PDA

View Full Version : Insula sarpelui

daniel_D
03-02-2009, 14:41
http://www.cotidianul.ro/romania_a_castigat_la_haga_peste_30_de_miliarde_de _dolari-72212.html

Acum Cotroceniul isi freaca mainile si aplauda cu urechile de bucurie la gandul banilor murdari(comisioane) care pot iesi din licitatia cu companiile petroliere care va avea loc pentru concesionarea respectivei suprafete...HEHE, sa vezi acum spagi, interese, intermediari...Insula Sarpelui va deveni la fel de faimoasa ca insula binecunoscutului serial "Lost".

Sunt tare curios sa vad ce schimbare va aduce "romanilor" nu Romaniei acest succes al MAE( asa cum il numeste Basescu)

asorin
03-02-2009, 14:57
Patriciu jubileaza :D

bend
03-02-2009, 16:34
Subiectul nu e Insula Serpilor. Nu am obtinut insula inapoi. Ce am obtinut e faptul ca insula nu a fost considerata "insula" ci doar o "stanca", in impartirea platoului continental intre Romania si Ucraina. Deci am castigat o suprafata mai mare de exploatat.

Eu cred ca Basescu a fost decent cand a zis "Un succes a MAE". Ce trebuia sa zica???

Ce-a zis Nastase e mai tragi-comic. Isi asuma succesul: "Primul proces pe care l-am castigat in Justitie. La Haga"

http://nastase.wordpress.com/2009/02/03/primul-proces-pe-care-l-am-castigat-in-justitie-la-haga/

daniel_D
03-02-2009, 20:12
Subiectul nu e Insula Serpilor. Nu am obtinut insula inapoi. Ce am obtinut e faptul ca insula nu a fost considerata "insula" ci doar o "stanca", in impartirea platoului continental intre Romania si Ucraina. Deci am castigat o suprafata mai mare de exploatat.

Eu cred ca Basescu a fost decent cand a zis "Un succes a MAE". Ce trebuia sa zica???

Ce-a zis Nastase e mai tragi-comic. Isi asuma succesul: "Primul proces pe care l-am castigat in Justitie. La Haga"

Stiu si eu care-i subiectul si predicatul. Povestea insulei, inmultirea si impartirea platoului continental samd. Urmaresc acest "subiect" de cand au inceput audierile in acest proces. Nu trebuia sa ne faci rezumatul articolului, stim si noi sa citim.

Eu cred ca Basescu e un mare dobitoc. Parerea mea.

bend
03-02-2009, 20:37
Ups. Facem politica. Si fotbal.

sfinx
03-02-2009, 23:04
dar combinatia financiara facuta de tov Tariceanu, cu concesionarea zacamintelor din zona maritima inante de a se da verdictul la Haga,in ultimele lui zile de prim-ministru?

ceausescu a fost mic copil, basescu la fel

Carmensita
04-02-2009, 12:25
Tovalasi! Popolu' are nevoie si de succesuri, ca de esece s-a saturat!
Corul: nu avem paine!
Conducatorul: Dati-le succesuri!

Dan Tudor
05-02-2009, 00:24
http://www.cotidianul.ro/romania_a_castigat_la_haga_peste_30_de_miliarde_de _dolari-72212.html

Acum Cotroceniul isi freaca mainile si aplauda cu urechile de bucurie la gandul banilor murdari(comisioane) care pot iesi din licitatia cu companiile petroliere care va avea loc pentru concesionarea respectivei suprafete...HEHE, sa vezi acum spagi, interese, intermediari...Insula Sarpelui va deveni la fel de faimoasa ca insula binecunoscutului serial "Lost".

Sunt tare curios sa vad ce schimbare va aduce "romanilor" nu Romaniei acest succes al MAE( asa cum il numeste Basescu)

Ce are a face cu efortul maxim si indelungat al DJT-DDIT-MAE ?!

Carmensita
05-02-2009, 00:46
Oh..fiecare cu ce-l doare. Echipa MAE a fost minunata, absolut fara nicio indoiala...
Eu imi amintesc ce infrigurata si cu cat interes urmaream cazul, ce mandra ma simteam de baietii astia.
Si ca sa citim acum, ca de fapt sa ni se confirme ce banuiam de la inceput, ca ai lor (nu echipa MAE Doamne fereste) deja facusera biznisurile. Eu nu zic ca nu trebuia facut si biznisu', dar macar ca la carte, cu licitatie corecta etc.
Si totul este prezentat ca un mare succes national.

sfinx
05-02-2009, 01:08
eu cred cain spatele acestei decizii stau tovarasii de la sterling , midia resources, petrom, implicit Patriciu, Vantu, etc, etc