba cloanta, ori acolo se da s***a pentru avizul de functionare, etc, ori in conditiile astea daca mai raman ceva bani pentru cei 150m de peron este totusi o realizare nationala.
daca faceau linia direct spre aeroport, gara subterana, scari rulante, etc, atunci trebuiau sa se imprumute de la camatari cu dobanda de 200% ca altcineva nu le mai da bani.
eventual vreun Paddy the Plasterer, prietenii stiu de ce...sau vreo mostenire de la matusa Tamara la Corbu.
Sincer si corect:
Dupa 1989 incoace nu pot crede in niciun politician roman sau strain (de stanga, drepta, mijloc, pe peron sau in aer). in principiu toti promit enorm pana le dai votul, si apoi isi vad de afacerile lor spunandu-ti cat de greu este sa guverneze, ca nu au resurse, ca toata opozitia le baga strambe, ca altii sunt impotriva proiectelor lor marete, etc si prima lege votata de fiecare data dupa alegeri este legea salariilor si pensiilor demnitarilor (adica alesilor poporului) care se rup odihnindu-se pe fotolile parlamentului.
nu cred ca vom avea autostrazi in urmatorii 30 de ani, nu vom exploata pentru "noi, cetatenii de rand ai Romaniei" resursele din Marea Neagra, Rosia Montana, padurile patriei (cele care au mai ramas inca in picioare) sau alte resurse minerale si naturale.
suntem vanduti camatarilor, manelistilor, infractorilor transfrontalieri, oamenilor corupti, celor cu sau fara epoleti, iar toata mascarada cu curatenia si legea lustratiei nu va avea nici un rezultat. La vremuri noi tot noi este sintagma si idealul celor care vad si vreau doar ciolanul.
santiago
10-02-2009, 22:59
in momentul in care europarlamentar si purtatorul de cuvant al lui Boc se bate in cluburi de manele iar la jumatatea lui Feb..0 scrie la absorbtie fonduri europene..ce pretentie sa avem de autostrazi,etc
daniel_D
11-02-2009, 00:02
ce pretentie sa avem de autostrazi,etc
Eu am un fix cu aceasta autostrada, de unde si multele mele postari legate de acest lucru. Acum sa va spun de unde mi se tage. Anul trecut undeva prin Mai, ne-a vizitat marele sef CEO pentru Europa. La sfarsitul prelegerii am fost intrebati daca avem intrebari, nelamuriri, curiozitati...etc. Eu curios din fire, l-am intrebat:
- Nu va suparati Sir M, am observat ca in Ungaria, firma noastra a deschis o noua filiala, in Polonia, acelasi lucru...in Romania nu aveti de gand ?
- Da, deja am discutat acest lucru cu Managerul Regional ptr Europa de Est si am luat o decize. Cand Romania va avea autostrada vom face si lucrul asta.
La care, toti colegii mei:
- Cum in Romania nu este autostrada?
- Da ce, voi aveti?
Dan Tudor
11-02-2009, 00:36
Confirm idea lui daniel D. Asa este, am pierdut, noi, Romania, o gramada de posibilitati din cauza infrastructurii.
Romania nu a pierdut din cauza infrastructurii
a pierdut din cauza miticilor, hrebenciucilor, ministrul caltabos de transilvania cu palinca de bihor, matusa tamara, justitia chioara si schioapa, iorgulesti -bratari dacice, diaconesti-ata chirurgicala si exemplele pot continua
-lipsa infrastructurii este doar efectul