View Full Version : dublin airport
santiago
06-02-2009, 15:12
a fost nevoie sa ninga 10 min ieri ca sa inchida aeroportul..incredibil.
daniel_D
06-02-2009, 17:13
a fost nevoie sa ninga 10 min ieri ca sa inchida aeroportul..incredibil.
Sper sa nu-l inchida saptamana viitoare, Joi.
santiago
06-02-2009, 17:34
l-au inchis cand nu trebuia pt mine ieri
acum cica aerlingus si ryanair ii dau in judecata
La cit de des ninge aici e clar ca i-a luat prin surprindere, probabil ca nu au nici scule de curatat pista. Daca pilotii sunt la fel de meseriasi ca soferii, sa inchida aeroportul a fost "cea mai potrivita alegere".
adrianab
06-02-2009, 20:53
La ce sa-l dea in judecata? Noi am ramas blocati in Milano si Ryanair nu da hotel daca urmatorul zbor e programat pana peste 12 ore. Eu asa stiam ca se obisnuieste pe la alte companii dar cum nimic nu e sigur nici nu am avut prea mari pretentii de la ei. Si la fel au patit si cei ce plecau spre Londra. Ne-au spus sa nu stam la coada sa luam alta rezervare pentru a doua zi ci sa intram pe internet sa facem schimbarea de zbor singuri. Pe internet insa trebuia sa mai platesti inca o data biletul. Au fost totusi destui care au facut-o pentru ca la casa de bilete asteptau pasageri din doua avioane.
Trebuia sa ajungem in Dublin pe 2 ianuarie si am ajuns pe 4 pentru ca a doua zi am avut cam 4 ore intarziere.
adrianab
06-02-2009, 20:54
La ce sa-l dea in judecata? Noi am ramas blocati in Milano si Ryanair nu da hotel daca urmatorul zbor e programat pana peste 12 ore. Eu asa stiam ca se obisnuieste pe la alte companii dar cum nimic nu e sigur nici nu am avut prea mari pretentii de la ei. Si la fel au patit si cei ce plecau spre Londra. Ne-au spus sa nu stam la coada sa luam alta rezervare pentru a doua zi ci sa intram pe internet sa facem schimbarea de zbor singuri. Pe internet insa trebuia sa mai platesti inca o data biletul. Au fost totusi destui care au facut-o pentru ca la casa de bilete asteptau pasageri din doua avioane.
Trebuia sa ajungem in Dublin pe 2 ianuarie si am ajuns pe 4 pentru ca a doua zi am avut cam 4 ore intarziere.
santiago
06-02-2009, 22:21
pai cica pentru faptul ca au eliberat pistele de zapada fff incet iar cele doua companii au trebuit sa aterizeze la Belfast,numai Aer lingus a avut cred 15 zboruri diverted to Belfast.
roadrunner
07-02-2009, 10:22
Carmensita,
da' de unde stii tu ce sisteme de navigare are Dublin Aiport? daca vrei o parere avizata, au sisteme ILS (instrument landing systems) de ultima generatie, si sistemul de iluminare al pistei la fel. Problema nu a fost zapada ci o ploaie (lapovita) care s-a transformat in ghiata pe pista din cauza temperaturilor care au scazut brusc, cat si ghiata care se depune pe suprafetele de control (flapsuri eleroane palonier profundor) la avioanele in stationare.
R
Carmensita
07-02-2009, 10:58
M-am grabit, ai vazut si ce de greseli de scris..asa zicea amicul asta cu "necazul" cu intarzierea ca vorbeau unii pe acolo...ca o fi fost deszapezirea, desploierea :)) sisteme bune sau proaste de navigare ...whatever...
Bref, nu asta era my point...my point era ca de ninge de doua ori in 10 ani si gata toata lumea da in judecata pe toata lumea...
roadrunner
07-02-2009, 12:12
nu neg ca au si irlandezii bubele lor, sper ca, criza actuala sa reaseze un pic lucrurile sa sa-i scoata pe multi din lumea asta imaginara in care au trait in ultimii 10 ani de asa zis boom economic (tot imaginar)
R
asta-i rolul unei crize in capitalism... sa reaseze lucrurile in fagasul normal, la adevarata valoare.
de aceea sunt dezamorsate crizele
sa-i mai aduca pe unii cu picioarele pe pamant , pe altii sa-i scoata din piata si din joc, sa apara si cei inteligenti, etc, etc